2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
B bence91 geçmiş olsun. Büyük tehlike atlattınız. En korktuğum temizlik malzemeleri. Şimdi nasıl gözünde sıkıntı yoktur umarım
Çok şükür bir sıkıntı yaşamadan atlattık ama çok korktum. Dikkatli zannederdim kendimi de kimin aklına gelir ki

Bence bebise bagli benumki 4 buçuk ayda başladi emeklemeye ve su an taxi gibi gidiyor maşallah ❤ hiç bir şey yapmadım ben bunun için aksine keşke vaktinde başlasaydi diyorum çok yoruldum Hepsi vakti gelince yapcak nasulsa❤

Tahlil sonucu d vitamini kullanmayi birakan arklarim var kuzum dr onerisi ile. Masallah bebisjne ❤

Ben o oyuncağı e bebek e gittiğimizde kızıma gösterdim hiç sevmedi :) Oyuncakçıya gidince önce bizim kıza gösteriyorum ilgilenmiyorsa almıyorum :)
E bebekte 1liraya kurmali oyuncak var bugun aldim bir de bi alana bir bedavaydi kasa yaninda cok ilgisini cekti pesinde kosyurup konusuyor onlarla mevsiminegore

Motor gelişimi hızlı ne güzel =) maşallah Azra ya

Koyu renkli şeyler dikkatlerini çekiyor sanırımbnm halım 6 m2 çok az açık alan var gidip gidip o açık alanda parkeleri yalamaya çalışıyorsürekli halının üstüne alıyorum

Koyu renkli şeyler dikkatlerini çekiyor sanırımbnm halım 6 m2 çok az açık alan var gidip gidip o açık alanda parkeleri yalamaya çalışıyorsürekli halının üstüne alıyorum
Bizimki de oyle ya dil dışarda parke yalama modu halısız yerlere bayılıyorlar ses çıkarıyor Ya ellerini falan vuruyor yerlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…