2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kuzum bence doktorun dogru soylemis cok asiriya kacmadan ufak ufak yogurt olsun meyve olsun yumurta gibi ufak ogunler yaparsk besleyebilirsin bizim 3 hafta oldu mesela sadece 50 grm almis gorunuyo
200 gr İn altına düşmemesi gerekiyor sanırım. Ben tek öğün tadım şeklinde gidiyorum şuanda ama kilo almaması acaba doymadığını mı gösterir. Meme + mama gitmeyi düşünüyorum 2 3 hafta kadar bakalım fark olucakmı

Bebeği su içmeyi sevmeyen anneler, napıyorsunuz? 😞 idrarı iyice koyu renk oluyor, çay kaşığı ile su vermeye çalışıyorum binbir şebeklikle, resmen suyu sevmiyor.. şu sıcak havalarda mecburuz, biberonla içmiyor, suluk aldım alıştırma bardağı diye geçen, onu da sevmedi. Pipetlileri becerebilirler mi ki erken mi ki?
Cnm hayat suyun bebekler için suları var minik Pet şişede içinden de suluk ucu çıkıyor 3 delikli bnmkide biberon alıştırma bardağı sevmiyor ama onunla deli gibi içiyor deneyebilirsin. Birde normal bardakla da çok guzel içiyor kaşıktansa az az öyle de denemeni tavsiye ederim

Bebeği su içmeyi sevmeyen anneler, napıyorsunuz? 😞 idrarı iyice koyu renk oluyor, çay kaşığı ile su vermeye çalışıyorum binbir şebeklikle, resmen suyu sevmiyor.. şu sıcak havalarda mecburuz, biberonla içmiyor, suluk aldım alıştırma bardağı diye geçen, onu da sevmedi. Pipetlileri becerebilirler mi ki erken mi ki?
Hala emziriyorsan sıkıntı yapma bence. mama veriyorsan su oranını arttırabilirsin belki öyle su ihtiyacını karşılar biraz ya da ek gıda olarak karpuz gibi suyu fazla olan meyvelerden verebilirsin benimki de çok fazla içmiyor da emziriyorum diye çok zorlamıyorum

Pipetli aldım, içmeyi beceremedi :)
Sulukla içiyor ne zamandır...

Günaydın herkese 6.ay kontrolumuz biraz gecikmeli oldu doktor 8.aya kdr tadım yapıcaz dedi çorba vs vermiceksin dedi. Sizlerin Dr ları ne düşünüyor bu konuda. Aceleye gerek yok diyor. Bu arada bu ay idrar yolu enf geçirmişti kızım hiç kilo alamamış. Dr hastalık dönemlerinde normal dedi ama bnm kafama çok takıldı. Baş çevresi ve boy ölçümü de sorun yok. İştahsız çok nasıl beslemeliyim bu aydan sonra da 200-350 gr aralığında alır diyor. 8.ayda kontrolumuz var tekrar 1 yaşına kdr 9000-9500 kilo arası oluruz tahminen dedi şuan 7200
Maaşallah canım
Ben de hazırlıyorum hergün birşey, istediği kadar veriyorum... Kilosu iyi maaşallah benimkinin. Tadımlık yiyor 1 aydır.

Cnm hayat suyun bebekler için suları var minik Pet şişede içinden de suluk ucu çıkıyor 3 delikli bnmkide biberon alıştırma bardağı sevmiyor ama onunla deli gibi içiyor deneyebilirsin. Birde normal bardakla da çok guzel içiyor kaşıktansa az az öyle de denemeni tavsiye ederim
Bardakla denedim ama full üstünde sular 😁 kıyafet felan kalmıyor. Diğer dediğini bi deneyim inş sever canım sağol 😘

Hala emziriyorsan sıkıntı yapma bence. mama veriyorsan su oranını arttırabilirsin belki öyle su ihtiyacını karşılar biraz ya da ek gıda olarak karpuz gibi suyu fazla olan meyvelerden verebilirsin benimki de çok fazla içmiyor da emziriyorum diye çok zorlamıyorum
Emiyor canım. Ama ek gıdaya da geçtik günde 2 öğün. Oyüzden içmeleri gerekiyor artık. Karpuz suyunu sever kesin ama şekerli diye ben çok vermiyorum

200 gr İn altına düşmemesi gerekiyor sanırım. Ben tek öğün tadım şeklinde gidiyorum şuanda ama kilo almaması acaba doymadığını mı gösterir. Meme + mama gitmeyi düşünüyorum 2 3 hafta kadar bakalım fark olucakmı
Doymadigini hic dusunmuyorun sahsen ben kendi adima hala sık emiyo aktif emiyo kaka 3 kez yapiyo, gunde 2 kez sunuyorum ek gida az yiyor ama orasi ayri. Kilo almadiklaei arrik doymadigini göstermez bence cunku haraketlendiler artık

Maaşallah canım
Ben de hazırlıyorum hergün birşey, istediği kadar veriyorum... Kilosu iyi maaşallah benimkinin. Tadımlık yiyor 1 aydır.
İşte benimki kilo almıyor sıkıntı orda. 8.ayda rutin kan tetkikleri yapılacak 2 ay daha gözlemleyelim dedi dr
Bardakla denedim ama full üstünde sular 😁 kıyafet felan kalmıyor. Diğer dediğini bi deneyim inş sever canım sağol 😘
İnşallah cnm
Doymadigini hic dusunmuyorun sahsen ben kendi adima hala sık emiyo aktif emiyo kaka 3 kez yapiyo, gunde 2 kez sunuyorum ek gida az yiyor ama orasi ayri. Kilo almadiklaei arrik doymadigini göstermez bence cunku haraketlendiler artık
Benim ki çok hareketli zaten emekliyor 5 dk durmuyor ama yine de aklıma takıldı 8.ayda kan vericez bakalım inşallah birşey çıkmaz sağlıklı olsundw

İşte benimki kilo almıyor sıkıntı orda. 8.ayda rutin kan tetkikleri yapılacak 2 ay daha gözlemleyelim dedi dr

İnşallah cnm

Benim ki çok hareketli zaten emekliyor 5 dk durmuyor ama yine de aklıma takıldı 8.ayda kan vericez bakalım inşallah birşey çıkmaz sağlıklı olsundw
Masallah icin rahat degilse 8. Ay değilde bu ay verebilirsin kani
Biz oyle yaptik

İnşallah cnm

Cok normalo zamn bsebse bsebse ninde bebegi cok haraketli emekleme siralama var mesela odahic almadi kiloyu cok takmayin artik kafaya

Meyveli olan güzel olur çilek daha çok erken ama en alerjik yapacak meyve.içine çileksiz Bayrama kadar tadımı yapıp böyle bir şey yapsam iyi olur 👍
Tattigi meyvelerden olur ya illaki oradakini uygulamak gerekmez
Ya da en kötü kavanoz meyve alinir artik
Bazi arkdaslat sormustu onun icin görüp pYlastim 😊

Günaydın herkese 6.ay kontrolumuz biraz gecikmeli oldu doktor 8.aya kdr tadım yapıcaz dedi çorba vs vermiceksin dedi. Sizlerin Dr ları ne düşünüyor bu konuda. Aceleye gerek yok diyor. Bu arada bu ay idrar yolu enf geçirmişti kızım hiç kilo alamamış. Dr hastalık dönemlerinde normal dedi ama bnm kafama çok takıldı. Baş çevresi ve boy ölçümü de sorun yok. İştahsız çok nasıl beslemeliyim bu aydan sonra da 200-350 gr aralığında alır diyor. 8.ayda kontrolumuz var tekrar 1 yaşına kdr 9000-9500 kilo arası oluruz dtahminen dedi şuan 7200
Bizede doktor acele etmeye gerek yok dedi kilomuz iyi oldugu için. Her doktor farklı konuşuyor. Fazla vermiyorum ben.

Ben pipetlilerden aldım. İlk başta fazla çekemedi ama şimdi baya baya çekiyor. Bardaklada verebilirsin.

Cnm bende wee babynin minik suluk seti var suluk kısmıyla içemedi biberon kısmını taktım ama benimkide tokken içmiyor ek gıdanın yada mamanın üstüne verdim mi oynuyor biberonla bende önce su veriyorum sonra diğerlerini🙈

X