- 28 Mayıs 2018
- 3.464
- 4.737
Biz yaptık bugün dr bize keçi sütüyle yapın dedi.
Yalnız sadece keçi sütüyle yapılınca tutması sıkıntılıymış.
Yarısı inek sütü yarısı keçi sütü yaptık canım.
Tabiki maya kendi mayam.
İyi tuttu yarın vereceğim.
Bize konmuş bir alerji tanısı yok ama sizin tanı var mı?
Marka vermek sıkıntıl mı bilmiyorum ama baltalı keçi ürünü satan en bilinen marka
Keci sutunu msyalarkrnde normal maya olmuyormuymus kii
Google amcaya sorsana kizBilmiyorum inek sütünden olunca aklım karıştı
Biz yaptik cok cok guzel oldu. Fakat mayasi inek sutunden yapilmis yogurttu. Fakat sasirdik acaba gercekten keci sutu mu ? Bize tutmaz demislerdi. Kilosu 17.5 tl den aldik birde. Istanbulda pahali. Bdnce denemdye degerKeçi sütünden hiç yoğurt yapan oldu mu? Yoğurdunu satan bulamadım malesef. Ama mayası inek yoğurdu olacak o da olmaz benim kıza bir daha vermedim yoğurt. Bu migrosta satılan probiyotik maya olur mu ya da onun içeriğinde ne var?
Valla mesajını okuyunca google a yazdım.Nerde satılır ki bu?
Bir daha dene yoğurdu doktora danışarak ama o sırada yeni hiçbirşey vermeYok canım tanı konulmadı o kadar mama verdim sıkıntı yok yoğurt tadımında kızardı 1 saat sonra on dk sonra geçti dr a attım keçi yoğurdu ver yine olursa test yapalım dedi yoğurdu sadece 2 gün verdim 2.günü oldu boyun ve göğüs kısmı. Ama kakada kan yeşillik hiç olmadı bugüne kadar anlamadım
Bir daha dene yoğurdu doktora danışarak ama o sırada yeni hiçbirşey verme
Belki de yoğurttan olmadı
Ölme essegim olme yaniBuldumPapatyamaviss
Bu yoğurdu tüketirken en son 3 yemek kaşığı ayırıp, tekrar keçi sütü yoğurdu mayalayabilirsiniz. 4 mayalamanın sonucunda %100 keçi sütü yoğurdu elde etmiş olacaksınız, keçi sütü yoğurdunuz, mayalamak için ilk kullandığınız inek sütü yoğurdundan tamamen arınacaktır.
Bugün aşı olduk biz de öğleden sonra ateş yapar büyük ihtimal aşıların hepsi ateş yaptı bizde 1.ay hariç
Masallah bebislerinize kizlarSelam kızlar
7.ay kontrolümüzü olduk bugün. 7.930gr olmuşuz.
Bexseronun 3.dozu yapıldı.
Yoğurda başlayacağız artık.
Wp grubu mu o da ney S Sevimlipanduf
Masallah bebislerinize kizlarmevsiminegore ates yapmasada huysuzluk, agri yapabilir o zaman da agri kesici ver istersen
Ölme essegim olme yani
Gecmis olsun canim benim ya umarim iuidirDemek tatil bahane o yüzden başbaşa takılıyoruz. Eklesinize bizi de
Ah bende bugün düşürdüm kuzumuyetişemedim abisi koltuğa koydu hop betona . Kaşının yanı yaralandı. Benimde ciğerim. Onun kadar ağladım. Soğuk kanliyimdir bide!
Mayasini da kullansan direk sutle daha rahat degil mi kuzum ?BuldumPapatyamaviss
Bu yoğurdu tüketirken en son 3 yemek kaşığı ayırıp, tekrar keçi sütü yoğurdu mayalayabilirsiniz. 4 mayalamanın sonucunda %100 keçi sütü yoğurdu elde etmiş olacaksınız, keçi sütü yoğurdunuz, mayalamak için ilk kullandığınız inek sütü yoğurdundan tamamen arınacaktır.
Çok şükür iyi canım. Bugün aşısı var. Onlar da üzmez inşallah. Siz nasılsınız? Azra uçuyor mu hâlâ? Sen de peşindenGecmis olsun canim benim ya umarim iuidir❤