• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    83
Ya bedende hissedilen sıkıntılar ok de kafa ne alemde sizde? Ben çok gerginim birkaç gündür. Herkesi gebertesim var :) vücut ağrıları tabi etkiliyor bu durumu ama bence hormonlar yogun ve doğum korkusu sardı. Bende dalga dalga inişli çıkışlı ruh hali var. Yaklaştıkça iyice tırsıyorum ya bi aksilik olursa diye korkuyorum:(

Ya bedende hissedilen sıkıntılar ok de kafa ne alemde sizde? Ben çok gerginim birkaç gündür. Herkesi gebertesim var :) vücut ağrıları tabi etkiliyor bu durumu ama bence hormonlar yogun ve doğum korkusu sardı. Bende dalga dalga inişli çıkışlı ruh hali var. Yaklaştıkça iyice tırsıyorum ya bi aksilik olursa diye korkuyorum:(
ben de aynı durumdayım. bir neşeli oluyorum çoçuklarla güzel vakit geçiriyorum, bir bakıyorum anne demelerini kaldıramayacak haldeyim yalnız sessiz kalmak istiyorum. sürekli doğumu düşünüyorum. bazen eşimin tavırlarını görünce amel defterini kapatmak istiyorum . geceleri daha çok hüzün çöküyor bana. gündüzleri bir şekilde geçiriyorum. erkenden lohusa mı oldum bilmiyorum .

Kizlar, kasık biberon aldınız mı? Hangisini aldınız link atarmisiniz?
Canım ben bundan almıştım indirimde 80 lira gibi bir fiyata dursun kenarda diye

Süt kaşığı
Ay ben dün gece birden panik oldum midem bulandı eşim de iş seyahatinden dönüyordu annemlerde gitmişti 1 saat falan yalnızdım. yalnızlık mı korkuttu anlamadım ama ben yalnızlığı çok severim oysaki. İlk defa yapçak bir işimin olmaması mı tetikledi( gerçek anlamda iş koliğim) anlamadım. Çok kötü oldum. eşim gelene kadar tv'den sakinleştirici müzik açtım, biraz öğürdüm biraz ağladım sonra eşim gelince geçti tabi hepsi ama bence ilk defa doğumla yüzleştim😅 çünkü her pazar, pzt için is listelerim olurdu bebek süreci ve iş için dün birden baktım bir şey kalmamış😅.

Lafta bugün tüm gün tv izleyecektim, kendime havlu dolabını düzenlemek gibi işler buldum sanırım beynim boş kalmayı kabul etmiyor😅

Doktora sormuştum çıkarır mı diye de yok çıkmaz bu saatten sonra demişti. Belki daha ileri haftadır şimdi benimki diye öyle düşünmüştür. Yarın kontrolümüz var bakalım ne durumda
Benimki 30'da doladı, 32'de çıkardı. Zaten kordon dolanması vajinal doğuma bile engel değil. Korkmayın.

Benim yine akıntı kaşıntı başladı. Psikolojim bozuldu sinirlerim harap. Midem bulanmaya başladı. Bıktım her şeyden. Doğsun artık imdat 🤨🥲
Benim de 3 hafta sadece sakindi hemen gene akıntı başladı allahtan kaşıntı yok ama artık doktor bile bıktı benim akıntımdan neyse umarım bu son olur zaten 37'deyim 3 hafta idare etse beni doğuruyorum allahım izniyle😅

Benim de 3 hafta sadece sakindi hemen gene akıntı başladı allahtan kaşıntı yok ama artık doktor bile bıktı benim akıntımdan neyse umarım bu son olur zaten 37'deyim 3 hafta idare etse beni doğuruyorum allahım izniyle😅
Benim de tam 14 gün sezaryene. Akıntı da olsa enfeksiyon da olsa ne zıkkımsa farketmez sezaryen olunca bi sıkıntı olmuyor. Ama aşırı bıktım. Dayanamıyorum

Kızlar kilosu 2700 değil,bacak boyu 2 hafta önde olduğu için kiloyuda yükseğe çekiyor. Yoksa 34. Hafta 2700 olması zaten cok bile. Bende aynı şeyi yaşıyorum karın çevresi haftası ile uyumlu ama bacak boyu 10gün önde o yüzden kilolu gibi çıkıyor makinede.ama haftası ile anca uyumlu kilo olarak
Evet benim durumum bu yani. Doktor tam olarak boyu uzun oldugu icin kilolu gozukuyor ama karin cevresi haftasiyla sinirda dedi

Benim de tam 14 gün sezaryene. Akıntı da olsa enfeksiyon da olsa ne zıkkımsa farketmez sezaryen olunca bi sıkıntı olmuyor. Ama aşırı bıktım. Dayanamıyorum
Ben de her şey böyle seyrederse 27-28 gibi olucam sezaryen tabi bu arada kendisi gelmezse ya da acil alınması gerekmezse

Toplu msj atayım . 35.36 üstü olan anneler korkmayın bebek zaten gelişimini tamamlıyor bu haftalarda. Gerisi sadece boy kilo toparlanmadır. Sağlık sorunu yoksa küveze alınmıolar bile.

kızlar ya doktorum 10 gün daha dayan dedi..23 ocak kontrol sonra 24 yada 25 ocak gibi alırız,ocakta dogurcaksin merak etme dedi.o kadar zor geçti ki bu haftalara gelmemiz bile mucize,son 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum 😔kilomuz 2300 olmuş. 2500 geçmeyi bekliyor heralde doktorum.. teselli eden olur mu beni 😘

olsun canım ben başından beri öyleyim. az kaldi insan bir süre sonra alışıyor ama sanırım asıl sıkıntın şu hastalık öksürük antibiyotik var mı yoksa virüs kaynaklı mi

Gobegın asagı dusmesı. Doğumun yaklastıgı anlamına gelıyor.
Tuzlu gargara bademcık sısmesıne iyi gelıyor dün gece yaptımm. Sasırdım bu kadar etki gostermesıne

teşekkürler kızlar. limonlu suyla ve bol suyla düşürdük en son 116-65 e indi çok şükür çıkmadı şu an içiin bi daha.

çok geçmiş olsun ben atlattım öyle bi. doktorum ilaç ismi vermeden tıkanıklık için okyanus suyu önermişti. boğazda bişey varsa majezik sprey kullanabilirsin demişti. ateş olursa acil gel dedi bunları kullanabilirsiniz farklı bi durumunuz yoksa. bol limonlu su, meyve ve pastille geçirdim ben.
Kızlar dün geceden beri yazdıklarınızın hepsini yaptım. Ama henüz iyileşme gösteremedim. Tabi bıçak gibi kesmesini beklemiyorum ama azıcık iyi gelmesini istiyorum ya. Gece ateşim yükseldi duş soğuk kompres falan düşürüyoruz ama bir süre sonra yine aynı oluyor. Hemşire arkadaş aracılığıyla kadın doğum doktoruna sorduk acilde sadece parol yapılır demiş. O yüzden acile de gitmedik ben evde parol kullandım. O da tık demedi valla
Bende senin gibi doğal çözümlerle iyileşmeye çalıştım. Gece ateşim 39 a vurunca doktora gittim. Antibiyotik başladılar. Doktora gitmek istemedim bana parol verecekler ben çorba ıhlamur portakal suyu içerek iyi olacağıma inandım. Ama daha kötü oldum. Sizde doktora gidin belki benim gibi crp çok yüksektir. Çok geçmiş olsun. Dördüncü gündeyim hala hastayım. Kolum omuzlarım tutmuyor. Biraz daha iyiyim ama vücudum ağrıyor.

Hepinizden rabbim razı olsun. Çok güzel geçti doğumum. Sümmes sebile yessarahu ayeti hürmetine kolay sayılabilecek bir doğum oldu. Bebeğimin kilosu biraz az. 2650. Ama cok şükür her şey yolunda. Hepinize çok dua ettim. Rabbim kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

Back