2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım öncelikle düşünüp sorduğun için teşekkür ederim ♥ Eşim burdaydı 12 gündür, onunla vakit geçirdik hiç girmeye fırsat bulamadım desem yeridir. Baya konu kaçırdım galiba 🙊 Eşim dün gitti, ben de bugün işe başladım yastayım 😔 Sizler nasılsınız kızlar 6 aylık olduk çok şükür 😍🥳🌸

Benimde aklımdaydın ne zamandır denk gelmedik gözlerim aradı seni :) Ama iyi yaptın girmeyerek karı koca vakit geçirin ❤

Yaa masallah size valla ❤🙏 sana giptayla bakiyorum masallah ne guzel annesin 4tane cocukla beraber Rabbim hep yardimcin olsun insallah🙏🙏
H hayrunnisan kesinlikle katılıyorum tek çocukta pertim çıktı 2. Yi düşünemezken bile senin 4 tane maşallah gerçekten
Ay kızlar evi toplayamiyorum bile. Okullarin açılmasını dört gözle bekliyorum. Yarına temizlikçi gelecek. En zor zamanlar bile bitiyor. Bu zamanlar bitecek ne guzeldi küçükken deyip düzenli evimizde canımız sıkılacak:)
Azra hareketli maşallah dişi de geç çıksın daha sağlam oluyor .😁
S Sevimlipanduf yeğenin doğmuş hayırlı olsun güneş gibi o da kocaman oluverir.😘

Benimde aklımdaydın ne zamandır denk gelmedik gözlerim aradı seni :) Ama iyi yaptın girmeyerek karı koca vakit geçirin ❤
Yaa evet zinmem bayadır görüşemiyoruz ♥️ Sen de hoşgeldin 😍 Öyle yaptık valla memlekete gittik geldik vs derken geçti gitti vakit.. Nasılsın kızçen nasıl 🌸

Maşallah Azra ya çok atak ❤ benim oğlum geç yaptığı için bunları belki kızımın erken yapmasını istiyorum :)

Canım erkeklerin herşeyi geç kızlar daha önce yapıyor çoğu şeyi konuşma yürüme tuvalet eğitimi filan kızların daha çabuk ve kolay

A anneveoglusu iyiyiz canım diş çıkardı sonunda uykusuz geceler bitti. Senin tatil nasıldı ?düğün oldu mu ? Biz de bayramda tatil yapmayı düşünüyoruz. Kendinize iyi bakın hava değişikliği için. 👋

Hadi gözünüz aydın canım inci gün bu disleri olsun Paşa'nın 💙 tatil devam cuma günü düğün için Mersin'e gideceğiz düğün 3 Ağustos'ta

İyi yaparsınız tatil en çok çocuklara yarıyor benim büyük çok mutlu

Canım öncelikle düşünüp sorduğun için teşekkür ederim ♥ Eşim burdaydı 12 gündür, onunla vakit geçirdik hiç girmeye fırsat bulamadım desem yeridir. Baya konu kaçırdım galiba 🙊 Eşim dün gitti, ben de bugün işe başladım yastayım 😔 Sizler nasılsınız kızlar 6 aylık olduk çok şükür 😍🥳🌸

Allah kavuştursun canım eşinle vakit geçirmen ennguzeli olmus
İse baslamisiin hayırlı olsun arkadaşım annenle nasıl arası kizcenin

Yaa evet zinmem bayadır görüşemiyoruz ♥ Sen de hoşgeldin 😍 Öyle yaptık valla memlekete gittik geldik vs derken geçti gitti vakit.. Nasılsın kızçen nasıl 🌸

Kızçem iyi çok şükür senin boncuk nasıl :) nereleri gezdiniz ohh tatil yaramıştır size şimdi :) ❤

Canım erkeklerin herşeyi geç kızlar daha önce yapıyor çoğu şeyi konuşma yürüme tuvalet eğitimi filan kızların daha çabuk ve kolay

Kızlar daha uyumlu galiba kızı ve oğlu olan arkadaşlarımda hep böyle söylüyor oğlanlar kızlara göre ağır diye :) benim oğlum hala uyurken emzik alıyor mesela bebekliklerinden çok zor vazgeçiyorlar 🙈

Kiz sut coklugundan degil cocuk icmiyor dun 300 cc icti ben hep diyorumya. Artik ek gidayla gidicez durum onu gosteriyor yeni dogdugunda neguzel icerlerdi haftada bi kutu aptamil bititrdi simdi begenip icmio
Ek gıdaya geçince onların içine katarsın bişey olmaz merak etme. Benim doktor öyle söyledi muhallebi çorba yap sonra ekle dedi. Hatta yoğurt bile yapabilirsin internette var nasıl yapıldığı.

Allah kavuştursun canım eşinle vakit geçirmen ennguzeli olmus
İse baslamisiin hayırlı olsun arkadaşım annenle nasıl arası kizcenin
Amin canım Allah razı olsun ♥️ Başladım valla 😢 Annemle araları iyi çok şükür bugünü atlattık sayılır 16.30’da çıkıp kızıma kavuşacağım ♥️

Kızçem iyi çok şükür senin boncuk nasıl :) nereleri gezdiniz ohh tatil yaramıştır size şimdi :) ❤
MaşAllah yerim onu pek tatlı 😍 Benim kız da iyi çok şükür her şey yolunda.. Pek bir yere gitmedik aslında, benim memlekete gittik son son öyle döndük eşim gitti ben de işe başladım ☹️

Ya bugün yoğurt tadımında 2.günümüzdü yedi 1 çay kaşığı 1 saat sonra vücudu kızardı 10 dk sonra geçti. Büyük ihtimal süt alerjimiz var. Foto çekip dr a attım keçi yoğurdu ver o daha az yapar ilerlerse test yapalım dedi. Mamalardan da alerji olmuyor mu peki süt alerjisi olup normal mama kullanan var mı? Keçi sütlü mama kullanıyoruz 2 aydır ama öncesinde de bir şey olmadı

X