2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok kuzum bu aylarca surundurcek bizi
Bizimkinde de yok ama aşırı kaşınıyor demekki ya kucağıma ne zaman alsam gelip çenemi ısırıyor var gücüyle boyle Çan’ımı yakana kadar bastırıyor hırsla ellerini oyuncaklarını herşey ısırıyor görünürde bişey de yok bi kabarma falan farketmedim ben

Benimlide oyle kuzum kehribar kolyeye ragmen salyalar asiri artti agiz cevresi hep sirilsiklam taze sogan veriorum eline hep bende

Yaa masallah size valla ❤ sana giptayla bakiyorum masallah ne guzel annesin 4tane cocukla beraber Rabbim hep yardimcin olsun insallah

Yaa masallah size valla ❤ sana giptayla bakiyorum masallah ne guzel annesin 4tane cocukla beraber Rabbim hep yardimcin olsun insallah
H hayrunnisan kesinlikle katılıyorum tek çocukta pertim çıktı 2. Yi düşünemezken bile senin 4 tane maşallah gerçekten

Hayat size guzel benim mutfak banyo koridor tam gaz devam
Bir arkadaşımın kızı 9 aylıkken yürütmüştü kujum o kadar minnaktı ki çok sevimli oluyorlar küçücük ayakkabı elbise her yere koşuyor oyuncak bebek gibi

Canım öncelikle düşünüp sorduğun için teşekkür ederim Eşim burdaydı 12 gündür, onunla vakit geçirdik hiç girmeye fırsat bulamadım desem yeridir. Baya konu kaçırdım galiba Eşim dün gitti, ben de bugün işe başladım yastayım Sizler nasılsınız kızlar 6 aylık olduk çok şükür

Maşallah canım yavruna

Maşallah Azra ya çok atak ❤ benim oğlum geç yaptığı için bunları belki kızımın erken yapmasını istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…