Demek tatil bahane o yüzden başbaşa takılıyoruz. Eklesinize bizi de
Ah bende bugün düşürdüm kuzumuyetişemedim abisi koltuğa koydu hop betona . Kaşının yanı yaralandı. Benimde ciğerim. Onun kadar ağladım. Soğuk kanliyimdir bide!
May
Mayasini da kullansan direk sutle daha rahat degil mi kuzum ?
Ay hadi insallah kuzum ya havalar da cok sicak zaten sicak bebislerdeÇok şükür iyi canım. Bugün aşısı var. Onlar da üzmez inşallah. Siz nasılsınız? Azra uçuyor mu hâlâ? Sen de peşinden
Ya çok geçmiş olsun :///Demek tatil bahane o yüzden başbaşa takılıyoruz. Eklesinize bizi de
Ah bende bugün düşürdüm kuzumuyetişemedim abisi koltuğa koydu hop betona . Kaşının yanı yaralandı. Benimde ciğerim. Onun kadar ağladım. Soğuk kanliyimdir bide!
Günaydın canım, 8 kere uyandı diyorsun Ya hani her birinde emziriyor musun emmeden uyumuyor mu hiçGunaaydinn yine sabaha dek 8kere uyandik bizdis olsa bu kadar cok mu surer bilemiyorum sanmiyorum
Günaydın canım, 8 kere uyandı diyorsun Ya hani her birinde emziriyor musun emmeden uyumuyor mu hiç
Memesiz uyumuyor kuzum emmese de meme istiyor..
İnsallah distendir hep böyle olnasinda.. geldi mi sizin dis masallah❤bsebse biz de diş çıkarken zor uykuya dalma oluyor. Kimi bebek daha çok zorlanır. Benimki de dişle birlikte hareketlendi hiç durmuyor. Siz daha fazla hissediyor olabilirsiniz❤
Bizde de oyle bnnde 7 ayda bidaha deneyecegim mola verdik simdilikEvlat için ölünüyorküçük kavanoza yaparım zaten yoğurt veremeyince sanki hiçbir şey yiyemeyecekmiş gibi oluyor
Cok gecmis olsun canimDemek tatil bahane o yüzden başbaşa takılıyoruz. Eklesinize bizi de
Biri çıktı biri görünüyor. Zorladı kuzumuİnsallah distendir hep böyle olnasinda.. geldi mi sizin dis masallah❤
Masallah kuzuya canim ama artik haraketle birlikte de azaliyor canim kilo alimlariBiri çıktı biri görünüyor. Zorladı kuzumu
Bugün 6 ay kontrolü vardı. Dişten emmesi azalmıştı. Geçen ay 700gr almışken bu ay 300 almış. 9400 gr olmuş boyu da 72cm olmuş.
Reklam yapma bacimEk gida sayfasinda zeytin ezmesi paylastim kizlar
Geçmiş olsun canım. Umarım basit bir şeydir hemen geçerSağolun kızlar.. döküntü yada yara falan yok deri beyazlamış. Güneşten olabilir dedi gözlemleyin başka yerlerinde de olacak mı vitiligo da olabilirmiş çoğalırsa.. güneş kremi önerdi çıkmadan 20 dkka önce açıkta kalan heryerine uygulayın dedi.. dua edin güneşten olsun önemli birşey olmasın.resmini ekledim