2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin.. bebisler gunde kac saat uyuyo..kac saatte bir yada..bizde duzenli uyku.yokta gunduz cogu kez 10 dk uyuyo.uzun uyudugu nadir oluyo
Günde üç saat falan uyurdu ikikere. Ondan onikiye kadar ve üçten beşe kadar. O civarlar bazen az saati. Ama iki gündür uyumuyor. Dokuzda kalktı bir yarım saat kestirdi kalktı. Oyun oynuyor. Ya etrafı incelemekten meme de emmiyor uykulu olunca emiyor ancak

Ben yatak odasinda yataga oturuyorum oylr emdiriyorum, inceleyecek birseyi olmuyor.

Ben yatak odasinda yataga oturuyorum oylr emdiriyorum, inceleyecek birseyi olmuyor.
Bende yatak odasina gidiyorum iki çekiyor kafasını yukarı kaldırıyor kalkicam diyor. İzin vermiyorum iki çekip gene kalkicam diyor. Oyun kaçıyor sanki. Uykuluyken kalkmak yok doyana kadar emiyor hatta bazen ağzında unutuyor doysada farketmeden emip duruyor sonra uyumaya devam.

yaa Cok geçmiş olsun oglusuna :/

A anneveoglusu

Canım bizim iki tane alt dişi çıktı üstler zorluyor kabarık ama gelen yok benimde sütü epeyidir hiç sagmadim ama azaldı epeyi sagsamda 30 CC anca çıkar sanırım emme özellikle uykuya meme ile geçme isteği fazla

hergun iki kere 90 CC mama alıyor bazen üçte oluyor

Ben ücretsiz izine ayrıldım canım 14 Mart 2021 e kadar

Geçmiş olsun canım kuzuna maşallah kilo ve boy çok iyi

Benim kızımın doktoruda sebze püresine biraz tavuk eti katmaya başlayabileceğimi söyledi. Bizim program onun dışında aynı-öğle sebze,akşam meyve,uyumadan önce tahıllı mama. Makarna, pilav, kuskus vs verebilirsin dedi. Kırmızı meyveler yasak. Balık ve kırmızı ete 9ncu aydan sonra başlamak gerekir dedi. Bir sonraki randevumuz 9 aylıkken :)

Bende kuskus ve pilavın boğaza kaçma ihtimali varmıdır diye merak ediyorum. Verilebiliyormu herhangi bir ezme falan yapmadan?

Evet Ya bu ayda kıymalı pilav tarifi vardı ben yiyemez diye yapmadım hiç ama sanırım normal pilav gibi değil de biraz daha iyi pişmiş ezilmek üzere olan bir pilav mı olmalı ki acaba

Z zeLina bugun mu oldunuz kuzum asi bizde bugun olduk gecikmeli 2 ana olarak 3 asi arti rota olduk banada 8.ayda hemogram iste gel dedi bebek olduklari icin almiyorlar sanirim bebek hemsireleri aliyor cunku genelde hastanelerde , bizim kilo boy olcmediler boyuna kendim baktim yatirinca 67 68 arasi cikiyo tartiya oturttum bugun benimkini 9.5 cikti banada domates konusunda uyardi benim oglus gecen tavukla tanisti yumusak beyaz kismini emdi birde kemigini yaladi baya bi

Evet Ya bu ayda kıymalı pilav tarifi vardı ben yiyemez diye yapmadım hiç ama sanırım normal pilav gibi değil de biraz daha iyi pişmiş ezilmek üzere olan bir pilav mı olmalı ki acaba

Evet canım bence öyle çünkü iyice püre olması konusunda altını çizdi böyle taneli yemeklerin boğaza kaçma riskide daha yüksek oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…