Maşallah güzel mutlu ömrü olsunDoğdu minnak kızıımız 2 kilo minicik yüzü var nasılda unutmuşum o hallerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah güzel mutlu ömrü olsunDoğdu minnak kızıımız 2 kilo minicik yüzü var nasılda unutmuşum o hallerini
Ben o oyuncağı e bebek e gittiğimizde kızıma gösterdim hiç sevmedi :) Oyuncakçıya gidince önce bizim kıza gösteriyorum ilgilenmiyorsa almıyorum :)
Bence bebise bagli benumki 4 buçuk ayda başladi emeklemeye ve su an taxi gibi gidiyor maşallah ❤ hiç bir şey yapmadım ben bunun için aksine keşke vaktinde başlasaydi diyorum çok yoruldum Hepsi vakti gelince yapcak nasulsa❤Maşallah erken emeklemiş ❤ bakalım başka cevap gelmedi bende merak ediyorum neler yapılabilir :) benim oğlum 8 aydan sonra emeklemeye başladı, çokta geç yürüdü 15 aylıkken kızım daha erken öğrensin istiyorum bende emeklemeyi, yürümeyi. Oğlumu hiç yürütmek için alıştırma yaptırmadık. Zaten hazır olduğunda yürür diye. Ama sanırım hata yapmışız çünkü alıştırma yapanların çocukları daha erken yürüdü. Emekleme içinde belki alıştırmalar vardır
Dis etkisiyle iyive azalmisti kuzum benimkide baya azaldi ki o kadar harekete enerjiye ragmen. Akisina biraktim bendeNapalim artik saglik olsun diyelim hani aylardir icmiyor icmiyor diyorum sizinle paylasmak istedim gercekten icmedinin
Aaa biz hala kumanda delisiyiz alt degisyiriken onla oyalamaya calisiuorum cunku durmuyor kaciyor gidiyor donuyorBizimki de kumandaya çok ilgiliydi. Çıkardım pillerini verdim eline ısırdı yaladı evirdi çevirdi ilgisi bitti
Tahlil sonucu d vitamini kullanmayi birakan arklarim var kuzum dr onerisi ile. Masallah bebisjne ❤Bugün sağlık ocağına götürdük 8 kilo 70 cm boyu çıktı. Hemşire yokmuş cuma günü aşısını yapacaklarmış. Bir sıkıntısı yok. Doktor d vitamini ile demiri kes yeter dedi. Dedim zaten demire yeni başladık tahlil yapılacak ona göre kesilecek. Diyor ki demir doğduğundan itibaren kullanilmiyor mu. D vitamini de iki yaşına kadar hem. bunların dünyadan haberi yok. Bunların eline kaldiysak vah vah.
E bebekte 1liraya kurmali oyuncak var bugun aldim bir de bi alana bir bedavaydi kasa yaninda cok ilgisini cekti pesinde kosyurup konusuyor onlarla mevsiminegoreBen o oyuncağı e bebek e gittiğimizde kızıma gösterdim hiç sevmedi :) Oyuncakçıya gidince önce bizim kıza gösteriyorum ilgilenmiyorsa almıyorum :)
Diş çıkardı mı canım AzraE bebekte 1liraya kurmali oyuncak var bugun aldim bir de bi alana bir bedavaydi kasa yaninda cok ilgisini cekti pesinde kosyurup konusuyor onlarla mevsiminegore
E bebekte 1liraya kurmali oyuncak var bugun aldim bir de bi alana bir bedavaydi kasa yaninda cok ilgisini cekti pesinde kosyurup konusuyor onlarla mevsiminegore
Motor gelişimi hızlı ne güzel =) maşallah Azra yaBence bebise bagli benumki 4 buçuk ayda başladi emeklemeye ve su an taxi gibi gidiyor maşallah ❤ hiç bir şey yapmadım ben bunun için aksine keşke vaktinde başlasaydi diyorum çok yoruldum Hepsi vakti gelince yapcak nasulsa❤
Koyu renkli şeyler dikkatlerini çekiyor sanırımbnm halım 6 m2 çok az açık alan var gidip gidip o açık alanda parkeleri yalamaya çalışıyorsürekli halının üstüne alıyorumMaşallah ❤ bende öyle yere bırakıyorum salonumdaki halılar öyle çok büyük değil parkeler hayli açıkta hasta olmasından çekiniyorum bura o kadar sıcakta değil :) kumandaya ilgileri nereden geliyor acaba benim kızda öyle
Bizimki de oyle ya dil dışarda parke yalama modu halısız yerlere bayılıyorlar ses çıkarıyor Ya ellerini falan vuruyor yerlereKoyu renkli şeyler dikkatlerini çekiyor sanırımbnm halım 6 m2 çok az açık alan var gidip gidip o açık alanda parkeleri yalamaya çalışıyorsürekli halının üstüne alıyorum
Bellimi kuzum disiniz falan ben elimle kontrol ediyorum hicbirsey yokDis etkisiyle iyive azalmisti kuzum benimkide baya azaldi ki o kadar harekete enerjiye ragmen. Akisina biraktim bende
Sizinkiler buyumus bizimki vurmayi kirmayi bilmiyor daha karsisinda sapitirsangulme kriLerine giriyoBizimki de oyle ya dil dışarda parke yalama modu halısız yerlere bayılıyorlar ses çıkarıyor Ya ellerini falan vuruyor yerlere
Maşallah iyi cesaret gidiyorsun YaAy kizlar ben yine 4bucuk saat yok yaptim annemlere geldim yollardayiz ana ogull resmen
Yok kuzum bu aylarca surundurcek biziDiş çıkardı mı canım Azra
Teşekkür ederim. Tahlilde yapmadı ama. Kafasına göre diyemezki.Tahlil sonucu d vitamini kullanmayi birakan arklarim var kuzum dr onerisi ile. Masallah bebisjne ❤