Ben de günde bir fincan menengiç içiyorum hem Türk kahvesi gibi hem de daha hafif geliyo.Kızlar türk kahvesi tüketmek sakıncalı mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de günde bir fincan menengiç içiyorum hem Türk kahvesi gibi hem de daha hafif geliyo.Kızlar türk kahvesi tüketmek sakıncalı mi acaba
Amin canim darisi size insallah.. idrara sksk olmaya calstm iki sise su ictm de gelmedi taa doktordan ciktm yola ciktk ole skstm idraraGözün aydın. Darısı bize. Ben de yarın gidicem, görürüz inşallah. İdrara sıkışık mı gittin?
1 2 hafta sonra azalır canım benimde çok oluyordu şimdi pek olmuyorKızlar kasıklarınız ağrıyor mu arada ? Ne zaman geçer?
Ocean Mummy alıyorum ben de emzirme dönemimden beri. Kesmedim devam ediyorum. Balık yağı da var içinde her şey var.Çok güzel darısı bizlere Bu arada hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? Bununla ilgili yorularını yazsa herkes
Imom nedirben folbiol ve decavit kullanıyorum. Aranızda imom kullanan var mı acaba bulantılar başlamadan başlasam mı diye düşünüyorum soracağım dr a çoğu bulantıdan içemiyormuş
Amin insallahben de pazartesi 39.04 hcg ile öğrendim inşallah nisan annesi olacağım bi kızım var tam 2 yaşında yarın sabah tekrar kan vereceğim yükselmiş mi hcg bugün regl günüm bi gün geçmiş olacak inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız
ben folbiol ve decavit kullanıyorum. Aranızda imom kullanan var mı acaba bulantılar başlamadan başlasam mı diye düşünüyorum soracağım dr a çoğu bulantıdan içemiyormuş
6 haftaya yaklaştıkça geçmeye başladı benim.
1 2 hafta sonra azalır canım benimde çok oluyordu şimdi pek olmuyor
2016 temmuz annelerinde miydiniz nickiniz asına geldi bende ordaydim tekrardan hayırlı olsunben de pazartesi 39.04 hcg ile öğrendim inşallah nisan annesi olacağım bi kızım var tam 2 yaşında yarın sabah tekrar kan vereceğim yükselmiş mi hcg bugün regl günüm bi gün geçmiş olacak inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız
Ultrosonda bir kere gorundu zatende ekran fotusunu diyim iki kere cekmis biri yakindan biri uzakdan birinde hafif fasulye birinde yuzyuvarlak duruo ikisife ayni anda cekimis resimlet yaniSon görüntü neydi
Oy masaallahEvet canim karindan duydu cok net duyuldu cok sukur
Fb sosyal medya hesabi actip grup kurmak yasak ya bizim kizlarda aksam grup kurinca hesaplari gecici olrak kapatilmisAaaa nolmuş?
31 twmmuz yumurtlama olunca 4 Ağustos nasıl bat oluyor ki. 14 Ağustos olmasın.çünkü yumurtlamadan 14 hpn sonra adet oluyoruz diye biliyorum ben.31 temmuz yumurtlama. Bat 4 ağustos. Adet olmadım. Bugün 6.gün olacaktı. Kan testim az önce 0 çıktı. Hiçbir şey anlamadım bu işten