• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Şu an o durumdayım, ben de merak ediyorum bunu yaşayan var mı diye. Bugün o kadar az hareket hissettim ki. Şimdi gece gece uykum kaçtı, her şeyi yapıyorum tek bi hareket hissedeyim diye olmuyor. Bugün biraz fazla yoruldum. Dışarda işlerim vardı, geldim evde temizlik yaptım, çok az oturdum. Korkuyorum biraz
Bende sizin gibi korktum taktım ama meraj etmeyin benim 2. Günün akşamı düzeldi şuan baya hareketli. Demekki bazı günler böyle olması normal. Sizde içinizi ferat tutun hiç zorlamayın bende durmadan çikolata yedim dürtmeye vs çalışyım gerek yokmuş canı isteyince yine hareketleniyor

Kızlar iki gündür sol elimin parmak üçları uyuşuyor sürekli neden olabilir
Merhaba bana da oluyor bu hatta zaman zaman tırnaklarım morarıyor. Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz? Nefes darlığınız var mı?

Benim gebe değilken de olurdu sanırım kan akışıyla ilgili sorun, doktorunuzla görüşün bir. Ben corasprin kullanıyorum

Nefes darlığı yaşayan var mı? Benim aldığım nefes yetmiyor adeta sürekli derin derin çekiyorum. Son ay falan olurmuş çok erken değil mi şu an ya :/

Selamlar kızlar ben de gittim dr a bugün çok şükür herşey yolunda 🤲 şeker yükleme testi yapalım dedi yapmasak olur nu dedim (ilikinde yaptırdım bişey çıkmadı aile de de hikaye yok) o zaman son üç aylık şekere bakılsın dedi, hemoglobin a1c imiş testin adı bir de kan ve idrar istedi. Hepsini aile hekimi yapıomuş şükür 😅 bir de ufak kasılmalar hissetmeye başladım bi kaç gündür ona da magnezyum verdi sabah akşamlı 🤗 6 haziran gibi düşünüyorum doğumu dedi bayramda burdaymış çok şükür bakıcaz duruma inşallah 🥰

İşinde iyi bir doktordu her şeye çok dikkat ediyordu. Bilmiyorum Erzurum da başka tüp bebek doktorları var mı hani karşılaştırma yapamam ama yani iyiydi kendisi.
Teşekkürler canım bakalım ne olacak .. Erzurum'da onerebilecegin yer veya başka bir yöntem var mıdır

Back