- 29 Temmuz 2018
- 2.049
- 4.345
Canım öncelikle düşünüp sorduğun için teşekkür ederim ♥ Eşim burdaydı 12 gündür, onunla vakit geçirdik hiç girmeye fırsat bulamadım desem yeridir. Baya konu kaçırdım galibaEşim dün gitti, ben de bugün işe başladım yastayım Sizler nasılsınız kızlar 6 aylık olduk çok şükür
Gittik kuzum pipi gayet iyi dedi 2 hftaya bidaha kontrolmz var
P Puddingmuf tuvalete hazır olup olmadığını gece bezleri kuru olmasına bakıp anlarsın. Ben 2.5 yaşında başladım genelde
Yaa masallah size valla ❤sana giptayla bakiyorum masallah ne guzel annesin 4tane cocukla beraber Rabbim hep yardimcin olsun insallah
Ay kızlar evi toplayamiyorum bile. Okullarin açılmasını dört gözle bekliyorum. Yarına temizlikçi gelecek. En zor zamanlar bile bitiyor. Bu zamanlar bitecek ne guzeldi küçükken deyip düzenli evimizde canımız sıkılacak:)H hayrunnisan kesinlikle katılıyorum tek çocukta pertim çıktı 2. Yi düşünemezken bile senin 4 tane maşallah gerçekten
Koyu renkli şeyler dikkatlerini çekiyor sanırımbnm halım 6 m2 çok az açık alan var gidip gidip o açık alanda parkeleri yalamaya çalışıyor sürekli halının üstüne alıyorum
Yaa evet zinmem bayadır görüşemiyoruzBenimde aklımdaydın ne zamandır denk gelmedik gözlerim aradı seni :) Ama iyi yaptın girmeyerek karı koca vakit geçirin ❤
Maşallah Azra ya çok atak ❤ benim oğlum geç yaptığı için bunları belki kızımın erken yapmasını istiyorum :)
A anneveoglusu iyiyiz canım diş çıkardı sonunda uykusuz geceler bitti. Senin tatil nasıldı ?düğün oldu mu ? Biz de bayramda tatil yapmayı düşünüyoruz. Kendinize iyi bakın hava değişikliği için.
Canım öncelikle düşünüp sorduğun için teşekkür ederim ♥ Eşim burdaydı 12 gündür, onunla vakit geçirdik hiç girmeye fırsat bulamadım desem yeridir. Baya konu kaçırdım galibaEşim dün gitti, ben de bugün işe başladım yastayım Sizler nasılsınız kızlar 6 aylık olduk çok şükür
Yaa evet zinmem bayadır görüşemiyoruz ♥ Sen de hoşgeldinÖyle yaptık valla memlekete gittik geldik vs derken geçti gitti vakit.. Nasılsın kızçen nasıl
Geldim bile kuzum valla sagolasin yollarda buyuyoriz uzak oldumuÇok sevindim canım iyi gezmeler annenlere gidiyirmusuusn
Canım erkeklerin herşeyi geç kızlar daha önce yapıyor çoğu şeyi konuşma yürüme tuvalet eğitimi filan kızların daha çabuk ve kolay
Teşekkür ederimMaşallah canım yavruna
Küçük ertuğrul nasilGeldim bile kuzum valla sagolasin yollarda buyuyoriz uzak oldumu
Ek gıdaya geçince onların içine katarsın bişey olmaz merak etme. Benim doktor öyle söyledi muhallebi çorba yap sonra ekle dedi. Hatta yoğurt bile yapabilirsin internette var nasıl yapıldığı.Kiz sut coklugundan degil cocuk icmiyor dun 300 cc icti ben hep diyorumya. Artik ek gidayla gidicez durum onu gosteriyor yeni dogdugunda neguzel icerlerdi haftada bi kutu aptamil bititrdi simdi begenip icmio
Amin canım Allah razı olsunAllah kavuştursun canım eşinle vakit geçirmen ennguzeli olmus
İse baslamisiin hayırlı olsun arkadaşım annenle nasıl arası kizcenin
MaşAllah yerim onu pek tatlıKızçem iyi çok şükür senin boncuk nasıl :) nereleri gezdiniz ohh tatil yaramıştır size şimdi :) ❤