Bezi bıraktırırken nasıl bir pasta oşacak bakalımSaçmalardan seçmelerde bugün
Allahım daha neler görücez
Sütten kesme partisiymiş
Oy masallah onaa benim yegenimde 6 aylikken baslamisti coktsb baba mama demelere oglusum agu agi bı bı diyo anlamsizca okaagünaydın
kızlar çok konuşkan oluyor sanırım.
oğlum yaşını geçmişti ıhh mıhh diye işaret ederek derdini anlatıyordu.
bu kızçe anne baba dede ve baybay diyor.
öylesine değil bana ve anneme gelmek istiyorsa anne diye sesleniyor.
babayla dedeye de aynı şekilde.
sanırım abiden duyduğu için o şekilde sesleniyor bize.
bir de baybay diyince el sallıyor.
tüm haftasonumuz bunları tekrar ederek geçti.
eşim bunun 3 yaş halini düşünemiyorum diyor 3 yaşta oğlum bu kadar konuşuyorsa kızı hayal edemiyorum diye şimdiden korkuyor.
ben de çok erken konuşmuşum anneme bu çocuk cüce mi diye soranlar olmuş.
:) :)Bizimki hicbisey bilmiyor anlamsiz laflar soyluyor iki ayliktan 4 aya kadar aşiri konusurdu istemsiz anne anni derdi ama suan hicbisey bilmiyor kahkaha atmasini oglenmis gulmekten konusamiyor baybayda bilmio
bizim tepkilerimizde hoşuna gitti sanırım.Oy masallah onaa benim yegenimde 6 aylikken baslamisti coktsb baba mama demelere oglusum agu agi bı bı diyo anlamsizca okaa
canım bence kız erkekten ziyade bebekle ve çocukla alakalı benim ilk oğlum da 6.5 aylıkken baba dede gel demeye başladı ve yaşıtlarına nazaran erken konuştu küçüğüm de anne baba gel gel dede diyor şimdilik.kız sana çekmiş ondan erken konuşıyordur genetik yatkınlık en önemli eyken bence:) :)
kadınların gücü diyelim.
oğlumda öyleydi
34 aylık daha babannesine ilk defa bu hafta sonu babanne dedi şimdiye kadar bambamya diyordu :)
Bezi bıraktırırken nasıl bir pasta oşacak bakalım
Benim kızda babam, mamam, (uyduruyor da olabilirim çıkardığı seslerigünaydın
eşim bunun 3 yaş halini düşünemiyorum diyor 3 yaşta oğlum bu kadar konuşuyorsa kızı hayal edemiyorum diye şimdiden korkuyor.
Yok kuzum ben biberondan tamamen kurtulduğum gün bayram yapacam birde biberon pasta..Onu da yaparlar
Kız biz de mama bırakma partisi yaparız mama kutularıyla bi pasta tamamdır
Benimki çok acıktımı mam mam diye ağlıyorBenim kızda babam, mamam, (uyduruyor da olabilirim çıkardığı sesleri) diyor bazen meme meme diye ağlıyor
Benim oğlumda baba diyor ama eşim devamlı baba de nolur diye ısrar etti. Biktirdi çocuğugünaydın
Ama kardesi olan 2.bebelerde bu hep oluyo gorumcemin oğulları abisinden gore gore ondan daha guzel konusyo buyuk insan gibi buyugu 1 e baslicak hala harfleri yutuyo bazi harflee yerine baska harfler diyorbizim tepkilerimizde hoşuna gitti sanırım.
kime seslenirse hemen kucağına alıyor şöyle bir gezdirip getiriyor.
gezmeci hatun durumu kullanmaya başladı :)
abimiz de anne baba baybay demeye başladı kardeşi taklit ediyor.
küçük büyüğü örnek alıyor gelişimi önde gidiyor, büyük küçüğü örnek alıyor gelişimi geriliyor
iki çocuklu hayatın cilveleri sanırım
Cok guzeller yaBunlarda yeni oyuncaklarımızbirde sandalet bandana takımı yaptım eşim çantasını da istedi minik birde çanta yapacağım
Sandaletlere baayilldimmBunlarda yeni oyuncaklarımızbirde sandalet bandana takımı yaptım eşim çantasını da istedi minik birde çanta yapacağım
Maşallah miniğe❤Benimkide erkek ama erken başladı evde iki tane abla var ben ona baglıyorum. surekli anne diye sesleniyo baba mama diyo ayagini agzina alip ayak diyo evde abi abla olmasinin avantajı bencegünaydın
Kız sussana ifşa etmesene biziSandaletlere baayilldimmeline saglik brawo vallaa herkes wp grubuna kaydi buralar sesiz artik
Harika olmuşlar canım gerçekten, eline sağlıkBunlarda yeni oyuncaklarımızbirde sandalet bandana takımı yaptım eşim çantasını da istedi minik birde çanta yapacağım
Kiz kime ifsa etcem bilmeyen 2 3 kisi kaldi zaten hepiniz ordasinizKız sussana ifşa etmesene bizi
Benim oğlumda baba diyor ama eşim devamlı baba de nolur diye ısrar etti. Biktirdi çocuğu
küçükler büyükleri rol model alıyor.Maşallah miniğe❤Benimkide erkek ama erken başladı evde iki tane abla var ben ona baglıyorum. surekli anne diye sesleniyo baba mama diyo ayagini agzina alip ayak diyo evde abi abla olmasinin avantajı bence