Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu teste göre var ama yalancı pozitif olma ihtimaline karşın kan test vermek en iyisi tabii ki.
Ben predictor testle öğrenmiştim. Arkadaşım da onunla öğrenmişti. Ama şu an sitede çok başka markalarda sıkıntılar yaşandığını görüyorum
bende bu ay umutluyum.2.aydır ovulasyonla takipteyim.10 mayısta regli günüm.dört gözle bekliyorum.güzel haberlerle burda olmak çok istiyorum.hepimiz için dua edicem
Bu teste göre var ama yalancı pozitif olma ihtimaline karşın kan test vermek en iyisi tabii ki.
Ben predictor testle öğrenmiştim. Arkadaşım da onunla öğrenmişti. Ama şu an sitede çok başka markalarda sıkıntılar yaşandığını görüyorum
siz pozitif gördüğünüz halde ne kadar sabırlısınız hayran kaldım gerçekten bende en erken ne zaman test yapabilirim peşindeyim bat 9 mayıs gözüküyor ne zaman yapsam çıkar sızce 20-25 nisan aralığında ovülasyon olduğunu düşünüyorum yani reglim biter bitmez