ben folbiol ve decavit kullanıyorum. Aranızda imom kullanan var mı acaba bulantılar başlamadan başlasam mı diye düşünüyorum soracağım dr a çoğu bulantıdan içemiyormuş
ben de pazartesi 39.04 hcg ile öğrendim inşallah nisan annesi olacağım bi kızım var tam 2 yaşında yarın sabah tekrar kan vereceğim yükselmiş mi hcg bugün regl günüm bi gün geçmiş olacak inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız
ben de pazartesi 39.04 hcg ile öğrendim inşallah nisan annesi olacağım bi kızım var tam 2 yaşında yarın sabah tekrar kan vereceğim yükselmiş mi hcg bugün regl günüm bi gün geçmiş olacak inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız
ben folbiol ve decavit kullanıyorum. Aranızda imom kullanan var mı acaba bulantılar başlamadan başlasam mı diye düşünüyorum soracağım dr a çoğu bulantıdan içemiyormuş
Merhaba kızlar. Doktordan çıktım şimdi keseyi gördük çok şükür haftaya cuma gel bebeğe bakalım deri. 5+1 günlüğüz bugün. Son 2 gündür peçeteye çok hafif pembemsi leke geliyor doktora söyledim 1 iğne verdi birde progestan verdi. İğneyi vuruldum ama ilaca başlayıp başlamamakta çok kararsızım ilkinde vajinal kullandım yine de durmadı bebeğim benimle.
Bir de decavit verdi.
Ultrosonda bir kere gorundu zatende ekran fotusunu diyim iki kere cekmis biri yakindan biri uzakdan birinde hafif fasulye birinde yuzyuvarlak duruo ikisife ayni anda cekimis resimlet yani