Ayni durumdayım bebeğim 4 aylık kesik kesik çok az adet oldum korkuyorum yerleşme mi diyeBen de ilk adetimi 17 mayısta oldum 3 Haziran ile 9 haziran arası lekelenmeler tarzında zaman zaman kanama gibi adet gördüm arkasından 18 haziranda tekrar adet oldum sanırım ilk zamanlar düzensiz olması normal öyle hatırlıyorum
Hadi ya, kotu olmusYa bugün yoğurt tadımında 2.günümüzdü yedi 1 çay kaşığı 1 saat sonra vücudu kızardı 10 dk sonra geçti. Büyük ihtimal süt alerjimiz var. Foto çekip dr a attım keçi yoğurdu ver o daha az yapar ilerlerse test yapalım dedi. Mamalardan da alerji olmuyor mu peki süt alerjisi olup normal mama kullanan var mı? Keçi sütlü mama kullanıyoruz 2 aydır ama öncesinde de bir şey olmadı
Yok anormal bir durum yokMerhaba kızlar bu grup bayağı aktif :) bebeğim 4 aylık ilk adetimi oldum yani galiba oldum co kaz oldu kesildi ,sizler adet oldunuz mu nasıldı ,benimkinde bir tuhaflık mi var sanki
Bende bugun havucla semiz otunun yapragini buharda hasladim. Sutumu katip az robotta gecirdim ama pürüzsüz olmadi. Yedi bakalim
Çarşamba günü 6. Ay kontrolune dr gidecegim. Ek gida işinide bi sorayim bakayim
Coook teşekkür ederim mesajınız beni nasıl rahatlattıYok anormal bir durum yok
Devam edip kesilip iki uc gune tekrar edebilir.
Sonrasın ds oturuyor düzen
İlk adetim kahverengi lekelenme şeklinde oldu, 2. İse yaklaşık 1,5-2 ay sonra oldu ve kan gövdeyi götürüyorduCoook teşekkür ederim mesajınız beni nasıl rahatlattı
Sizinde mi öyle olmustu
Kiizz korpecik ottan ne bekliyonBen dün semizotunu buharda haşlayıp tipini ve tadını beğenmeyip çöpe attımhaşlanınca böyle rengi döndü kahveye yakın. Öyle olması normal mi
Rica ederim evet benimde oyle olduCoook teşekkür ederim mesajınız beni nasıl rahatlattı
Sizinde mi öyle olmustu
Hadi ya, kotu olmus
keci sutu bulma imkanin var mi ?
Keci sütlü mama kullaniyorsan olmaz insallah
İlk adetim kahverengi lekelenme şeklinde oldu, 2. İse yaklaşık 1,5-2 ay sonra oldu ve kan gövdeyi götürüyordu
Ay sorma ya bi de ben de gece olmuşum hiç anlamadım da olduğumu yatak çarşaf alez hepsi batmıştı gece 4 de nevresim değiştirmek için kaldırdım eşimi falan noluyor Ya Şafak baskını gibi mi geliyormuş bu adet boyle gece gece demiştiBenim de aynı şekilde oldu. Aynen ped yetmiyordu benimtam da yolculuk öncesiydi ama Allahtan sonuna doğruydu azaldıydı
Allah kolaylik versin canim ya bizim burasi cok rüzgarli ev serin 25.5 derece suanSabah 10 dan beri uyumadı hiç benimki 8 saat olmuş uyumaya da niyeti yok kanguruya taktım da yemek yapalım birlikte diye birazdan buharlaşacağız 33 derece evimiz
Şu an rahatladım yaa yerleşme kanaması olacak diye aklım çıkıyor yavrum daha 4 aylıkİlk adetim kahverengi lekelenme şeklinde oldu, 2. İse yaklaşık 1,5-2 ay sonra oldu ve kan gövdeyi götürüyordu
Ciglik cigliga takiliyor beni benden aldiiiKüçük ertuğrul nasil
Ben sirtima takiyordumAllah kolaylik versin canim ya bizim burasi cok rüzgarli ev serin 25.5 derece suan
Sicaktan da uyumuyor heralse kanguru onundeyken nasil is yapigyosun bem denedim beceremedim
Durmaz kiBen sirtima takiyordum
Vallahi alışıyorsun canım bebekler alıştırıyor insanı, artık profesyonel oldum bu konuda kanguruda ütü yapıyorum bulaşık yemek hatta ev bile süpürüyorumAllah kolaylik versin canim ya bizim burasi cok rüzgarli ev serin 25.5 derece suan
Sicaktan da uyumuyor heralse kanguru onundeyken nasil is yapigyosun bem denedim beceremedim