2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aman Allahım korkulu rüyam benim aşırı kşlo alımından hamilelikte hem el hem ayak tırnaklarım battı travazol kremi onun çaresi canım önce onu sür ertesi güb biraz rahatlar düz kesip düzeltmen gerek banyodan sonra yaparsan yumuşak olur ayakları çok canı acımaz
Evet çok acır biliyorum ağrısını bizimkinde acı mı yok yoksa alıştı mı ağrısına anlamıyorum ama Patan yerde iltihap olmuş . doktora götüreyim yarın

Hahahhah sen görene kadar yayınlamışım 😂 bundan sonra böyle yapayım bi mesaja muhattap bulamadığım zaman tekrar tekrar yazayım illa bi cevaplayan beğenen çıkar😁 erkeklerin kavgaya çağırdıkları kankaları olur ya öyleyiz artik bro 😂

Senin canın spamlanmak istiyor 😂😂

Evet çok acır biliyorum ağrısını bizimkinde acı mı yok yoksa alıştı mı ağrısına anlamıyorum ama Patan yerde iltihap olmuş . doktora götüreyim yarın
Basmadıkları için çok fazla ağrı çekeceğini sanmıyorum ama yine de doktora götürmek gerek bence de

Bende kararımı verdim bu hafta içi boyuyorum. Hatta kocama sürpriz yapmayı düşünüyorum adam bile sıkıldı artık

Canım benım kızımda 2 aylıkken olmuştu. Dr ayaklarını kullanamadıkları için neredeyse her bebekte görülür dedi. Yani yürümedikleri için ayak tırnakları da o dönemde hiç uzamıyordu yanlış mı kestim acaba diye sormuştum. Ki 1kez falan kesmiştim Dr çok sık rastlandığını söyledi Düz kes bundan sonra dedi. Birde fucikort krem vermişti iltihabı ertesi gün kayboldu. Şimdi kızarıklık falan olunca hemen sürüyorum geçiyor
Bende hiç kesmedim canım doğduğundan beri tırnak yapısı öyle ,olmadı tedbir amaçlı götüreyim bizede krem verir belki

Kızlar ben doğduğundan beri oğlumla yatıyorum öyle hale geldi ki WC ye kalksam yokluğumu farkedip başlıyor ağlamaya gelip yanına uzaninca hemen susuyor . gündüz uyuyttugumda ya hamağı sallayacagiZ hafif kimildadiginda yada ben kucağıma alacağım yoksa hemen uyanıyor şimdi siz öyle yazınca endişe ettim açıkçası miZ mız bir çocuk yetistirmek istemiyorum .bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.

Bende hiç kesmedim canım doğduğundan beri tırnak yapısı öyle ,olmadı tedbir amaçlı götüreyim bizede krem verir belki
Ben ilk aile hekimine götürdüm o Bi krem vermişti. Sonra çocuk Dr una götürdüm normal kontrole o zaman gösterdim.oda yazdığım kremi verdi. Korkma sık rastlanan Bi durum olduğu için kremle geçiyor. Bizde biraz ırsi faktör var eşimde ve halasında çok oluyor tırnak batması hatta operasyon geçirdikleri bile oldu. Muhtemelen bizim kızda onlara çekmiş. El tırnakları çok sert ve düzgün ama ayak baş parmakları sürekli kırılıyor heryere sürttüğü için. Bende krem sürüp çorap giydiriyorum toparlıyorum o şekilde

Ben ilk aile hekimine götürdüm o Bi krem vermişti. Sonra çocuk Dr una götürdüm normal kontrole o zaman gösterdim.oda yazdığım kremi verdi. Korkma sık rastlanan Bi durum olduğu için kremle geçiyor. Bizde biraz ırsi faktör var eşimde ve halasında çok oluyor tırnak batması hatta operasyon geçirdikleri bile oldu. Muhtemelen bizim kızda onlara çekmiş. El tırnakları çok sert ve düzgün ama ayak baş parmakları sürekli kırılıyor heryere sürttüğü için. Bende krem sürüp çorap giydiriyorum toparlıyorum o şekilde
Olmadı bende önce aile hekimine götüreyim ,sağol canım bilgi verdiğin için
Size hangi kremi vermişti

Siz ikinciden bilirsiniz ne zaman kendi kendilerine oyun oynayacak konuma geliyorlar biz be zaman ev işi yapabileceğiz biri gelecek diye ödüm kopuyor hazırlık felan yapmamın mümkünatı yok yani benim minnak da çok hareketli ondan da az gidiyor galiba kilosu kusma da etkiler mi

O çocuktan çocuğa değişiyor canım benim oğlum 3 yaşında kendi oynuyordu

Kızlar benim oğlanın ayağının baş parmağı batmış birazda iltihap olmuş tirnaginin başı görünmüyor etine girmiş gibi ne yapayım bilemedim doktora götürsek mi? Geçermi bilmiyorum böyle bişey yaşayan var mı?

Çok geçmiş olsun canım antibiyotik krem sur ve banyo sonrası tırnağı kesmeye çalış yapamam dersen Dr gidin

Canım çok yoğun geçiyor büyüğün parkı küçüğün ek gıda çabaları nasıl akşam oluyor anlamıyorum hiç
Eylülde işe başlayacağım stres sardı beni
Emmeden nasıl duracak bu bebe
Sen nasılsın paşalar nasıl

Allah kuvvet versin sana

mana veriyorsun dimi sütünü sağ biberon ile versinler kim bakacak

Benimki uykusuz huysuz canım
Büyük deniz ve havuzun tadıni çıkarıyor

Ben yorgun gezme deniz ev işi derken

Kizlar calisiyomusunuz bilmiyorum.. benim kiz beni kapida karsiliyo..bi titriyo gelmek icin haykiriyo gorseniz :KK43: 2 gecedirde birlikte yatiyoruz.gozunden kaybolsam bile agliyo..sabahta yakama yapisiyo daha simdiden...
Hic kiyamiyorum. Yatiyoruz ucumuz :)

Canım yaa sen yazınca içim buruldu ben ücretsiz izine ayrıldım nasıl baslayacagim inan bilemeyorum
İlk oğlum 6. Ayda. 4gün aldığında göreve başlamıştım
15 gün sonra alışmıstik düzene ama ilk günler zordu

Kesinlikle katılıyorum mıy mıy çocuklara hiç katlanamıyorum iki arkadaşım da 4 yaşında ayırdı odasını yemeklerini kendileri yedirdi kedi yavrusu gibi çocuklar dokunmaya konuşmaya gelmiyor hemen mızırdanmaya başlıyorlar ağlamalar mıy mıy konuşmalar düzgün konuşun ben Türkçe anlayabiliyorum diyorum Anneleri kırılıyor bunlar nasıl topluma karışacak herkes sizin çocuğunuzu pış pışlayacak mı gerçek hayat bu değil

Cok doğru bir saptama
👍

Hanımlar kış hazırlıkları yapacak kimler var birbirimize fikir verelim 😊

Ben her yıl yaparim domates kaynatır blandirdan geçirir kavanozlara koyuyorum sıcak kapatıyorum çorbalar ve domatesli bulgur pilavı için kullaniyorum

Biber ve domatesleri kaynatır yemekler için kavanozlara koyuyorum

Patlıcan taze fasulye ve domates kuruturum

Kahvaltılık acı sos yaparım reçel yaparım

dondurucuicin barbunya bamya taze fasulye yaprak koyarım vişne de
hala turşu kurmada tam bir başarıya ulasamadim

Ben her yıl yaparim domates kaynatır blandirdan geçirir kavanozlara koyuyorum sıcak kapatıyorum çorbalar ve domatesli bulgur pilavı için kullaniyorum

Biber ve domatesleri kaynatır yemekler için kavanozlara koyuyorum

Patlıcan taze fasulye ve domates kuruturum

Kahvaltılık acı sos yaparım reçel yaparım

dondurucuicin barbunya bamya taze fasulye yaprak koyarım vişne de
hala turşu kurmada tam bir başarıya ulasamadim

Günaydın ❤
Kahvaltılık acı sos tarifine talibim 😍 kuru taze fasulye hiç yemedim güzel oluyor mu?kuru patlıcan dolmalık için mi?
Reçel bende yapmak istiyorum oğlum tereyağ ile seviyor, şeker koymadan yapılır mı 🙈
Bende nohut haşlayıp buzluğa atıyorum, pilav ve sulu yemekler için. Sarma sarıp attığımda çok oldu, hazır yemek oluyor. Ben bu yıl daha çok hazır yemek gibi olacak hazırlıklar yapayım dedim, köfte yapayım hem küçük yuvarlak sulu yemek için hemde ızgara için, lazanya yapayım diyorum bir kaç paket. Soslu tavuk olabilir.Bazen yorgun, hasta olduğumda yemek yapmak istemiyorum çünkü dondurucuda hazır bişeyler olunca çok rahat ediyorum 🙈 yanına hemen bir pilav salata yemek hazır 👍🤠

Hanımlar Günaydın ❤
Bugün kızımın 2 hafta gecikme ile 6.ay kontrolü var. 4 aylıkken 67 cm idi. Şuan 70 olabilir sanırım. Eylülden sonra artık havalar soğuyacak. Bazen indirimde kışlık kıyafet oluyor,almak istiyorum ama beden konusunda kararsızım. 80-86 olur mu acaba?

X