- 28 Mayıs 2018
- 3.464
- 4.737
Hala emziriyorsan sıkıntı yapma bence. mama veriyorsan su oranını arttırabilirsin belki öyle su ihtiyacını karşılar biraz ya da ek gıda olarak karpuz gibi suyu fazla olan meyvelerden verebilirsin benimki de çok fazla içmiyor da emziriyorum diye çok zorlamıyorum
Cnm bende wee babynin minik suluk seti var suluk kısmıyla içemedi biberon kısmını taktım ama benimkide tokken içmiyor ek gıdanın yada mamanın üstüne verdim mi oynuyor biberonla bende önce su veriyorum sonra diğerlerini
Bana da Dr su konusunda kısıtlama yapma ne kdr içmek isterse ver dedi benımki baya içiyor gönül rahatlığıyla veriyorumBenim kız su delisi versem biberonun hepsini bitirecek dr a sordum mamadan sonra istediği kadar ver dedi
Benimki çok içmiyor su biberonu 30 luk zaten eline veriyorum biraz çekiyor biraz ucunu ısırıyor üstüne başına döküyor arada bir iki yudum giderse gidiyor açsa hızlı hızlı çekiyor mama sanıyor başta galiba öylede boğazına kaçıyor:) idrar rengi falan normal demekki yetiyor diye düşünüyorum bende..Benim kız su delisi versem biberonun hepsini bitirecek dr a sordum mamadan sonra istediği kadar ver dedi
Aslında ben de kutudakine uyuyordum hep ama birkaç kişi böyle tavsiye vermişti bana da oğlum kabızlık çekerkenCanım mama kullanan bir anne olarak kutuda yazan ölçüye uymak gerekiyor mama az ya da fazla olursa sindirimi etkiliyor.Benim kız biberonla suyu içiyor biberona alıştığı için hiç sıkıntı yaşamadım
Masallah. Size nasil ogrettin ben verdim pipeti dumduz yapti isirirkenBen pipetlilerden aldım. İlk başta fazla çekemedi ama şimdi baya baya çekiyor. Bardaklada verebilirsin.
Aaa gerçekten mi? Şu avent in var ya penguenli, ondan alayım diyodum. Sen hangisinden aldınBen pipetlilerden aldım. İlk başta fazla çekemedi ama şimdi baya baya çekiyor. Bardaklada verebilirsin.
Çok sevdiği bişeyi verirken araya kaynatayım diyorum, yüzünün şeklini görmen lazımCnm bende wee babynin minik suluk seti var suluk kısmıyla içemedi biberon kısmını taktım ama benimkide tokken içmiyor ek gıdanın yada mamanın üstüne verdim mi oynuyor biberonla bende önce su veriyorum sonra diğerlerini
Bunların ortası yok mu yaw suyu elinden alınca bağırıyor karnını suyla doyuracak :)Bebeği su içmeyi sevmeyen anneler, napıyorsunuz?idrarı iyice koyu renk oluyor, çay kaşığı ile su vermeye çalışıyorum binbir şebeklikle, resmen suyu sevmiyor.. şu sıcak havalarda mecburuz, biberonla içmiyor, suluk aldım alıştırma bardağı diye geçen, onu da sevmedi. Pipetlileri becerebilirler mi ki erken mi ki?
Benimki de öyle ya çok içiyorBunların ortası yok mu yaw suyu elinden alınca bağırıyor karnını suyla doyuracak :)
Cnm bende wee babynin minik suluk seti var suluk kısmıyla içemedi biberon kısmını taktım ama benimkide tokken içmiyor ek gıdanın yada mamanın üstüne verdim mi oynuyor biberonla bende önce su veriyorum sonra diğerlerini
Ben mor mavi olan var ondan aldım.Aaa gerçekten mi? Şu avent in var ya penguenli, ondan alayım diyodum. Sen hangisinden aldın
İlk başta benimki de öyleydi canım. Baya uzun süre oynadı. Yeni yeni keşfetti. Suyuda başta çok istemedi o yüzdende pek oralı olmadı. Şimdi aklıma geldıkce veriyorum içiyor.Masallah. Size nasil ogrettin ben verdim pipeti dumduz yapti isirirken
Zamane bebelerini kandıramazsın öyleÇok sevdiği bişeyi verirken araya kaynatayım diyorum, yüzünün şeklini görmen lazım
Bende karnını suyla doyuruyormuşum gibi vicdan yapmıştım ama farkettim ki arkasından mama verince de normalde ne kadar içiyorsa o kadar içiyor yine.. azalma olmuyor..Bende oyle yapiyorum.ac karna iciyo baya .yoksa isirip duruyo biberonu
Cidden. Mi ya bende suyla doldurur midesini yemek yemez ya da süt içmez diye öncelik vermiyordumZamane bebelerini kandıramazsın öyle
Bende karnını suyla doyuruyormuşum gibi vicdan yapmıştım ama farkettim ki arkasından mama verince de normalde ne kadar içiyorsa o kadar içiyor yine.. azalma olmuyor..
Canım ben de ilk çocuğumu çok su içtiği için doktora götürmüştüm, 1 yaşındayken 2 lt den fazla içerdi. Hala da öyle çok su içerBunların ortası yok mu yaw suyu elinden alınca bağırıyor karnını suyla doyuracak :)
Hemen sipariş verdim , denicem canım sağolBen mor mavi olan var ondan aldım.
Canım benimki biberonla besleniyor ya hemen ardından verdim normal içti 120lik içer normalde 30luk su içmişti 90da kalacak sandım ama yine 120yi bitirdi..Cidden. Mi ya bende suyla doldurur midesini yemek yemez ya da süt içmez diye öncelik vermiyordum
Rica ederim inşallah kolaylıkla alışır.Hemen sipariş verdim , denicem canım sağol
Benim sordugum doktor da cocuk acili uzmaniydi. Kendi cocuguma 1 yasinda menactra yaptirdm sadece dedi iste kafa karisikligi yaratiyor boylesi de