2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın.. kızım kahvaltısını yaptı geri uyuyacak.. yani inşallah.. çok çok aminn:))

Bizim duyuluyor ya zaten cok daireli site oldugu icin bazen oksursen gidiyor ses yalitim cok fena ben onun mayosunu yerim yalniz yeni fark ettim ne tatli olmus❤❤
Allahtan bizim ses çok gitmiyor sadece banyoda komşunun çocuğuna tuvalet eğitimi verdiği duyuluyor o da bana tecrübe oluyor teşekkür ederiz❤

Günaydın herkese 6.ay kontrolumuz biraz gecikmeli oldu doktor 8.aya kdr tadım yapıcaz dedi çorba vs vermiceksin dedi. Sizlerin Dr ları ne düşünüyor bu konuda. Aceleye gerek yok diyor. Bu arada bu ay idrar yolu enf geçirmişti kızım hiç kilo alamamış. Dr hastalık dönemlerinde normal dedi ama bnm kafama çok takıldı. Baş çevresi ve boy ölçümü de sorun yok. İştahsız çok nasıl beslemeliyim bu aydan sonra da 200-350 gr aralığında alır diyor. 8.ayda kontrolumuz var tekrar 1 yaşına kdr 9000-9500 kilo arası oluruz tahminen dedi şuan 7200

Kuzum bence doktorun dogru soylemis cok asiriya kacmadan ufak ufak yogurt olsun meyve olsun yumurta gibi ufak ogunler yaparsk besleyebilirsin bizim 3 hafta oldu mesela sadece 50 grm almis gorunuyo

Kuzum bence doktorun dogru soylemis cok asiriya kacmadan ufak ufak yogurt olsun meyve olsun yumurta gibi ufak ogunler yaparsk besleyebilirsin bizim 3 hafta oldu mesela sadece 50 grm almis gorunuyo
50 gr mı Ertuş formundan düşüyor şaka bi yana sa kuzum 50 gr da az değil mi Ya 3 hafta da

Bebeği su içmeyi sevmeyen anneler, napıyorsunuz? idrarı iyice koyu renk oluyor, çay kaşığı ile su vermeye çalışıyorum binbir şebeklikle, resmen suyu sevmiyor.. şu sıcak havalarda mecburuz, biberonla içmiyor, suluk aldım alıştırma bardağı diye geçen, onu da sevmedi. Pipetlileri becerebilirler mi ki erken mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…