uykuya geçerken emiyor cnm birde çok acıktığında uyurken bırakıyor ama alışkanlık olacak diye korkuyorum.. oldu galiba
Hayırlı olsun işe başlamışsın:)
Cnm bize hediye geldi e bebekten alınmış ama hiç kullanmadık sudan çıkınca hemen büyük havluyla kurulayıp yıkamaya götürdük.. bizimkide 1 yaş sanırım ama aşırı büyük olmadı..
Hayirli ugurlu olsun oglumu dusurdum bende bu kervana katıldım bi sıkıntımız da olmaz insallah
Hayirli ugurlu olsun oglumu dusurdum bende bu kervana katıldım bi sıkıntımız da olmaz insallah
Gecmis olsun canimHayirli ugurlu olsun oglumu dusurdum bende bu kervana katıldım bi sıkıntımız da olmaz insallah
ben bayramdan sonra işe başladım.Mimarım ben kuzum. Sabahtan akşama kadar çiz babam çizYok yakın değil canım, annem bizde kalıyor. Kendileri yeni ev aldılar ama daha tam içi bitmedi. Bittikten sonra orda kalacağız, biz de çevreden ev bakıp yakınlarına taşınmayı -hatta ev var ise aynı apartmana- düşünüyoruz.
Dedimya gecen kuzum oda takimi var gece orda gunduz hamaktaSende iki tane mi beşik var canım bi sepet beşiğin vardı onu biliyorum şimdi sığmıyordur tabi ona neyde yatıyor
Daha buyugune gerek duymadim oda takimi var her odada kocabesiklere gerek yok park yatak vs sevmiyorum gereksiz yer kalabalikligi bana goreSığmıyor dememiş miydinişte gelişimi hızlı olur yavaş olur demek istediğim uzasa da etkilemiyor mesela bazı beşikler.
Gece almiyo kuzun gece uykusu gunduz gibi degil oyuzden sglaya aglaya sabah ediyoruzSen her yarım saatte bir teklif et canım bence midesi mi küçük acaba açlığını hissetmiyor. Gecede sürekli teklif etmediğin için bide uyku halinde olduğu için uyku daha tatlı geliyor olabilir.
Geçmiş olsun kuzum nerden düştü minik adam.. tepkilerini takip et sen yinede..Hayirli ugurlu olsun oglumu dusurdum bende bu kervana katıldım bi sıkıntımız da olmaz insallah
Bizimki 90 cc gece boyu iciyor fun gece 00:00 den bugun 12:00 210 cc ictiNasıl duruyor bu bebe aç ben anlamadım, ben benim kızı gece 3 kez emzirdim ne kadar içmiştir bilemiyorum tabi ama en 100 cc den içse en az 300 etmiştir herhalde
Galiba biz annelere dert edinecek bişeyler arıyoruz kendimize baksana ben birlikte yatırdım diye kendimi sorguluyorum sen ayrı yatirdin diye.galiba elinden geleni yapıp gerisini çocuğa bırakacaksın .birde sanırım önemli olan kaliteli vakit geçirmek çocukla .ben bugün Şermin Yaşar'ın oyuncu anne kitabına başladım baya güzel şeyler anlatıyor çocukla nasıl kaliteli zaman geçirilir onu anlatıyor tavsiye ederim okumak lazım canım.vicdan yapma ayrı yatiriyo olabilirsin ama eminim sevgin dolu doludur yavruna karsiBen doğduğundan beri kızımı odasında yatırdım. Bende yanında koltuk vardı ilk 4 ay orda yattım sonra yatak odama geçtim. Bende burayı okuyunca fazlamı despot davrandım diye düşünüyorum. Ben mız mız yetiştirmeyeyim diye düşünerek yapmadım bunu ama bu seferde biz kızımla bağlanamadikmi diye düşünmeye başladım.
Bizde aşıya gideceğiz öğleden sonraUykusuna denk gelmiyor diye 2 ye randevu aldik dr a , bugunde denk gelecek iyi mi
Canım ek gıda alıyor mi alıyorsa muhallebisini falan hep anne sütüyle yap bişeyler karıştırıp ver . inşallah iştaha gelir yavrucakKuzum kan kaka idrar organlar temiz simdi sut veriyirsun icmiyo iki dl sonra 30 cc iciyor on dk sonra i 30 daha iciyor hani bikerede icim demiyo bazen veriyom biberon icmeyince vermiyorum hani nezaman ne icecegi belki degil aksam 07 den saban 7 ye 30 60 anca iciyor haliyle agliyo
Teşekkür ederim canımAile hekimi fucitec verdi. Çocuk Dr u fucicort yazdı. Fucitec i günlük kullan dedi çocuk Dr u fucicort u da iltihap olduğu zaman kullan dedi şuan geçti kullanmıyorum ama kızardığında hemen sürüyorum
Eyvah geçmiş olsun yüksek yerden mi düştü canım? Güvenilecek ayları geçtik artık
Geçmiş olsun kuzumIyi mi oğlun
Gecmis olsun canim
Uyuyordu koltuktan dustu cok yuksek degil allahtan direk kafa ustude dusmemis ilk popo beden sonra kafa sanirim kizariklik sis hicbisey yokzaten notmalde huzursuz oldugu icn onu anlamak zor birazGeçmiş olsun kuzum nerden düştü minik adam.. tepkilerini takip et sen yinede..
Benim de en büyük duam alışması koca yazı evde geçiriyoruz hanımefendinin bu huyundan dolayı dua edin kızlar alışsın ben dayanıp ağlatıyorum da millet hep bize bakıyor yolda ağlamayı bir görsenizAnlıyorum bebekler ağırlaştılar kucakta iken iş yapmak güçleşti. Ama biraz ağlamasına sabretsen belki alışır. Puseti benimsemesi sosyal hayatınız için çok mühim :/
Valla ben de ne yapacağımı şaşırdım evet Adem hocanın görüşü gerçi şuna dediğim gibi işime de geliyor çok kalkıyor emmeye anan yapışık olmasından ve mız mız olmasından da şikayetçiyimTürk pedagog adem güneş in tavsiye değil mi :) bence bebekler Ne kadar erken bağımsızlıklarını öğrenirlerse kendilerine daha güveniyorlar, mızmız olmuyorlar. Tecrübemden dolayı böyle düşünüyorum.
Benimde vitamin değerlerime baktırdım normal çıktı benim hep kan değerlerim düşük olurdu o zamanlar dökülürdü kel kalacam diye korkuyorumdarısı bana ya cok dökülüyor sac toplamaktan bıktım