2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım sat tarihin ne zamandı kese gördün mü benim mide bulantım yok ekşime var arada o kadar
ben tam 5 haftalık oldum 5+0
Merhaba canım 7+4 olduk çok şükür kalp atışını duyduk ama mide bulantısı azalınca telaş yapıyor insan inşallah sorunsuz geçer hepimizin hamileliği senin de kese görünür inşallah hayırlı olsun şimdiden

Kızlar bulantı beni mahvediyor gece uykumdan uyandırdı resmen öğürüyorum ama bisey yok boğazım acidi kuru kuruyada varmı bi önerisi olan

Kızlar 2 gün once karindn hic gorunmemis vajinal de gorunur gibi olmustu. Bu sefer karindan göründü çok şükür hala 1 cm bile degil tabi ki biiiir suru oneri verdi dr um 2 hafta sonra kalp atisi için cagirdi dua edin olur muuu :)

maşallah maşallah darısı bize olsun benim oğlumda mide bulantım olmamıştı rahat ol
inşallah görürüz keseyi sağlıkla

canım senin sat ne zamandı maşallah görmüşsünüz keseyi bende bu gün hayırlısı ile görürüm
inşallah sağlıkla devam ederiz

kızlar bugun 5+2 yim kese yada yolk sac gören varmı benim gibi olupta bu tarihlerde 5+2 iken görünen bilgi verirmisiniz geçen hafta perşembe beta 650 di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…