Ben doğduğundan beri kızımı odasında yatırdım. Bende yanında koltuk vardı ilk 4 ay orda yattım sonra yatak odama geçtim. Bende burayı okuyunca fazlamı despot davrandım diye düşünüyorum. Ben mız mız yetiştirmeyeyim diye düşünerek yapmadım bunu ama bu seferde biz kızımla bağlanamadikmi diye düşünmeye başladım.Kızlar ben doğduğundan beri oğlumla yatıyorum öyle hale geldi ki WC ye kalksam yokluğumu farkedip başlıyor ağlamaya gelip yanına uzaninca hemen susuyor . gündüz uyuyttugumda ya hamağı sallayacagiZ hafif kimildadiginda yada ben kucağıma alacağım yoksa hemen uyanıyor şimdi siz öyle yazınca endişe ettim açıkçası miZ mız bir çocuk yetistirmek istemiyorum .bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.
Bilemoyorum ki kuzum kac aylik oluyor onlar biz su an 9aylik giyouoruz mesela bir de kaliplar hep degisiyorHanımlar Günaydın ❤
Bugün kızımın 2 hafta gecikme ile 6.ay kontrolü var. 4 aylıkken 67 cm idi. Şuan 70 olabilir sanırım. Eylülden sonra artık havalar soğuyacak. Bazen indirimde kışlık kıyafet oluyor,almak istiyorum ama beden konusunda kararsızım. 80-86 olur mu acaba?
Bilemoyorum ki kuzum kac aylik oluyor onlar biz su an 9aylik giyouoruz mesela bir de kaliplar hep degisiyor
İzlememi kiz hic kacirmiyor
Acliktan agliyor cubku 10 saat oluyor icmedigi 30 cc icip uyuyor cnmYa ne biliyim açlıktan ağlasa içer başka bi derdi mi var yavrucağın acaba
Kuzum kan kaka idrar organlar temiz simdi sut veriyirsun icmiyo iki dl sonra 30 cc iciyor on dk sonra i 30 daha iciyor hani bikerede icim demiyo bazen veriyom biberon icmeyince vermiyorum hani nezaman ne icecegi belki degil aksam 07 den saban 7 ye 30 60 anca iciyor haliyle agliyoDr lar bassindan saviyor birseyi yok diyerek baksana ya
Ya gercekten haklilar bu bebegij huyu mu bu anlayamadım
aclik hissetmiyor mu ne
T tanem-tane20 sahi mama alip denedin mi onu içiyor mu
Kullanissiz demedim ki piyasada hep ayni urun var kiminde kurdele bundada ay dede var bana gore en guzeli. 1yas kullanimi boyumuz 1 yasagore oldu icin sigamiyoruzGüzellik değil kullanışlılık önemlibir kaç ay kullanım için ne bileyim aldırmam şahsen
Sütun disinda devam sütü denedin mi onu iciyor mu onu merak ettimKuzum kan kaka idrar organlar temiz simdi sut veriyirsun icmiyo iki dl sonra 30 cc iciyor on dk sonra i 30 daha iciyor hani bikerede icim demiyo bazen veriyom biberon icmeyince vermiyorum hani nezaman ne icecegi belki degil aksam 07 den saban 7 ye 30 60 anca iciyor haliyle agliyo
İcmiyo bacim iki aiktan beri var. Bu dertSütun disinda devam sütü denedin mi onu iciyor mu onu merak ettim
Sende iki tane mi beşik var canım bi sepet beşiğin vardı onu biliyorum şimdi sığmıyordur tabi ona neyde yatıyorKullanissiz demedim ki piyasada hep ayni urun var kiminde kurdele bundada ay dede var bana gore en guzeli. 1yas kullanimi boyumuz 1 yasagore oldu icin sigamiyoruz
Nasıl duruyor bu bebe aç ben anlamadım, ben benim kızı gece 3 kez emzirdim ne kadar içmiştir bilemiyorum tabi ama en 100 cc den içse en az 300 etmiştir herhaldeAcliktan agliyor cubku 10 saat oluyor icmedigi 30 cc icip uyuyor cnm
Mimarım ben kuzum. Sabahtan akşama kadar çiz babam çizAh canım benim olsun güzel duru için çalışıyorsun motive et kendini :) işin neydi ben unuttumannenlerle yakınmı evleriniz
Aile hekimi fucitec verdi. Çocuk Dr u fucicort yazdı. Fucitec i günlük kullan dedi çocuk Dr u fucicort u da iltihap olduğu zaman kullan dedi şuan geçti kullanmıyorum ama kızardığında hemen sürüyorumOlmadı bende önce aile hekimine götüreyim ,sağol canım bilgi verdiğin için
Size hangi kremi vermişti
Sen her yarım saatte bir teklif et canım bence midesi mi küçük acaba açlığını hissetmiyor. Gecede sürekli teklif etmediğin için bide uyku halinde olduğu için uyku daha tatlı geliyor olabilir.Kuzum kan kaka idrar organlar temiz simdi sut veriyirsun icmiyo iki dl sonra 30 cc iciyor on dk sonra i 30 daha iciyor hani bikerede icim demiyo bazen veriyom biberon icmeyince vermiyorum hani nezaman ne icecegi belki degil aksam 07 den saban 7 ye 30 60 anca iciyor haliyle agliyo
Ay bu arada benim kız da aynı Lina gibi uyuyorO parmak köküne kadar ağızda, bazen öğürüyor
Ay hayalimdeki erkek bebeğiÇooook yakışıklı oğluşun maşAllah ona bayıldım ♥♥
Cnm bize hediye geldi e bebekten alınmış ama hiç kullanmadık sudan çıkınca hemen büyük havluyla kurulayıp yıkamaya götürdük.. bizimkide 1 yaş sanırım ama aşırı büyük olmadı..Biz aniden kısa bi tatil kararı aldık nasıl olacaksa bebekle
Müslin panco veya ince havlu panço nerden bulurum bizim bebelere göre kızlar? Hemen alabileceğim bi yer lazım. Ebebekte gördüm de biraz büyük gibi geldi gözüme, almadım
Kullanissiz demedim ki piyasada hep ayni urun var kiminde kurdele bundada ay dede var bana gore en guzeli. 1yas kullanimi boyumuz 1 yasagore oldu icin sigamiyoruz
Sen her yarım saatte bir teklif et canım bence midesi mi küçük acaba açlığını hissetmiyor. Gecede sürekli teklif etmediğin için bide uyku halinde olduğu için uyku daha tatlı geliyor olabilir.
Mimarım ben kuzum. Sabahtan akşama kadar çiz babam çizYok yakın değil canım, annem bizde kalıyor. Kendileri yeni ev aldılar ama daha tam içi bitmedi. Bittikten sonra orda kalacağız, biz de çevreden ev bakıp yakınlarına taşınmayı -hatta ev var ise aynı apartmana- düşünüyoruz.