2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ne bilim dr istemedi bidaha...cuma 20 cikmisti.. cok silikken..pazar 60 olmustu...daha da vermedim . Bende stres devam ediyo maalesef Allahtan calisiyorumda..vakit hizli geciyo :)

Canım kan vermek beta obeta olcturmek sanırım iyi gidip gitmediğini görmemizi sağlıyor,seninki de çok yeni benimki gibi,yine de kan verip baktirmakta fayda var,bana doktor haftaya gel dedi ama ben yarın iki gün ara olacak bir kere daha beta HCG ye baktircam, olumlu düşün olumlu gelişsin herşey insallah

Dogru diyosun canim..gerci ben daha ileri asamada 9 ve 10.haftada kaybettim.olumlu gitsede rahata eremicem . Bakalim cesaret edersem yaptiririm :)

Tekrarlamadim canim..eve gidince idrar testi tekrarlicam :) yaa ben tedaviye baslicam diye...son 15 gundur birsuru test yaptirdim... biktim valla kan vermekten
Ben son 3 haftada kac kere kan verdim saymadim ama yarin insallah son kez bi daha vereceğim :)

Benim ilk gebeliğim o yüzden tecrübem yok :) normal mi değil mi daha erkenmi yoksa hiç olmayacakmı bilemiyorum inşallah olmaz hiçbirimizin hiç sorunu olmadan rahat rahat hamilelik geçirip bi çırpıda doğururuz inşallahhhh

Ne bilim dr istemedi bidaha...cuma 20 cikmisti.. cok silikken..pazar 60 olmustu...daha da vermedim . Bende stres devam ediyo maalesef Allahtan calisiyorumda..vakit hizli geciyo :)
Ne güzel çalışıyor olmanız dediğiniz gibi vakit güzel geçer İnşâAllah sağlıklı gebeliklergeçirirğz canım streslerimiz biraz azalır

Arkadaşlar,aranızda tecrubeli olanlara birşey danisicam, göz kalemi far sürmek zararlı olur mu,ruj direk yendiği için zararlıdır,ama göz kalemi far sürmek ile ilgili bilgiler bilginiz varmı?
Bana dermatologum kullanma dedi, ama hasta gibi oluyo yüzüm bir kalem ve far suruyorum

Yok canım öyle şeymi olur cok adi markalar kullanma bilindik güzel markalar bence bişey yapmaz

Mazur görün ne için

Hamilelikte makyaj malzemeleri ile ilgili, hamile kalırsan gel ürün önerisinde bulunucam demişti doktorum,farklı cilt hastalıklarım da var,her ürünü süremiyorum yüzüme,şimdi hamilelik de olunca sürdüğüm göz kalemi bile vicdan yaptırıyor, doktorlar içeriklerinin zararlı olduğunu söylüyor ,en azından için rahat eder belki

Canım açıkçası benimde ilk hamileliğim ama gebelik geçiren arkadaşlarım abartılı olmamak şartıyla yapıyolardı. Bende göz kalemi ve rimel kullaniyrm

Kızlar iyi akşamlar bişi sorucam akıntılarınız oluyor mu? Benim baya sarımsı akıntım var enfeksıyon mu var acaba tedirgin oldum.
Akıntı normal ama kokusuz ve sarı olmaması gerek benım normal.süte yakın renkte su gb akıntım var. Enfeksiyona ısaret olabılır sarı akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…