2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmiş olsun canım. Allah korusun bütün bebekleri. Benim bebeğim de düştü malesef. Düştüğü yerde halı yok bir de yatakla şifonyer arasında dar bir alan var oraya düştü kuzum. Çok şükür ki birşey olmadı.

Tam bitti diyorsun dahada yukselerek devam ediyo bizde
Önce normal aaa uuu falan derken birden gırtlaktan bir çığlık yükseliyor elleri de bilekten döndürerek oynatıyor zannedersin orkestra şefi falan en son eşimi aradım gel bunu dağlara bayırlara biyerlere götür bağırsın bağırsın geri getir diye

Ay evet o bilekkleri dondurme isi bendede var bide ayak bilekleri de donduruyo aynen aaaa aaaa aaa diye bagirirken girtlaga donuyo o ses

Merhaba kızlar. Oğlumun ateşlendiğini ve antibiyotik tedavisine başladığımızı bilenler vardır. Bu sırada dün ben fena bir hastalığa yakalandım ishal kusma halsizlik. Çok şükür ki önceki gün anneme gelmiştim o ilgilendi çocuklarla kafamı kaldırmaya halim yoktu. Dün akşam acile gittim serum aldım şuan biraz daha iyiyim.
Oğlumun önce alnında daha sonra boynunda minik minik kızarıklıklar oluşmaya başladı. Doktor antibiyotigin alerji yapmış olabileceğini söyledi ve başka bir antibiyotik yazdı.bir de jel ve şurup verdi alerji için. Bir gün aradan sonra diğer antibiyotiği vermeye başladım bugün. Sırtında ve yanaklarında da belirmeye başladı benek benek kızarıklıklar.
Bir taraftan acaba yediği şeylere mi alerjisi oldu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Cuma muz cmt Pazar muzlu irmikli muhallebi yedi.

Cok gecmis olsun
Herseyden alerji yapmis olabilir denemek lazim

Çok geçmiş olsun. Bu alerji olayı beni bitiriyor. Yumurta vermeye başladım popo kızardı. Yumurtadandı sıcaktandı diye düşünüyorum bu seferde.

Burası gerçekten çok sessizleşmiş. Bütün gün bakamadım 2 sayfa olmuş. Eskiden bakmadığım zaman en iyi ihtimal 15 sayfa olurdu bir günde.

Ben bu yüzden WhatsApp grubu açılması yanlısı değilim. Artık paylaşımlar WhatsApp grubunda yapıldığı için buraya yazmaya gerek olmuyor. WhatsApp grubunda olmayanlar içinde buranın takip edilecek bir yanı kalmadı hesabımı kapatacağım çünkü sadece bu forum için giriyordum

Çok geçmiş olsun kuzum ya ikinize de alerjiden hic anlamam bisey diyemiyorum

Z zeLina ne çığlıkları bitiyor ne elindekileri yere firlatmasi valla evden atcaklar bizi
Daha yeni uyudu valla başım kazan oldu bugün ayrı bir çığırdı ayağımda sallarken o da eee eeee diyor sonra arada bir çığlık tekrar eeee sapıttı sanırım benimki elindekini fırlatmıyor daha sıkıca tutup yere pat pat vuruyor dizine vuruyor yakınındaysam bana vuruyor ne denk gelirse artık bende bugün bekledim ama gelen giden olmadı komşulardan demek ki daha duyulmuyor

Bizim duyuluyor ya zaten cok daireli site oldugu icin bazen oksursen gidiyor ses yalitim cok fena ben onun mayosunu yerim yalniz yeni fark ettim ne tatli olmus❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…