2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Doğumdan sonra 4 ay oldu adet oldum bir ay sonrası sadece 2 gün çok az leke olmuştu adet sanmıştım değilmiş

Merhaba ben 2.5 ay oldu doğum yapalı ve dün pembemsi bugün de çok az kanamam oldu. Artacak mı geçecek mi ne kanaması bu bilemedim sizde de böyle mi olmuştu acaba

Merhaba ben 2.5 ay oldu doğum yapalı ve dün pembemsi bugün de çok az kanamam oldu. Artacak mı geçecek mi ne kanaması bu bilemedim sizde de böyle mi olmuştu acaba

Benim adet zannettiğim değilmiş ama 1 ay sonrasında oldum o zamandan beri de gününü hiç şaşmadı. 3 günden sonra herhangi bir leke kan olmamıştı sizinde büyük ihtimal adet değil

Kızlar, benim doğumdan sonra ikinci kez enfeksiyon oldu bende de tekrar doktora gittim krem ve Trivag fitil verdi . Emzirdiğini söyledim ama ilaç biligisnde emzirmede kullanmayın üç gin ara verin diyor 😲 normal doğum nedeniyle böyle olmuş vücut enfeksiyona çok açık

Günaydın kızlar
Benim kızımın özel yerinde kkzarmalar oluyor bazen. Dün epey kızarmış pişik mi oluyor enfeksiyon dan mi bilemiyorim. Kız anneleri sizde de oluyor mu böyle seyler
Cnm bizde de oluyor ama çok yoğun değil bezini sık değiştirmeye çalışıyorum sıcaklardan olabilir.. birde belki ek gıdadan olabilir.. yediklerini takip et istersen. Bizim geçenlerde dış kısmında kabarık şeklinde olmuştu kremle geçti şükür..

Kızlar, benim doğumdan sonra ikinci kez enfeksiyon oldu bende de tekrar doktora gittim krem ve Trivag fitil verdi . Emzirdiğini söyledim ama ilaç biligisnde emzirmede kullanmayın üç gin ara verin diyor 😲 normal doğum nedeniyle böyle olmuş vücut enfeksiyona çok açık
Bende de kaşıntı ve yanma var sirkeli su deneyeceğim. Bol su iç cnm atsın vücudun..

Cnm bizde de oluyor ama çok yoğun değil bezini sık değiştirmeye çalışıyorum sıcaklardan olabilir.. birde belki ek gıdadan olabilir.. yediklerini takip et istersen. Bizim geçenlerde dış kısmında kabarık şeklinde olmuştu kremle geçti şükür..
Bir bakayım canım ek gidayla daha çok kizarmaya başladı çünkü
Bende de kaşıntı ve yanma var sirkeli su deneyeceğim. Bol su iç cnm atsın vücudun..
Aynen kuzum ben şu ya da az sirke koydum bol bol içmeye çalışıyorum. Fitili kullansam içim rahat etmycek şimdi de. Elma sirkesi kullandım çok yaktı normal zamanda sürekli kullancam artık . Önleyici olur belki

Canim ilaçların hemen hemen hepsinde bu yazıyor ama dr kontrolünde olduğu için kullanılır diye düşünüyorum.

Aslında emzirme danışmanlarida iyi biliyor bunları emzirme sanatı diye bir grup var nette orada bu ilaçlardan ve emzirebilirmi diye bilgi veriyorlar doktorlarda var grupta.onlara sorsan aslında bilirler canim

Günaydın kızlar
Benim kızımın özel yerinde kkzarmalar oluyor bazen. Dün epey kızarmış pişik mi oluyor enfeksiyon dan mi bilemiyorim. Kız anneleri sizde de oluyor mu böyle seyler
Bende yumurta vermeye başladığımda oldu ona bağladim. Ama sıcaklarda eminde olamıyorum. Sıcaktanda olabilir diyorum

X