2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
Ankara'daki ozellerin maşallah fiyatları uçuk.bide paket çıkarmışlar doğum paketiymis ayy yazık ya okadar doğuma para verilir mi.5000 TL diyorlar
5000 yine iyi canım. Biz medicana ya gittik. Op dr için 7.500. Bir de prof var o 9000 dedi. Ordan çıktık koruya gittik 6400 nakit olur dediler. Sonra bida araştırmadık.
 
Kızlar avidide testin yüksek yani iyi çıkmış. Pazartesi dr a da gideceğim. Birden karnım şişmeye başladı. İki gün diyetimde kaçamaklar yapınca o da rahatsızlık verdi. Çin takviminde son adet tarihi değil de hamile kaldığım ay önemliymiş. Yani sat 22 temmuz ise hamile kaldığın ay ağustos oluyormuş. Ona göre benim erkek. Hissettiğim ise kız . Ay çok heyecanlıyım. Bakalım dr bişey diyecek mi p tesi tahmin etmez diye düşünüyorum. Erken çünkü daha sonraki hafta ikili teste gidicem. Yüzük testi nasıl yapılıyordu
 
Canım eltim doğum yaptı Ankara'da kız baya memnun kaldı.nafiz korez Hastanesi'nde.odasi filan güzeldi özelde doğum yapsa bukadar olurdu sezeryanla doğum yaptı ameliyat resimlerini çekmiş ebeler filan.
Canm tesekkur ederim.Nafiz korezi duydum ama gitmemistim .Arastirayim.
 
Bende zübeydeye gidiyorum simdilik yakin oldugu icin ama biliyorsun orayi, biraz gözümü korkutuyor.kötü muamele görmek istemiyorum.
 
Mrb bu test toksoplazma testi sonrasi mi yapıldı. Neden yaptırdınız acaba siz mi istediniz doktor mu? Bende dusunuyrm da
 
5000 yine iyi canım. Biz medicana ya gittik. Op dr için 7.500. Bir de prof var o 9000 dedi. Ordan çıktık koruya gittik 6400 nakit olur dediler. Sonra bida araştırmadık.
Asistanlara mi muayene oluyosunuz?
ilk basta yenimahalleye gittim canm.Sonra karar veremedim zübeydeye gittim sezin hanım denk geldi.Galiba asistan olabilir.Ama ilk defa güleryüzlü bir doktorla karsilastim diye sevindim.Birde ben önceden zubeydede ufak bi ameliyat geçirmiştim.Korkutuyor o yüzden beni.
 
Bu hafta içerisinde tost yemiştim birde fazla sucukların fazla pismediginden şüpheleniyorum. O yüzden ben de toksoplazma yaptırmak istyrm. Her hastane yapmiyormus sanirim. Sonuçlar pozitif çıkarsa avidite testi yapılıyormuş. Siz neden yaptırdınız acaba bide nerde yaptırdınız.
 
Ben de geçen yıl kürtaj olmuştum iyi gibiydi fakat demekki farkli kişiler denk gelmis bize. Ben randevulu gidiyrm ve uzman doktor seciyrm. Asistanlı secmiyrm.
 
5000 yine iyi canım. Biz medicana ya gittik. Op dr için 7.500. Bir de prof var o 9000 dedi. Ordan çıktık koruya gittik 6400 nakit olur dediler. Sonra bida araştırmadık.
Soyguncu bunlar ya.ayni işlemi yapıyor doktorlar birbirlerinden farklı ne Konya'da 1800 TL doğum ücreti normal 1500 aradaki farka bak ya.devlet en.mantiklisi keşke Ankara'da olsam.valla direk devlete giderdim.kucuk yerlerde imkanlar kısıtlı olunca mecburen. Özele yöneliyoruz.
 
Kizlar simdi aklim karisti. Ben tup bebek tedavisine baslamadan once doktor benden istemis bu testleri yaptirmisim ama bana hicbir aciklama yapmadi. Anlayan yorumlayabilir mi ?


Anti Rubella İGG = Pozitif 118
Anti Toxoplazma İGG = Negatif 0.1
Anti Toxoplazma İGM = Negatif 4.0

Rubella İGG Avidite = Yüksek 0.76 Avidite Aİ
Toxoplazma İGG Avidite = *Aİ
Anti Rubella İGM = Negatif İndex 2.85

Nolursunuz kizlar bilen biri yorumlayabilir mi ?
 
Canım rubella kızamıkçık aşın var mı diye yapılan test. İgg ve igm dedikleri de daha önce geçirdin mi ve şuan geçiriyor musun anlamına geliyor.
Yani kızamıkçık geçirmişsin ve şuan geçirmiyorsun testte problem yok olması gerektiği gibi..
Toxoplazma daha önce geçirmemişsin ve şuan geçirmiyorsun dikkat etmen gerek bu yüzden..
 
Canım tüp bebek tedavisi öncesi benden de istediler. Rubella dışında hepsi negatif ti. Rubella kızamıkçık anlamına geliyormuş. Çocukken kızamıkçık çıkardığım için pozitif çıkmış.
 
Ben bide ozellere nedendir güvenemiyorum. Illa devlet olcak. Orda kendimi daha güvende hissediyorum.. özellikle eğitim araştırma hastanelerinde çok iyi doktorlar var.
 
Toksoplazmaya çok dikkat etmen gerekir canm. Hatta uzmanlar eğer negatif ise 2. Trimestrda tekrar yaptırın diyor. Aslında negatif olması çok güzel. Bu senin ne kadar hijyen olduğunu ve sağlıklı beslendigini gösteriyor. Insanların çoğu bunu hayatında 1 kez geçiriyormus ve sonra basgisiklik kazanıomus. Gebeliğin ilk 3 ayında geçirmek çok tehlikeli imis gebeliği sonlandırmaya kadar gidebilirmiş. Şimdi senin dikkatli olman gerekiyor çığ et yeşillik kedi köpek falan uzak durcaksin. Ikıncı 3 ayında bida yatırırsın yine negatif ise rahatlarsın. Buzamana kadar negatif ise bundan snra da pozitif olmaz sende herlde maşallah sana
 
Arkadaşlar bu bahsettiğiniz toxoplazma testinden bize kimse bahsetmedi. Test de yapılmadı. 12.haftadayım şu an içime kurt düşmüş durumda...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…