Ne bilim dr istemedi bidaha...cuma 20 cikmisti.. cok silikken..pazar 60 olmustu...daha da vermedim . Bende stres devam ediyo maalesefAllahtan calisiyorumda..vakit hizli geciyo :)
Eki Görüntüle 2144390 Kızlar sizce gebelik var mı ???
Dogru diyosun canim..gerci ben daha ileri asamada 9 ve 10.haftada kaybettim.olumlu gitsede rahata eremicem . Bakalim cesaret edersem yaptiririm :)Canım kan vermek beta obeta olcturmek sanırım iyi gidip gitmediğini görmemizi sağlıyor,seninki de çok yeni benimki gibi,yine de kan verip baktirmakta fayda var,bana doktor haftaya gel dedi ama ben yarın iki gün ara olacak bir kere daha beta HCG ye baktircam, olumlu düşün olumlu gelişsin herşey insallah
Allah sağlıklı bebek versin,kayıplar yaşatmasin insallahDogru diyosun canim..gerci ben daha ileri asamada 9 ve 10.haftada kaybettim.olumlu gitsede rahata eremicem . Bakalim cesaret edersem yaptiririm :)
Ben son 3 haftada kac kere kan verdim saymadim ama yarin insallah son kez bi daha vereceğim :)Tekrarlamadim canim..eve gidince idrar testi tekrarlicam :) yaa ben tedaviye baslicam diye...son 15 gundur birsuru test yaptirdim... biktim valla kan vermekten
Cok zorlayinca silik bir cizgi gorunuyot.Eki Görüntüle 2144390 Kızlar sizce gebelik var mı ???
Benim ilk gebeliğim o yüzden tecrübem yok :) normal mi değil mi daha erkenmi yoksa hiç olmayacakmı bilemiyorum inşallah olmaz hiçbirimizin hiç sorunu olmadan rahat rahat hamilelik geçirip bi çırpıda doğururuz inşallahhhhOzaman bi 10 günüm var en az sabırlı olmalıyım
maşallah canım inş hiç olmaz, benim ilk gebeliğimde 8. Haftada başladı 13 te bitti. Ama özellikle 2 haftasında süründüm, inş bu sefer öyle olmaz
Hadi hayirlisi..ben bi eve atayim kendimi..benim cok uykum geliyo yaa.gozumu acamiyorumBen son 3 haftada kac kere kan verdim saymadim ama yarin insallah son kez bi daha vereceğim :)
Ne güzel çalışıyor olmanız dediğiniz gibi vakit güzel geçer İnşâAllah sağlıklı gebeliklergeçirirğz canım streslerimiz biraz azalırNe bilim dr istemedi bidaha...cuma 20 cikmisti.. cok silikken..pazar 60 olmustu...daha da vermedim . Bende stres devam ediyo maalesefAllahtan calisiyorumda..vakit hizli geciyo :)
Yok canım öyle şeymi olur cok adi markalar kullanma bilindik güzel markalar bence bişey yapmazArkadaşlar,aranızda tecrubeli olanlara birşey danisicam, göz kalemi far sürmek zararlı olur mu,ruj direk yendiği için zararlıdır,ama göz kalemi far sürmek ile ilgili bilgiler bilginiz varmı?
Bana dermatologum kullanma dedi, ama hasta gibi oluyo yüzüm bir kalem ve far suruyorum
Naptın canım tekrarladınmı testi bnce var gibi amaKızlar burda ikinci çizgi mi var test mi bozuk hiçbişey anlamadım adete 4-5 gün var
Eki Görüntüle 2143498
Mazur görün ne içinDayanamayıp yarın dermatologtan randevu aldım,sizleri de bilgilendiririm arkadaşlar.
Mazur görün ne için
Canım açıkçası benimde ilk hamileliğim ama gebelik geçiren arkadaşlarım abartılı olmamak şartıyla yapıyolardı. Bende göz kalemi ve rimel kullaniyrmArkadaşlar,aranızda tecrubeli olanlara birşey danisicam, göz kalemi far sürmek zararlı olur mu,ruj direk yendiği için zararlıdır,ama göz kalemi far sürmek ile ilgili bilgiler bilginiz varmı?
Bana dermatologum kullanma dedi, ama hasta gibi oluyo yüzüm bir kalem ve far suruyorum
Benimde ilk günler de oldu şimdi su çok içiyorum ve azaldiKızlar iyi akşamlar bişi sorucam akıntılarınız oluyor mu? Benim baya sarımsı akıntım var enfeksıyon mu var acaba tedirgin oldum.
Akıntı normal ama kokusuz ve sarı olmaması gerek benım normal.süte yakın renkte su gb akıntım var. Enfeksiyona ısaret olabılır sarı akıntıKızlar iyi akşamlar bişi sorucam akıntılarınız oluyor mu? Benim baya sarımsı akıntım var enfeksıyon mu var acaba tedirgin oldum.