2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Biz yaptık bugün dr bize keçi sütüyle yapın dedi.
Yalnız sadece keçi sütüyle yapılınca tutması sıkıntılıymış.
Yarısı inek sütü yarısı keçi sütü yaptık canım.
Tabiki maya kendi mayam.
İyi tuttu yarın vereceğim.
Bize konmuş bir alerji tanısı yok ama sizin tanı var mı?
Marka vermek sıkıntıl mı bilmiyorum ama baltalı keçi ürünü satan en bilinen marka

Yok canım tanı konulmadı o kadar mama verdim sıkıntı yok yoğurt tadımında kızardı 1 saat sonra on dk sonra geçti dr a attım keçi yoğurdu ver yine olursa test yapalım dedi yoğurdu sadece 2 gün verdim 2.günü oldu boyun ve göğüs kısmı. Ama kakada kan yeşillik hiç olmadı bugüne kadar anlamadım

Keçi sütünden hiç yoğurt yapan oldu mu? Yoğurdunu satan bulamadım malesef. Ama mayası inek yoğurdu olacak o da olmaz benim kıza bir daha vermedim yoğurt. Bu migrosta satılan probiyotik maya olur mu ya da onun içeriğinde ne var?
Biz yaptik cok cok guzel oldu. Fakat mayasi inek sutunden yapilmis yogurttu. Fakat sasirdik acaba gercekten keci sutu mu ? Bize tutmaz demislerdi. Kilosu 17.5 tl den aldik birde. Istanbulda pahali. Bdnce denemdye deger

Yok canım tanı konulmadı o kadar mama verdim sıkıntı yok yoğurt tadımında kızardı 1 saat sonra on dk sonra geçti dr a attım keçi yoğurdu ver yine olursa test yapalım dedi yoğurdu sadece 2 gün verdim 2.günü oldu boyun ve göğüs kısmı. Ama kakada kan yeşillik hiç olmadı bugüne kadar anlamadım
Bir daha dene yoğurdu doktora danışarak ama o sırada yeni hiçbirşey verme
Belki de yoğurttan olmadı

Buldum Papatyamaviss Papatyamaviss 😁
Bu yoğurdu tüketirken en son 3 yemek kaşığı ayırıp, tekrar keçi sütü yoğurdu mayalayabilirsiniz. 4 mayalamanın sonucunda %100 keçi sütü yoğurdu elde etmiş olacaksınız, keçi sütü yoğurdunuz, mayalamak için ilk kullandığınız inek sütü yoğurdundan tamamen arınacaktır.

Bu yoğurdu tüketirken en son 3 yemek kaşığı ayırıp, tekrar keçi sütü yoğurdu mayalayabilirsiniz. 4 mayalamanın sonucunda %100 keçi sütü yoğurdu elde etmiş olacaksınız, keçi sütü yoğurdunuz, mayalamak için ilk kullandığınız inek sütü yoğurdundan tamamen arınacaktır.
Ölme essegim olme yani 🤣🤣

Masallah bebislerinize kizlar mevsiminegore mevsiminegore ates yapmasada huysuzluk, agri yapabilir o zaman da agri kesici ver istersen

Aşıdan önce verdim gündüz uyumamıştı bugün pek fazla aşıdan sonra da 1 saat uyudu akşam 7 buçuk gibi gece uykusuna daldı kontrol ettim şükür çıkmadı mama yiyor şimdi iyi maşallah

May
Mayasini da kullansan direk sutle daha rahat degil mi kuzum ?

X