- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet.hayirli olsun..benimde ilk yaptigimda bu kadar silikte. Inamayip baska markaylada yaptim hemen 3 sene sonra hamile kalincaEki Görüntüle 2144390 Kızlar sizce gebelik var mı ???
Benimde cumartesi böyleydi kan verdim akşama değerim 41 çıktı,ben direkt hamileyim diye heyecanlandım,çünkü silik te olsa pozitif oluyordu,bence kan ver Bir an onceEki Görüntüle 2144390 Kızlar sizce gebelik var mı ???
Var sanji canimmEki Görüntüle 2144390 Kızlar sizce gebelik var mı ???
Benimde 4. Senem cnm inş pozitiftir. İki düşüğüm var. İnş bu devam eder şayet test doğruysa.Evet.hayirli olsun..benimde ilk yaptigimda bu kadar silikte. Inamayip baska markaylada yaptim hemen 3 sene sonra hamile kalinca
Akşam vericem inş. Bakalım inş pozitiftir. Beta hcg görmeden inanamıyorum malesefBenimde cumartesi böyleydi kan verdim akşama değerim 41 çıktı,ben direkt hamileyim diye heyecanlandım,çünkü silik te olsa pozitif oluyordu,bence kan ver Bir an once
Var gibi regli tarihin geçti mi peki?Eki Görüntüle 2144390 Kızlar sizce gebelik var mı ???
Insallah canim..ayni durumdayiz..benimde tup bebekle dusuklerim.oldu...saglikla devam eder insallah hepimizim...hep tedirginim valla..Benimde 4. Senem cnm inş pozitiftir. İki düşüğüm var. İnş bu devam eder şayet test doğruysa.
Amin canım Allah kızına sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Bir kere olduysa tekrar olacaktır buna eminim. Olana kadar bu kötü tecrübelerle canımız yanıyor ama o bebiş gelince bunların hepsini unutturacak bize. Senin için de dua edicem
Yok cnm. Bat 12 mayıs. 3 gün var adete.Var gibi regli tarihin geçti mi peki?
Aynen cnm tedirginlik hep var. Ben doğal yollardan gebe kaldım 2 defa ama kimyasal düşüklerim oldu. Bakalım akşam test yapıcaz ne çıkacak???Insallah canim..ayni durumdayiz..benimde tup bebekle dusuklerim.oldu...saglikla devam eder insallah hepimizim...hep tedirginim valla..
Allah korusun kotu dusunmeyelim...iyi haberlerini bekliyoruz o zaman.Aynen cnm tedirginlik hep var. Ben doğal yollardan gebe kaldım 2 defa ama kimyasal düşüklerim oldu. Bakalım akşam test yapıcaz ne çıkacak???
Teşekkürler cnm. Bu defa pozitif olacağım kendime söz verdim.Allah korusun kotu dusunmeyelim...iyi haberlerini bekliyoruz o zaman.
Var cnn hayırlı olsun 2 gün sonra tekrarlaEki Görüntüle 2144390 Kızlar sizce gebelik var mı ???
Canim sen bugun tekrarladin mi testini ?Allah korusun kotu dusunmeyelim...iyi haberlerini bekliyoruz o zaman.
Tekrarlamadim canim..eve gidince idrar testi tekrarlicam :) yaa ben tedaviye baslicam diye...son 15 gundur birsuru test yaptirdim... biktim valla kan vermektenCanim sen bugun tekrarladin mi testini ?
Var gibi canım. Sağlıkla gelişsin İnşâAllahEki Görüntüle 2144390 Kızlar sizce gebelik var mı ???
Ya o testler stres kaynağı boşver onları güzel bişey için tatlı oluyor kan vermek:)Tekrarlamadim canim..eve gidince idrar testi tekrarlicam :) yaa ben tedaviye baslicam diye...son 15 gundur birsuru test yaptirdim... biktim valla kan vermekten
Evet canım var ama çok yeni maşşallhEki Görüntüle 2144390 Kızlar sizce gebelik var mı ???
Var gibi canım. Sağlıkla gelişsin İnşâAllah
Ya o testler stres kaynağı boşver onları güzel bişey için tatlı oluyor kan vermek:)