- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
fark etmez diye düşünüyorum canımKizlar bugun tekrar kan vermeye gidiyorum takip icin ac karna mi gitsem tok mu
Benimde bulantim yok... kokuya hassasiyetim normaldede var...bende normalmi diye merak ediyorumcanım sat tarihin ne zamandı kese gördün mü benim mide bulantım yok ekşime var arada o kadar
ben tam 5 haftalık oldum 5+0
Merhaba canım 7+4 olduk çok şükür kalp atışını duyduk ama mide bulantısı azalınca telaş yapıyor insan inşallah sorunsuz geçer hepimizin hamileliğicanım sat tarihin ne zamandı kese gördün mü benim mide bulantım yok ekşime var arada o kadar
ben tam 5 haftalık oldum 5+0
n yine de bsyler yemedim galiba kan sekerim düşüyorfark etmez diye düşünüyorum canım
Ayni sorun bnde de var bi arkadasimiz burdan leblebi onermisti burdan bni rahatlatti denemeni tavsiye ederimKızlar bulantı beni mahvediyor gece uykumdan uyandırdı resmen öğürüyorum ama bisey yok boğazım acidi kuru kuruyada varmı bi önerisi olan
Bazı gebelikler çok rahat geçiyormuş ve ilk haftalarda hissetmeyip sonradan hisseden çok oluyorBenimde bulantim yok... kokuya hassasiyetim normaldede var...bende normalmi diye merak ediyorum
53 78 Ve 116kaçtı canım hcg değerlerin inşallah sağlıkla katlanmıştır
Olsa dert olmasa dert :)Bazı gebelikler çok rahat geçiyormuş ve ilk haftalarda hissetmeyip sonradan hisseden çok oluyor
Beyaz leblebimi sarımı canım çok sağol buarada denicem yapacak birşey yokAyni sorun bnde de var bi arkadasimiz burdan leblebi onermisti burdan bni rahatlatti denemeni tavsiye ederim
Benimde bulantim yok... kokuya hassasiyetim normaldede var...bende normalmi diye merak ediyorum
Merhaba canım 7+4 olduk çok şükür kalp atışını duyduk ama mide bulantısı azalınca telaş yapıyor insan inşallah sorunsuz geçer hepimizin hamileliğisenin de kese görünür inşallah hayırlı olsun şimdiden
Kızlar 2 gün once karindn hic gorunmemis vajinal de gorunur gibi olmustu. Bu sefer karindan göründü çok şükür hala 1 cm bile degil tabi ki biiiir suru oneri verdi dr um 2 hafta sonra kalp atisi için cagirdi dua edin olur muuu :)
Valla inanir misin bn ikisini de yiyorum cnmBeyaz leblebimi sarımı canım çok sağol buarada denicem yapacak birşey yok
Kac haftalik falan soyledi mi53 78 Ve 116
Benimde ikiz gebeligimde olmustu biraz digerinde olmamisti...ama ne zaman baslamisti hic hatirlamiyorum...benim oğlumda olmamıştı yani olmaması bir gösterge değil gebelik için
birde belirtilerin çoğu 6. haftada gösteriyor kendini
Canim daha gozukmez diye biliyorum bu degere biraz daha katlanmasi gerekiyorkızlar bugun 5+2 yim kese yada yolk sac gören varmı benim gibi olupta bu tarihlerde 5+2 iken görünen bilgi verirmisiniz geçen hafta perşembe beta 650 di