2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin.. bebisler gunde kac saat uyuyo..kac saatte bir yada..bizde duzenli uyku.yokta :KK43: gunduz cogu kez 10 dk uyuyo.uzun uyudugu nadir oluyo :işsiz:
Günde üç saat falan uyurdu ikikere. Ondan onikiye kadar ve üçten beşe kadar. O civarlar bazen az saati. Ama iki gündür uyumuyor. Dokuzda kalktı bir yarım saat kestirdi kalktı. Oyun oynuyor. Ya etrafı incelemekten meme de emmiyor uykulu olunca emiyor ancak :KK64:

Günde üç saat falan uyurdu ikikere. Ondan onikiye kadar ve üçten beşe kadar. O civarlar bazen az saati. Ama iki gündür uyumuyor. Dokuzda kalktı bir yarım saat kestirdi kalktı. Oyun oynuyor. Ya etrafı incelemekten meme de emmiyor uykulu olunca emiyor ancak :KK64:
Ben yatak odasinda yataga oturuyorum oylr emdiriyorum, inceleyecek birseyi olmuyor.

Ben yatak odasinda yataga oturuyorum oylr emdiriyorum, inceleyecek birseyi olmuyor.
Bende yatak odasina gidiyorum iki çekiyor kafasını yukarı kaldırıyor kalkicam diyor. İzin vermiyorum iki çekip gene kalkicam diyor. Oyun kaçıyor sanki. Uykuluyken kalkmak yok doyana kadar emiyor hatta bazen ağzında unutuyor doysada farketmeden emip duruyor sonra uyumaya devam. 😂😂😂

Herkese merhaba kızlar arka arkaya 2 diş patlattik şimdi memiş isirma moduna geçtik 7bucuk ayligiz eren bey bu aralar geceleri meme ağzından düşmesin istiyor sürekli emme modundayiz gece 5 6 defa emziriyorum eskiden gece 1 sabaha karşı 1 kez emzirirdim ruh gibiyim büyük oğlumda annemlerdeki son günümüzde kolunu kırdı sağ kol komple alçıda ne gecem gece ne gündüzüm gündüz bu gece emmelerini nasıl aza indirebilirim fikri olan varmi
yaa Cok geçmiş olsun oglusuna :/

mama vermiyorum canım
evde zaten iliğime kemiğime kadar emiyor sağacak vakit pek kalmıyor
geçen enme saatinden önce sağayım dedim deneme amaçlı süt çıkmıyor ama emiyor küçük hanım
emzime akademisinde okudum sağıma alışkın olmayan memeden süt çıkmazmış
sizin diş çıktı mı
işe başlayacak mısın sen
A anneveoglusu

Canım bizim iki tane alt dişi çıktı üstler zorluyor kabarık ama gelen yok benimde sütü epeyidir hiç sagmadim ama azaldı epeyi sagsamda 30 CC anca çıkar sanırım emme özellikle uykuya meme ile geçme isteği fazla

hergun iki kere 90 CC mama alıyor bazen üçte oluyor

Ben ücretsiz izine ayrıldım canım 14 Mart 2021 e kadar

6. Ay aşıları uyku yapar mı.. ateşte yapabilirmiş sanırım.. bizde 3 tane olduk.. Boy 71cm kilo 7980gr olmuş 6 ay 10 günlüğüz:)
Kıymayı 9. Aya kadar bekleseniz iyi olur ama kemik suyu tavuk suyu verebilirsiniz çorba falan yapmaya başlayınca dedi:) 3 gün kuralını uygulayın genelde 72 saatten sonra belirti verir alerjiler dedi.. sanırım şiddetine göre daha erken yada geç anlaşılabiliyor..eylülde kan sonuçlarını götüreceğiz bizim sağlık ocağı yapmıyormuş.. domateside 9-10 dan sonra verin dediler asidik olduğu için mide ve bağırsaklarda sıkıntı yapabiliyormuş sanırım..aklımda kalanlar bunlar:))

Geçmiş olsun canım kuzuna maşallah kilo ve boy çok iyi

6. Ay aşıları uyku yapar mı.. ateşte yapabilirmiş sanırım.. bizde 3 tane olduk.. Boy 71cm kilo 7980gr olmuş 6 ay 10 günlüğüz:)
Kıymayı 9. Aya kadar bekleseniz iyi olur ama kemik suyu tavuk suyu verebilirsiniz çorba falan yapmaya başlayınca dedi:) 3 gün kuralını uygulayın genelde 72 saatten sonra belirti verir alerjiler dedi.. sanırım şiddetine göre daha erken yada geç anlaşılabiliyor..eylülde kan sonuçlarını götüreceğiz bizim sağlık ocağı yapmıyormuş.. domateside 9-10 dan sonra verin dediler asidik olduğu için mide ve bağırsaklarda sıkıntı yapabiliyormuş sanırım..aklımda kalanlar bunlar:))

Benim kızımın doktoruda sebze püresine biraz tavuk eti katmaya başlayabileceğimi söyledi. Bizim program onun dışında aynı-öğle sebze,akşam meyve,uyumadan önce tahıllı mama. Makarna, pilav, kuskus vs verebilirsin dedi. Kırmızı meyveler yasak. Balık ve kırmızı ete 9ncu aydan sonra başlamak gerekir dedi. Bir sonraki randevumuz 9 aylıkken :)

Benim kızımın doktoruda sebze püresine biraz tavuk eti katmaya başlayabileceğimi söyledi. Bizim program onun dışında aynı-öğle sebze,akşam meyve,uyumadan önce tahıllı mama. Makarna, pilav, kuskus vs verebilirsin dedi. Kırmızı meyveler yasak. Balık ve kırmızı ete 9ncu aydan sonra başlamak gerekir dedi. Bir sonraki randevumuz 9 aylıkken :)
Bende kuskus ve pilavın boğaza kaçma ihtimali varmıdır diye merak ediyorum. Verilebiliyormu herhangi bir ezme falan yapmadan?

Evet Ya bu ayda kıymalı pilav tarifi vardı ben yiyemez diye yapmadım hiç ama sanırım normal pilav gibi değil de biraz daha iyi pişmiş ezilmek üzere olan bir pilav mı olmalı ki acaba

Z zeLina bugun mu oldunuz kuzum asi bizde bugun olduk gecikmeli 2 ana olarak 😂 3 asi arti rota olduk banada 8.ayda hemogram iste gel dedi bebek olduklari icin almiyorlar sanirim bebek hemsireleri aliyor cunku genelde hastanelerde , bizim kilo boy olcmediler boyuna kendim baktim yatirinca 67 68 arasi cikiyo tartiya oturttum bugun benimkini 9.5 cikti 😃 banada domates konusunda uyardi benim oglus gecen tavukla tanisti yumusak beyaz kismini emdi birde kemigini yaladi baya bi 🤣

Evet Ya bu ayda kıymalı pilav tarifi vardı ben yiyemez diye yapmadım hiç ama sanırım normal pilav gibi değil de biraz daha iyi pişmiş ezilmek üzere olan bir pilav mı olmalı ki acaba

Evet canım bence öyle çünkü iyice püre olması konusunda altını çizdi böyle taneli yemeklerin boğaza kaçma riskide daha yüksek oluyor.

X