2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar dün yazmayı unuttum. Dr. Kendisi ayina gore oyuncaklardan ve yurutecten bahsetti. Abisini görünce yürüteç varsa kullanabilirsin 7. Aya yakin baslayabilirsin az tutmak sartiyla ama ayagi tam yere basmasi gerekiyor dedi.
Koymam dersen daha sonraki aylarda yurume arkadasi alabilirsin dedi. Iste bilindik seyler
Ben yurutece koyacagim. Yerde durmuyor bir sn. Nefes aldirmiyor. Evimin isi, yemek kendi bakimim bile kalıyor
artik cok sıkıldım bu işten

P Puddingmuf canım ben de kış için menemenlik ve yemeklik domates konservesi yapıyorum. Ayrıca taze fasulye de yapıyorum. Bamya yaptim ilk defa geçen yıl birkaç tane. Karışık meyve marmelati yapıyorum kahvaltıda yiyoruz sulandırıp meyve suyu olarak da tuketilebiliyor. Recellerimizi kv yapiyor onu bilmiyorum nasıl yapılıyor.

Bunları yiyen çocuk memede emiyormu. Bana bu ayda çok geldi.

Bebeğini yanında yatır, memen açık uyu.

Maşallah ellerine sağlık. Taze fasulyeyi dondurucuyamı atıyorsun kuzum?

Bende koyacagim, bizim nesil tamamen yurutecde buyudu ama emeklemesini istiyorum.emekledigini gordugum gun yurutece koyacagim

Aynen kizim 8,6 kg ama saginca sut cikmiyor

Dondurucuya da atıyorum kuzum doğrayıp çiğ olarak. Konservesini de yaoiyirum . Az yağda kavururuyirum solunca sıcak sıcak kavonoza koyup ters çeviriyorum.

Çok mantıklı aslında taze fasulyeyi kavanoz yapmak. Güzel fikir oldu. Biraz kıyma kavurup pişireceğim zaman içine eklersem pratik bir yemek olur. Sağol canım ❤

Bugün kizima patates,havuc,fasulye, pirincten corba yaptim. Kapatinca cay kasigi z. yagi koydum. Yaptigim corba iki yemek kasigi cikti. Birini bugun verdim yedi cok şükür. Ikinci kasigi da yarin vereceğim.
Bizde patates havucu pisirdik suyunu cekince aldim haslanmis tavuk vardi onun etiyle sutu koydum
Blendirda mama kivamina geldi bakalim yicekmi

Benim kurumum özel izin alırsam seneye alacaklarının garantisi olmaz.
1 yaşına kadar olmak isterdim yanında en azından ek gıdamız otururdu.
Ama okul olunca öyle bir şansım yok.
Emmeye çok düşkün.
Biz dişten sonra rahatlatıp.
Gene de gün içinde huysuzluğu var ilk bebeğimden farklı bu daha ağlak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…