Evett istanbul adatip hastanesi.. nasl anladn ki ultrason cihaziniiUltrason cihazına bayıldım biz 17 haftalık olduk cinsiyet öğrenemedik sen sanırım istanbuldasın. Nerede bu USG hangi hastane merak ettim :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evett istanbul adatip hastanesi.. nasl anladn ki ultrason cihaziniiUltrason cihazına bayıldım biz 17 haftalık olduk cinsiyet öğrenemedik sen sanırım istanbuldasın. Nerede bu USG hangi hastane merak ettim :)))
Ooo suan beni umitlendirdn canm ultrason cihaziyla ilgli bole konusnca.. belki de 13 haftalkken hemn ogrenirimUltrason cihazına bayıldım biz 17 haftalık olduk cinsiyet öğrenemedik sen sanırım istanbuldasın. Nerede bu USG hangi hastane merak ettim :)))
Evett istanbul adatip hastanesi.. nasl anladn ki ultrason cihazinii
Ooo suan beni umitlendirdn canm ultrason cihaziyla ilgli bole konusnca.. belki de 13 haftalkken hemn ogrenirim
Ayy agzindan bal damliyo canim.. artk ciciler almak istyrm kendimi zor tutuyorm erken ogrenrsem rahattt rahat alirm insallah.. istanbulda deglsen gel misafr edym seni hemen bi kosu gidip ogrenelm cinsiyetini dr bebisinin6. hafta içerisinde hemde karından böyle bir görüntü ayrıca kalp atışını duyduysan kesin 12. haftada söyler cinsiyetini :))
Hayırlı sağlıklı bir gebelik dilerim canım
Ayy agzindan bal damliyo canim.. artk ciciler almak istyrm kendimi zor tutuyorm erken ogrenrsem rahattt rahat alirm insallah.. istanbulda deglsen gel misafr edym seni hemen bi kosu gidip ogrenelm cinsiyetini dr bebisinin
Hadi bakalm insallah canm haber ver bize de..İstanbuldayım teşekkür ederimm misafirperverliğin için canım :) Baktım da Pendikteymiş hastane bana şehir dışı gibi uzak kalıyor :) Bu ctesi başka bir dr.dan randevu aldım inşallah net bir şey söyler
Ayy ben bugn kendimi zor tuttum zaten kalp atisini duyunca goz yaslari doldu direk gozume rabbimin mucizesi resmenEn güzeli de biraz büyüdüklerinde 3 boyutluda yüzlerini görmek. Çok ağlamıştım ben kızımda..
Gunaydin kizlarrr gunun ilk guzel haberi benden gelsin ozamann bugun kalp atisini duyduk veee bebisimizi de gordukk
Ben sadece folik asit kullaniyorum doktor da hicbi vitamin vermedi daha gelecek aya baslarz dedi ama ztn kendi doktorm degl o yuzden onu cok ciddite almiyorm kendi doktormla persmbe gunu randevum o tahlil ister buyuk ihtmalle ona gore baslar kanszlik fln var bende cunkuÇok güzel darısı bizlere Bu arada hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? Bununla ilgili yorularını yazsa herkes
Canm mumkun oldgnca cay kahve asitli iceceklerden uzak durun diyolar.. ben de cok cay icen biriyim gunde 2 bardak ancak iciyorm tabi dikkat etmeyen de varKızlar türk kahvesi tüketmek sakıncalı mi acaba
Kahve bi fincani gecmese zarari yok diye biliyorum cay konusu olunca bende vazgecemiyorum cokta iciyorumCanm mumkun oldgnca cay kahve asitli iceceklerden uzak durun diyolar.. ben de cok cay icen biriyim gunde 2 bardak ancak iciyorm tabi dikkat etmeyen de var
1 fincan türk kahvesi içilebilir. 40 mg kafein var içerisinde. Bizim kafein limitimiz hamile iken 200 mg kadar ama 1 fincanın üstüne çıkmamalı.Kızlar türk kahvesi tüketmek sakıncalı mi acaba
Aaaa nolmuş?Herkes banlanmis
Gözün aydın. Darısı bize. Ben de yarın gidicem, görürüz inşallah. İdrara sıkışık mı gittin?Gunaydin kizlarrr gunun ilk guzel haberi benden gelsin ozamann bugun kalp atisini duyduk veee bebisimizi de gordukk
6 haftaya yaklaştıkça geçmeye başladı benim.Kızlar kasıklarınız ağrıyor mu arada ? Ne zaman geçer?
ben folbiol ve decavit kullanıyorum. Aranızda imom kullanan var mı acaba bulantılar başlamadan başlasam mı diye düşünüyorum soracağım dr a çoğu bulantıdan içemiyormuşÇok güzel darısı bizlere Bu arada hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? Bununla ilgili yorularını yazsa herkes