- 29 Temmuz 2018
- 2.049
- 4.345
Evet maalesef çıkabiliyor o tül olanlar yaa. Bi tek oğlumun odasına taktıgımızı düzgün takmışız düşmüyor :) bir de salonun pencereleri büyük kapı şeklinde. Onlara nalburdan plastik sineklik aldık metresine göre. Nalbur sağlam bi bant verdi, bantın üzerinde 5 kiloya kadar dayanikli yazıyo o tarz bi bant. O penceredeki hiç açılmıyo. Bulabilirsen o tip bir şey bak canım
Canjm biz sinekler için şey aldık mor ışık prize takılıyor elektrikli bişey sinekleri kendine doğru çekiyor ışığı sayesinde sinekler gelince de elektrik çarpıyor cız diye yanıyor sinekler dün gece kullandık cam açık yattık ve sinek gelmedi hiç işe yarıyor demek kiBizim kullandığımız bantta inşaatta kullanılanlardan, hayli güçlüydü Yapışkanı ama neden bilmiyorum hep çıkıyordu. Benim eski evimdeki salonumda boydan pencere, balkona açılıyordu. Bende balkona sürekli çöp attığım için tül sineklik taktırmadım pratik olmaz diye. Bazen balkondan içeri girip evde sıkışıyor, pencere kenarlarında ölüyorlardı. Benim midem çok bulanıyor bunlardanbirde şuanki evimde arıda çok var. Ne zaman yemek yapsam, mutfağa aynı anda sinek ve arılar doluşuyor. Pencereyi kapatmak tek seçenek oda nefesimi kesiyor kaç kere arılar yüzünden yemeğim yanacaktı altını söndürmeden kaçtığım için ben arıları sadece çiçek özüyle besleniyor sanırdım ama bayağı etçil hayvanlarmış
Bizim kullandığımız bantta inşaatta kullanılanlardan, hayli güçlüydü Yapışkanı ama neden bilmiyorum hep çıkıyordu. Benim eski evimdeki salonumda boydan pencere, balkona açılıyordu. Bende balkona sürekli çöp attığım için tül sineklik taktırmadım pratik olmaz diye. Bazen balkondan içeri girip evde sıkışıyor, pencere kenarlarında ölüyorlardı. Benim midem çok bulanıyor bunlardanbirde şuanki evimde arıda çok var. Ne zaman yemek yapsam, mutfağa aynı anda sinek ve arılar doluşuyor. Pencereyi kapatmak tek seçenek oda nefesimi kesiyor kaç kere arılar yüzünden yemeğim yanacaktı altını söndürmeden kaçtığım için ben arıları sadece çiçek özüyle besleniyor sanırdım ama bayağı etçil hayvanlarmış
Kujum alıştırma her açıdan mühim 9 aylıkken kanepeye inip binme alıştırması yaptırdık biz arkadaşın oğlu 14 aylık korkuyor inip çıkmaya yürüme içinde 9 ay sonrası elinden tutup gezdiriyorum ben ama emekleme ile uğramamıştım kendi yapmıştı oğlum yuvarlanarak tüm evi geziyor emekleme çabası yok emeklesin her yere sürünüyor böyle
Benim kız da yuvarlana yuvarlana tavaf ediyor evi, emekleme çabası da var poposunu kaldırıyor çırpınıyor önüne oyuncak koyup ayaklarının arkadından destekliyorum o şekildeİşte bilgisiz anne babaydık :) Benim kızımda sürünüyor sürünerek geziyor ama ben emeklesin istiyorum bilmiyorum daha erkenmi emekleme İçin ortalaması kaçıncı ay acaba
Adım adım ne canım ?Oyuncak tavsiyeleri için teşekkürler S SevimlipandufPamuk Panda A anneveoglusu benzerleri hep var sıkılıyor 9.ay gelse adım adıma üye olacağım gelsin etkinlik gitsin etkinlik :))
Oyun halisindaki oyuncaklar var cingiraklari var beş altitane köpeği ayicigi var. Köpeğini seviyor babası hav hav yapıyor bayılıyor.Kızlar ne tür oyuncaklarla ilgileniyor sizin bebeler? Şu ce-ee ayıcık var alan var mı hemen bozulur mu bilemedim
Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin analı babalı büyütsün.Doğdu minnak kızıımız 2 kilo minicik yüzü varnasılda unutmuşum o hallerini
Korkma canım obez olmaz. Anne sütü hiç almıyor mu? Benim oğlum 5.ayda 9 kiloydu. Çok hareketlendiler gider kilolar. Obez değil hem tosun yaKızlar günaydın
Aklıma bir şey takıldı benim oğlan her ay en az 700 gram aldı örneğin bu ay kilosu 8850 gram acaba çok mu obez falan olmasın.Allah korusun gerçi boyu var o yüzden şişman durmuyor ama siz kilolarını yazınca korktum ben biraz
Adım adım ne canım ?
Gittik kuzum pipi gayet iyi dedi 2 hftaya bidaha kontrolmz varPapatyamaviss oglus nasip canım kontrole gittiniz mi
Maşallah seninki de iyiymişMaşallah iyiymiş yine de. Benim oğluşum 7.250
Ben o oyuncağı e bebek e gittiğimizde kızıma gösterdim hiç sevmedi :) Oyuncakçıya gidince önce bizim kıza gösteriyorum ilgilenmiyorsa almıyorum :)Kızlar ne tür oyuncaklarla ilgileniyor sizin bebeler? Şu ce-ee ayıcık var alan var mı hemen bozulur mu bilemedim