2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Uzun bir aradan sonra 15 yillik bir arkadasimla gorustu, arkadasim bosanma asamasinda. Surekli bana ne kadar mutlusunuz, esin ne kadar iyi dedi. Ertesi gunu bebek ana kucagindan firladi , tomografi cektik. Esim beni sucladi resmen bosanma durumuna geldik. Esimin bana etmedigi hakaret kalmadi. Resmen nazara bugun inandim. Bebekte birsey yok temiz ama simdi o uyurken bile yemegimi yanina goturup ona bakarak yiyorum. Birsey olur korkusuula

Yerim o Miniş i ben ya işini de biliyor desene afiyet olsun kuzum benimki de sevmişti çok ❤
Ağzının tadını biliyor bu tatlislar bende baktım lezzetliydi epey içine siyez unu ruseym de koymuştum birde
Bende farkettim benimkide yapiyor oyle
Çok eglenceliler
Sağol cnm bundan sonra kovalamaca oynayacağız gibi görünüyor
Artık yıllarca peşlerindn koşar dururuz

Çok geçmiş olsun canım ya . Olana bak . Bende nazara çok inanıyorum artık. Yıllar önce kuzenim ev satın aldı .Gözü kötü olmakla meşhur bir akrabası gelip genç yaşta nasıl ev sahibi oldu ,yaşadı artık hayat ona rahat vs gibi şeyler söyledi, annem içinde böyle şeyler söyledi iç gecire gecire .kuzenim iki gün sonra trafik kazasında vefat etti. Evi de satildi gittim Annem taziye ertesinde az daha terastan aşağı dusecekti . Böyle garip bir durum oldu. Bu adamın da adı çıkmıştır kem gözlü diye kimisi evine bile sokmuyor o kadar, böyle denk gelince adamın laflariyla nazardan olduğunu düşündük hepimiz . Bende o gunden beri nazara inanır oldum , bazı hadislerde nazar kaderi delip geçer bile denilmiş . Allah korusun.

Ana kucağı şu bebek arabasına takikanlar mi oluyor. Karıştırıyorum ben. Kuzum burada da bebeği ana kucağından düşen arkadaş vardı o öyle yazınca ben ana kucağını kaldırdım diğer düz yataklı olanı arabasına taktım. Bende ozaman korkmuştum. Göz var gerçekten nazar duası oku bol bol. Nazar duası okurken beni bir esneme tutuyor hatta, okuduğumda şaşırmıştım hatta. Hiç bu zamana kadar nazar duası okumamiştim çünkü. Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.

Cok gecmis olsun. ALLAH esirgesin yavrularimizi
Nazar kesinlikle var zaten
Cuma sela ile ezan arasinda sirkeli suyla evi silmeni tavsiye ederim.

Babybjornun ana kucagi ama hata benim , yarim bagladim dizimin dibinde diye. Dedimki bebek bizimle yatmasin gece yataktan duser kendi yatagina yatirayim. Cok mizirdanizyordu uykusu cok gelmisti. Carsafi degistirmek istedim annem kayisi yapmis heryeri. Hemen ayagimin ucuna koydum degistirirken. Yarim bagladigima guvendim , baglayinca tam aglamasindan korktum . Tum hata benim ustelik ikinci kez yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…