Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarrr bende aranızdayım.. oğlum var 10 aylık nasıl olacak bu iş kara kara düşünüyorum.
Onemli bir sey degildir canim belki doktorunla gorustun mu??Kizlar bnden 3 4 damla koyu kahveregenli lekelenme gelmis basina gelen varmi daha once iki dusucugum var cok korkuttum
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım inşallah bat 7 gün geçmişti kan verdim hcg 15.9 çıktı 2 gün sonra 41.5 çıktı pazartesi tekrar kan vericem kadın doğumda kalp atışı ve bebegi görmek için kaç gün beklemem değerimin kaç olması gerekiyo çok sabırsızım
Hoşgeldiniz hayırlı olsun. Burada 7 aylık bebeği olan arkadaşlar da var Allah’ın izniyle birarada büyürler artık merak etmeyin.içinizi ferah tutun siz herşey olacağına varır.Kızlarrr bende aranızdayım.. oğlum var 10 aylık nasıl olacak bu iş kara kara düşünüyorum.
Benim bir önceki gebelikte başından beri kahve leke vardı hergün geliyordu. Bol bol dinlenmeye çalış. Ben de de hafif açık pembe leke geliyor arada. Bugün doktoruma dedim stres sıkıntı yorgunluk etkilimi acaba diye.dedi ki bir bebek normal değilse düşecekse biz seni hastaneye de yatırsak ayaklarına havaya dikip iğneler yapıp başına doktor da versek düşecekse yine düşer dedi. Allah’ın izniyle birşey olmaz olumlu düşünelim.bebeğimizle konuşalım. Ben her sabah kalkınca günaydın bebekim diyorum:) evrene olumlu mesaj yolluyorum:)) mesela oğlumda o kadar rahattım ki hastanede çalışıyordum 8. Hafta falan gitmiştim hem kalp atışını hem bebeği hem keseyi ilk defa orda görmüştüm 2013 te. Sonraki gebelikte adet günümden önce öğrendim araştırmalar sabırsızlanmalar hemen doktora gittim stres yaptım kahve lekelerde vardı. Bunda daha rahat olmaya çalışıyorum ama nafile yine zaman geçmiyor daha 5+1. Allah sağlıkla sonunu görüp kucağımıza aldığımız günleri göstersin.:)Kizlar bnden 3 4 damla koyu kahveregenli lekelenme gelmis basina gelen varmi daha once iki dusucugum var cok korkuttum
Görüştüm canım gebesin kesin ama geç döllenme olabilir dedi bebeği görüp kalp atışını duyana kadar 2 günde 1 test yaptırcam kalp atışını duyunca kesin dicez dediBenim oglan da 17 aylik bi sekilde buyuyecekler tatlimm ikiz buyutenleri dusunup rahatlatiyorum kendimi artik
Onemli bir sey degildir canim belki doktorunla gorustun mu??
Adet gununu bi hafta gectigindeki deger bunlar mi tatlimm doktorunla gorustun mu degerler biraz az geldi gozume gec dollenmedir gerci bilemeyiz tabi
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım inşallah bat 7 gün geçmişti kan verdim hcg 15.9 çıktı 2 gün sonra 41.5 çıktı pazartesi tekrar kan vericem kadın doğumda kalp atışı ve bebegi görmek için kaç gün beklemem değerimin kaç olması gerekiyo çok sabırsızım [/QUOTE
Merhaba hoşgeldiniz. Kese için genelde 5000-8000 arası deniyor yani 5. Haftada kese görünüyor. Ben bugün 5+1 de keseyi gördüm bebek daha görünmedi 1 hafta sonra çağırdı. 7-8 haftalarda kalp atışı genelde duyuluyor hakkınızda hayırlısı olsun
Lusi kızlar ceza mı almışlar? Tüh ya. İnşAllah dönerler hemen
Benim pzt günü beta 3800 dü. Bugün 8000 civarı falandır ölçtürmedim 2 kez baktırdım. Sat dan 2 gün sonra 657 2 sonra 3800 olmuştu. Aradan 4 gün geçti bugün kese göründü.burda bir arkadaş 4000 lerde tam görünmedi demişti 5000 civarı görünüyor tahmini.Keseyi hcg kaçta gördünüz acaba
Görüştüm canım gebesin kesin ama geç döllenme olabilir dedi bebeği görüp kalp atışını duyana kadar 2 günde 1 test yaptırcam kalp atışını duyunca kesin dicez dedi
Çok çok teşekkür ederim inşallah hiç bi aksilik çıkmadan atlatırızHadi insallah canim
İnşAllah. Merak etmeyin bayrama kadar sizde görürsünüz keseyi. Haftaya kadar artar bayaÇok çok teşekkür ederim inşallah hiç bi aksilik çıkmadan atlatırız
Çok teşekkür ederim canımBenim pzt günü beta 3800 dü. Bugün 8000 civarı falandır ölçtürmedim 2 kez baktırdım. Sat dan 2 gün sonra 657 2 sonra 3800 olmuştu. Aradan 4 gün geçti bugün kese göründü.burda bir arkadaş 4000 lerde tam görünmedi demişti 5000 civarı görünüyor tahmini.
Aminn cok guzel seyler yazmsiiniz tesekkur ediorm guzel dileklerniz icin iki kere basimdan gecince daha endiselendim eminim rabbim omur verdyse birsey olmaycktr ama korkuyorm yinede .. Rabbim hepimizin yardimcisi olsnHoşgeldiniz hayırlı olsun. Burada 7 aylık bebeği olan arkadaşlar da var Allah’ın izniyle birarada büyürler artık merak etmeyin.içinizi ferah tutun siz herşey olacağına varır.
Benim bir önceki gebelikte başından beri kahve leke vardı hergün geliyordu. Bol bol dinlenmeye çalış. Ben de de hafif açık pembe leke geliyor arada. Bugün doktoruma dedim stres sıkıntı yorgunluk etkilimi acaba diye.dedi ki bir bebek normal değilse düşecekse biz seni hastaneye de yatırsak ayaklarına havaya dikip iğneler yapıp başına doktor da versek düşecekse yine düşer dedi. Allah’ın izniyle birşey olmaz olumlu düşünelim.bebeğimizle konuşalım. Ben her sabah kalkınca günaydın bebekim diyorum:) evrene olumlu mesaj yolluyorum:)) mesela oğlumda o kadar rahattım ki hastanede çalışıyordum 8. Hafta falan gitmiştim hem kalp atışını hem bebeği hem keseyi ilk defa orda görmüştüm 2013 te. Sonraki gebelikte adet günümden önce öğrendim araştırmalar sabırsızlanmalar hemen doktora gittim stres yaptım kahve lekelerde vardı. Bunda daha rahat olmaya çalışıyorum ama nafile yine zaman geçmiyor daha 5+1. Allah sağlıkla sonunu görüp kucağımıza aldığımız günleri göstersin.:)
Amin canımAminn cok guzel seyler yazmsiiniz tesekkur ediorm guzel dileklerniz icin iki kere basimdan gecince daha endiselendim eminim rabbim omur verdyse birsey olmaycktr ama korkuyorm yinede .. Rabbim hepimizin yardimcisi olsn
Ins diildir dua edin bnm icin hakkimda hayirliysa rabbim onu bize bagislasin.. Doktorumla gorusemedim numarasini almak hic aklima gelmedi.. Is geregi merkeze uzak bi ilcede oturuom doktorum merkesde bu halde yolada cikmak istemiorm biras bekleycm arkasi gelirse mecbur gidecemBenim oglan da 17 aylik bi sekilde buyuyecekler tatlimm ikiz buyutenleri dusunup rahatlatiyorum kendimi artik
Onemli bir sey degildir canim belki doktorunla gorustun mu??
Adet gununu bi hafta gectigindeki deger bunlar mi tatlimm doktorunla gorustun mu degerler biraz az geldi gozume gec dollenmedir gerci bilemeyiz tabi