2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben bu yüzden WhatsApp grubu açılması yanlısı değilim. Artık paylaşımlar WhatsApp grubunda yapıldığı için buraya yazmaya gerek olmuyor. WhatsApp grubunda olmayanlar içinde buranın takip edilecek bir yanı kalmadı 😕 hesabımı kapatacağım çünkü sadece bu forum için giriyordum 😕
Bende sadece burayı takip ediyorum. Başka konulara hiç bakmıyorum. Burda konuşulanlar genelde herkese açık olduğu için tercih ediliyor olabilir.

Bende sadece burayı takip ediyorum. Başka konulara hiç bakmıyorum. Burda konuşulanlar genelde herkese açık olduğu için tercih ediliyor olabilir.

Evet, herkes whatsapp üzeri konuşmak istemeyebilir, buranın aktifliği azaldığı içinde yeni üyeler katılmayabilir. Doğumlardan sonrada gruba bir çok üye katıldı grup çok aktif diye. Onunda önü kapandı sanki bana öyle geliyor. Bende alışmışım takip edemediğimde bir sürü sayfa biriktirip okumaya, şimdi dediğin gibi anca 2-3 sayfa 😕

Uzun bir aradan sonra 15 yillik bir arkadasimla gorustu, arkadasim bosanma asamasinda. Surekli bana ne kadar mutlusunuz, esin ne kadar iyi dedi. Ertesi gunu bebek ana kucagindan firladi , tomografi cektik. Esim beni sucladi resmen bosanma durumuna geldik. Esimin bana etmedigi hakaret kalmadi. Resmen nazara bugun inandim. Bebekte birsey yok temiz ama simdi o uyurken bile yemegimi yanina goturup ona bakarak yiyorum. Birsey olur korkusuula
Ben nazara inanırim çok geçmis olsun yavruna işte erkekler nasılsa kaba oluyor oysa annesi olarak sen ne hale geldin Allah'ım korusun yuvalarimizi kemmgozlerden

Ben bu yüzden WhatsApp grubu açılması yanlısı değilim. Artık paylaşımlar WhatsApp grubunda yapıldığı için buraya yazmaya gerek olmuyor. WhatsApp grubunda olmayanlar içinde buranın takip edilecek bir yanı kalmadı 😕 hesabımı kapatacağım çünkü sadece bu forum için giriyordum 😕
Niye kapatiyorsunuz, bebek icin birsey akliniza takilir goren olur , yardimi dokunur. Her ihtimale karsi bence kalin.

Demek tatil bahane o yüzden başbaşa takılıyoruz. Eklesinize bizi de😛
Ah bende bugün düşürdüm kuzumu😩yetişemedim abisi koltuğa koydu hop betona . Kaşının yanı yaralandı. Benimde ciğerim. Onun kadar ağladım. Soğuk kanliyimdir bide!

Çok geçmiş olsun canım paşama 💙

Merhabalar kizlar, cok uzun zaman oldu buraya girmeyeli....is,guc,ev,bebek derken zaman akip gidiyor...hepinjzin bebisi iyidr insallah, bizm yaramazliklar full bir sekilde buyuyoruz 😊
Nerelerdesin arkadaşım yavrun nasnide başladım demek hayırlı olsun

kim bakıyor kuzuya

Öyle deme bu forum olmasa idi kimse kimseyi tanıyamazdi ben çok şey öğrendim bu forumdan buraya hep yazacağım bubaralar tatil düğün telaşı nedeniyle yazamıyorum

Evet bugun uzur diledi. Cocuk olmasa belki 1 ay ayri kalirdik. Ama Ben gercekten kendimi suclu hissediyorum. Aslinda esim umrumda bile degil. Cocuk benim yuzumden tomografi yedi. Hak ettigimi bile dusunuyorum.
Aslinda sen istemezsin ama o da evladını oyle durumda gorunce cikisiverdi demekki
Sevindim özür dilemesine

Merhaba kızlar. Oğlumun ateşlendiğini ve antibiyotik tedavisine başladığımızı bilenler vardır. Bu sırada dün ben fena bir hastalığa yakalandım ishal kusma halsizlik. Çok şükür ki önceki gün anneme gelmiştim o ilgilendi çocuklarla kafamı kaldırmaya halim yoktu. Dün akşam acile gittim serum aldım şuan biraz daha iyiyim.
Oğlumun önce alnında daha sonra boynunda minik minik kızarıklıklar oluşmaya başladı. Doktor antibiyotigin alerji yapmış olabileceğini söyledi ve başka bir antibiyotik yazdı.bir de jel ve şurup verdi alerji için. Bir gün aradan sonra diğer antibiyotiği vermeye başladım bugün. Sırtında ve yanaklarında da belirmeye başladı benek benek kızarıklıklar.
Bir taraftan acaba yediği şeylere mi alerjisi oldu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Cuma muz cmt Pazar muzlu irmikli muhallebi yedi.
Geçmiş olsun canım arkadaşlar yazmış ama salgın mı acaba?? Çok zor . Önce kendine iyi bak sonra evladına. Ona sen lazımsın

Kizlar denk geldi paylasayim dedim.
Örnek menenjit asisi takvimi. Nimenrix ile ayni olan ve 9 aydan sonra baslanabilen menactra var bi de. En az 3 ay arayla 2 doz yapılıyor 2 yaşa kadar. 2 yaştan sonra yapılırsa tek doz yeterli.

Bu cok bilgilendirici olmus ama bana da bir doktor sadece 1 yasinda menactra yaptir yeter dedi onun bu takvimde yeri nerede :) hala yaptiramadim doktorlarin farkli yaklasimlari yuzunden

Bu cok bilgilendirici olmus ama bana da bir doktor sadece 1 yasinda menactra yaptir yeter dedi onun bu takvimde yeri nerede :) hala yaptiramadim doktorlarin farkli yaklasimlari yuzunden

Her doktor kendi önemsemesine göre bir takvim belirliyo bence. Bebeğin ayına göre de farklı takvimler çıkıyor. Ama şimdi menactra prospektüsüne baktım canım, 9-23 ay bebeklerde 2 doz diyor. 2 yaştan sonra tek dozmuş

Her doktor kendi önemsemesine göre bir takvim belirliyo bence. Bebeğin ayına göre de farklı takvimler çıkıyor. Ama şimdi menactra prospektüsüne baktım canım, 9-23 ay bebeklerde 2 doz diyor. 2 yaştan sonra tek dozmuş
Benim sordugum doktor da cocuk acili uzmaniydi. Kendi cocuguma 1 yasinda menactra yaptirdm sadece dedi iste kafa karisikligi yaratiyor boylesi de 🤷‍♀️

X