2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Yok canım tanı konulmadı o kadar mama verdim sıkıntı yok yoğurt tadımında kızardı 1 saat sonra on dk sonra geçti dr a attım keçi yoğurdu ver yine olursa test yapalım dedi yoğurdu sadece 2 gün verdim 2.günü oldu boyun ve göğüs kısmı. Ama kakada kan yeşillik hiç olmadı bugüne kadar anlamadım

Biz yaptik cok cok guzel oldu. Fakat mayasi inek sutunden yapilmis yogurttu. Fakat sasirdik acaba gercekten keci sutu mu ? Bize tutmaz demislerdi. Kilosu 17.5 tl den aldik birde. Istanbulda pahali. Bdnce denemdye deger

Bir daha dene yoğurdu doktora danışarak ama o sırada yeni hiçbirşey verme
Belki de yoğurttan olmadı

Buldum Papatyamaviss
Bu yoğurdu tüketirken en son 3 yemek kaşığı ayırıp, tekrar keçi sütü yoğurdu mayalayabilirsiniz. 4 mayalamanın sonucunda %100 keçi sütü yoğurdu elde etmiş olacaksınız, keçi sütü yoğurdunuz, mayalamak için ilk kullandığınız inek sütü yoğurdundan tamamen arınacaktır.

Ölme essegim olme yani

Masallah bebislerinize kizlar mevsiminegore ates yapmasada huysuzluk, agri yapabilir o zaman da agri kesici ver istersen

Aşıdan önce verdim gündüz uyumamıştı bugün pek fazla aşıdan sonra da 1 saat uyudu akşam 7 buçuk gibi gece uykusuna daldı kontrol ettim şükür çıkmadı mama yiyor şimdi iyi maşallah

May Mayasini da kullansan direk sutle daha rahat degil mi kuzum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…