2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
B bence91 geçmiş olsun. Büyük tehlike atlattınız. En korktuğum temizlik malzemeleri. Şimdi nasıl gözünde sıkıntı yoktur umarım 🤲
Çok şükür bir sıkıntı yaşamadan atlattık ama çok korktum. Dikkatli zannederdim kendimi de kimin aklına gelir ki 😓

Maşallah erken emeklemiş ❤ bakalım başka cevap gelmedi bende merak ediyorum neler yapılabilir :) benim oğlum 8 aydan sonra emeklemeye başladı, çokta geç yürüdü 15 aylıkken 🙈 kızım daha erken öğrensin istiyorum bende emeklemeyi, yürümeyi. Oğlumu hiç yürütmek için alıştırma yaptırmadık. Zaten hazır olduğunda yürür diye. Ama sanırım hata yapmışız çünkü alıştırma yapanların çocukları daha erken yürüdü. Emekleme içinde belki alıştırmalar vardır
Bence bebise bagli benumki 4 buçuk ayda başladi emeklemeye ve su an taxi gibi gidiyor maşallah 🙏❤ hiç bir şey yapmadım ben bunun için aksine keşke vaktinde başlasaydi diyorum çok yoruldum Hepsi vakti gelince yapcak nasulsa❤🙏

Bugün sağlık ocağına götürdük 8 kilo 70 cm boyu çıktı. Hemşire yokmuş cuma günü aşısını yapacaklarmış. Bir sıkıntısı yok. Doktor d vitamini ile demiri kes yeter dedi. Dedim zaten demire yeni başladık tahlil yapılacak ona göre kesilecek. Diyor ki demir doğduğundan itibaren kullanilmiyor mu. D vitamini de iki yaşına kadar hem. bunların dünyadan haberi yok. Bunların eline kaldiysak vah vah.
Tahlil sonucu d vitamini kullanmayi birakan arklarim var kuzum dr onerisi ile. Masallah bebisjne ❤

Ben o oyuncağı e bebek e gittiğimizde kızıma gösterdim hiç sevmedi :) Oyuncakçıya gidince önce bizim kıza gösteriyorum ilgilenmiyorsa almıyorum :)
E bebekte 1liraya kurmali oyuncak var bugun aldim bir de bi alana bir bedavaydi kasa yaninda cok ilgisini cekti pesinde kosyurup konusuyor onlarla 😂 mevsiminegore mevsiminegore

Bence bebise bagli benumki 4 buçuk ayda başladi emeklemeye ve su an taxi gibi gidiyor maşallah 🙏❤ hiç bir şey yapmadım ben bunun için aksine keşke vaktinde başlasaydi diyorum çok yoruldum Hepsi vakti gelince yapcak nasulsa❤🙏
Motor gelişimi hızlı ne güzel =) maşallah Azra ya

Maşallah ❤ bende öyle yere bırakıyorum salonumdaki halılar öyle çok büyük değil parkeler hayli açıkta hasta olmasından çekiniyorum bura o kadar sıcakta değil :) kumandaya ilgileri nereden geliyor acaba benim kızda öyle :KK70:
Koyu renkli şeyler dikkatlerini çekiyor sanırım🙂bnm halım 6 m2 çok az açık alan var gidip gidip o açık alanda parkeleri yalamaya çalışıyor🙄sürekli halının üstüne alıyorum

Koyu renkli şeyler dikkatlerini çekiyor sanırım🙂bnm halım 6 m2 çok az açık alan var gidip gidip o açık alanda parkeleri yalamaya çalışıyor🙄sürekli halının üstüne alıyorum
Bizimki de oyle ya dil dışarda parke yalama modu halısız yerlere bayılıyorlar ses çıkarıyor Ya ellerini falan vuruyor yerlere

X