2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bu arada bugün doktora gittim kese gözükmedi ki gözükmez diyerek bile bile muayne etti rahim kalınlaşmısmı die baktı ve kesenin oluşacağı yerin bile belli oldugunu pazartesi kesin göreceğimizi söyledi ben daha önce düşükler yaşadığım için tedbir amaçlı progesteron verdi pıhtılaşma eğilimim olduğu için cleaxsan iğne verdi 5 kg den fazla ağırlık kaldırma 20 dakikadan fazla ayakta durma eşyaları itme çekme bol bol dinlen dedi kızceler
Günaydın
Dün 7 sene bekleyişten sonra hamile olduğumu öğrendim.bende allah nasib ederse ocak annesi olacağım.pıhtılaşma eğilimim olduğu için clexan iğne verdi demişsin .bende de pıhtılaşma meğili çıktı ama sadece corasprin kullanıyorum ve bu birtürlü içime sinmiyor.hayatımda birkez hamile kaldım onunda kalp atışları olmadı kürtaj oldum ve bu gebeliğimin sonuda öyle olsun istemiyorum.tüp bebek doktorum kesinlikle iğneye gerek yok diyor ama benim içim rahat değil.sizde hangi genlerde çıktı pıhtılaşma acaba

Günaydın
Dün 7 sene bekleyişten sonra hamile olduğumu öğrendim.bende allah nasib ederse ocak annesi olacağım.pıhtılaşma eğilimim olduğu için clexan iğne verdi demişsin .bende de pıhtılaşma meğili çıktı ama sadece corasprin kullanıyorum ve bu birtürlü içime sinmiyor.hayatımda birkez hamile kaldım onunda kalp atışları olmadı kürtaj oldum ve bu gebeliğimin sonuda öyle olsun istemiyorum.tüp bebek doktorum kesinlikle iğneye gerek yok diyor ama benim içim rahat değil.sizde hangi genlerde çıktı pıhtılaşma acaba
Hayırlı olsun öncelikle inşallah sağ-salim kucagına alırsın benim iki genimde homozigot var ama genetik doktorları hepsi farklı şeyler söyledi biri iğneye gerek yok dedi diğeri iğne şart dedi bi başkası türkiyede her 16 kişiden biri bu mutasyona uğramış dedi geveledide geveledi bende şöyle bir sıkıntı cıktı normal hemoglobin kan sayımında trombositlerim aşırı yüksek çıktı buda pıhtılaşma eğilimi değil direk pıhtılaşmanın oldugunu gösterdi ki kan sulandırıcı kullanmama rağmen böyle cıktı bence doktorunuzu dinleyin sizede rutin testler yapılmıştır orda bi aksilik görmüş olsaydı eminim verirdi içiniz rahat olsun

Günaydın
Kucagina almak nasip olur insallah bu sefer canim..cok guzel bir surpriz..benim mthfr homozigot sadece igne kullaniyorum.. tup bebekle 2 dusuk 1 kimyasal gebeligim olustu.ilk kez dogal yolla hamile kaldim bende 3 sene sonra.

Kucagina almak nasip olur insallah bu sefer canim..cok guzel bir surpriz..benim mthfr homozigot sadece igne kullaniyorum.. tup bebekle 2 dusuk 1 kimyasal gebeligim olustu.ilk kez dogal yolla hamile kaldim bende 3 sene sonra.
Benimde mthfr A1298C homozigot ve pal serpine 4g&5g hetorozigot ama sadece corasprin kullanıyorum içim hiç rahat değil.dido44 dediği gibi dün 4 doktora fikrini sordum ikisi hemen ipneye başla ikisi başlama dedi.istanbulda iyi bir kadın doğum doktoru bulmam lazım.

Benimde mthfr A1298C homozigot ve pal serpine 4g&5g hetorozigot ama sadece corasprin kullanıyorum içim hiç rahat değil.dido44 dediği gibi dün 4 doktora fikrini sordum ikisi hemen ipneye başla ikisi başlama dedi.istanbulda iyi bir kadın doğum doktoru bulmam lazım.
Bilmiyorumki hangisi dogru..ilk kaybimda zaten bilmiyoduk hicbisey kullanmadim ama kanamam yoktu bebegin kalbi durdu kurtaj oldum.. 2.de hem coraspin hem igne kullandim..yogun kanamam oldu 1 hafta boyu..coraspini kesmislerdi hemen..ama azalmadi..sonrasinda dusukle kaybettim ikizlerdi.
Bende hemen hamile oldugumu ogrenince tup bebek ve kadin dgm druna sordum.ikiside sadece igne dedi..ole yapiyorum canim...ne deseler uyguluyoruz.. druna guvenmiyosan baskasina git icin rahat etsin o zaman..evham yapma

Bende 5+6 yım bugün progestan yazdirmak için devlet Hastanesi'ne gittim 9.75 mm kese göründü yolk saç sordum burdan gorunmez kendi doktorun vajinal baksın dedi sasirdim acikcasi.. cevabın için teşekkür ederim cnm gözün aydın ❤️
Teşekkürler canım senin de görünür yakındır inşallah :)

Günaydın kızlar hayırlı ramazanlar :) Bende 2 gündür mide bulantısı azaldı çok korkuyorum bir şey olur diye. İnşallah sorun yoktur evham yapıyorumdur.
Evham mrk hepsi oluyor şu dönemde sanırım ama korkulcak bişey yoktur çünkü hergun farklı bir belirti oluyo Sanki birgün kasiklarimiz ağrır bir gün göğüsler stabil bu olucak diyemiyoruz için rahat olsun bebeğin seninle insallah

ilk 2 gün geçti sonraki tahlilde 4 gün geçti şimdi lekelenmelerim başladı tahlile gidiyorum ama umudum kalmadı kimyasal geçirdim galiba hayırlsı bakalım

canım başlamanın ne gibi sıkıntısı olablilir ki benim de dört düşügühm var ve pıhtılaşma olmamasına ragmen igne verdiler kullanmanı tavsiye ederim

Günaydın kızlar hayırlı ramazanlar :) Bende 2 gündür mide bulantısı azaldı çok korkuyorum bir şey olur diye. İnşallah sorun yoktur evham yapıyorumdur.

canım sat tarihin ne zamandı kese gördün mü benim mide bulantım yok ekşime var arada o kadar
ben tam 5 haftalık oldum 5+0

X