- 1 Temmuz 2012
- 1.092
- 1.399
Canım kendini suçlama sen düşmesini istermiydin bir anlık kaza. Allah esirgesin birşeyi yok inşallah.Babybjornun ana kucagi ama hata benim , yarim bagladim dizimin dibinde diye. Dedimki bebek bizimle yatmasin gece yataktan duser kendi yatagina yatirayim. Cok mizirdanizyordu uykusu cok gelmisti. Carsafi degistirmek istedim annem kayisi yapmis heryeri. Hemen ayagimin ucuna koydum degistirirken. Yarim bagladigima guvendim , baglayinca tam aglamasindan korktum . Tum hata benim ustelik ikinci kez yaptim.
Bizimde genelde yapıyordu bu sefer hic yapmadı kuzum belli olmazBugün aşı olduk biz de öğleden sonra ateş yapar büyük ihtimal aşıların hepsi ateş yaptı bizde 1.ay hariç
Selam kızlar
7.ay kontrolümüzü olduk bugün. 7.930gr olmuşuz.
Bexseronun 3.dozu yapıldı.
Yoğurda başlayacağız artık.
Cok guzeller ya
kizin cok sansli eline saglik
Sandaletlere baayilldimmeline saglik brawo vallaa herkes wp grubuna kaydi buralar sesiz artik
TeşekkürlerHarika olmuşlar canım gerçekten, eline sağlık
Sağol canım.Masallah kuzumasilar bitmis bile nerdeyse ne guzel
Ellerine saglik kuzum harikaa❤Teşekkürlerören bayan oldum resmen
Bizimde genelde yapıyordu bu sefer hic yapmadı kuzum belli olmaz
Daha cikmaz kuzum 5 saat olmus zatenİnşallah 5 saat oldu yok bi şey ama bakalım beklemedeyim
Bunlarda yeni oyuncaklarımızbirde sandalet bandana takımı yaptım eşim çantasını da istedi minik birde çanta yapacağım
Geçmiş olsun cnm üzme kendini lütfen kazalar olacak böyle sende istemezdin sonuçta.. erkekler kendileri sorumluluk almadıkları gibi birde konuşurlar öyle.. bol bol dua et Rabbim korur inşallah..Uzun bir aradan sonra 15 yillik bir arkadasimla gorustu, arkadasim bosanma asamasinda. Surekli bana ne kadar mutlusunuz, esin ne kadar iyi dedi. Ertesi gunu bebek ana kucagindan firladi , tomografi cektik. Esim beni sucladi resmen bosanma durumuna geldik. Esimin bana etmedigi hakaret kalmadi. Resmen nazara bugun inandim. Bebekte birsey yok temiz ama simdi o uyurken bile yemegimi yanina goturup ona bakarak yiyorum. Birsey olur korkusuula
Gel sarılalımEvet yokummm
Ben demiştim amaVarmış bu da
Cnm biz 2 buçuk gibi olmuştuk akşam 9 da yatırdığımda ateş yoktu huysuzluk vardı sadece gece 12buçukta uyandı ateşliydi takip et cnm yinede..İnşallah 5 saat oldu yok bi şey ama bakalım beklemedeyim
Teşekkür ederim cnm..Ellerine saglik kuzum harikaa❤
T Turtleee cok gecmis olsun canim artik cok tehlikeklier Rabb korusun hepsini..
Xeroderma_pig masallah kuzuna canim❤
Eşimde gel ticarete dökelim bu işi diyorMaşallah canımdükkan açarsın bu hızla
Sağol canımEllerine saglik kuzum harikaa❤
T Turtleee cok gecmis olsun canim artik cok tehlikeklier Rabb korusun hepsini..
Xeroderma_pig masallah kuzuna canim❤
Eşimde gel ticarete dökelim bu işi diyor
Keci sutunu msyalarkrnde normal maya olmuyormuymus kiiKeçi sütünden hiç yoğurt yapan oldu mu? Yoğurdunu satan bulamadım malesef. Ama mayası inek yoğurdu olacak o da olmaz benim kıza bir daha vermedim yoğurt. Bu migrosta satılan probiyotik maya olur mu ya da onun içeriğinde ne var?
Biz yaptık bugün dr bize keçi sütüyle yapın dedi.Keçi sütünden hiç yoğurt yapan oldu mu? Yoğurdunu satan bulamadım malesef. Ama mayası inek yoğurdu olacak o da olmaz benim kıza bir daha vermedim yoğurt. Bu migrosta satılan probiyotik maya olur mu ya da onun içeriğinde ne var?