ayy çok komiğiz geçecek inşallah
Kokusuz yemeklerle geçincem bir süre galiba makarna pilav gibi.
En son karından gördüğünü hatırlıyorum canım doktor emin olmak ister belki alttan bakmayı düşünür diye tahmin ettim ama şükür ki gerek duymamış :))Yok canım karından baktı zaten ben ptesi devlette doktora gitmiştim o zamanda görebilmiştik karından ve kıpır kıpırdıbugun yüzüstü yatmış tam uyumuyordu ya da biz uyandırdık ama doktor onu uyarmaya başladı aleti hafifçe kaldırıp indirerek ve ben onu sırt üstü pozisyona alana kadar öksürdüm bi kalktım tekrar oturdum uygun pozisyona geçince de ölçümü yaptık canım bir ara sanki parmağını emdi :)
Beni arayacaklarmış canım muhtemelen o zaman sonucu yorumlatmak için giderim 2 hafta sonra gel demesine gerek yoktu bence henuz doktorumu bulamadım canım koşuyolu medipole de bi gidicem eğer orası aklıma yatarsa orada devam edicem yatmazsa da burada devam ederiz dedi eşim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
2 haftadır mutfağa girip yemek yapamıyorum. Soğandan iğrendim öyle böyle kokmuyor.
Komedi haldeyim camdan kafamı çıkara çıkara çorba yaptım az önce.
az birşey ama bunada şüküriçebildin mi bari kuzum yaptıtan sonra
3 aydır mutfak nerde yolunu unuttum
Endişelenme canım bu haftalarda oluyor sanırım, birkaç gün önce yine geçti konusu göğüs hassasiyeti azalıyor sanırım yavaş yavaş. Bulantılar da aynı şekilde kiminde az kiminde çokSelam kızlar bugün hiç belirti olmadı bende sanki hamile değilmişim gibi göğüsler şiş ama hassasiyet azaldı bulantim kaşık ağrılarımda yoktu acaba ters giden bisiler mi var kızlar şimdide tedirgin oldum yaaa
Ayyyyy paranoyak oldum valla ya bişey olursa diye kafayı yicem Allah a emanet miniklerimiz hayırla kucagimiza alalım hepimiz de inşallah 1 hafta kaldı kontrole sabırsızlanıyorum yaaa....Endişelenme canım bu haftalarda oluyor sanırım, birkaç gün önce yine geçti konusu göğüs hassasiyeti azalıyor sanırım yavaş yavaş. Bulantılar da aynı şekilde kiminde az kiminde çok
Selam kızlar bugün hiç belirti olmadı bende sanki hamile değilmişim gibi göğüsler şiş ama hassasiyet azaldı bulantim kaşık ağrılarımda yoktu acaba ters giden bisiler mi var kızlar şimdide tedirgin oldum yaaa
Göğüs hassasiyetim azalınca ben de korktum da birkaç kişi daha söyleyince rahatladım biraz, benim kontrole daha 12 gün falan var geçmiyor zaman. İnşallah iyidir bebeklerimiz sağlıkla alırız kucağımıza :)Ayyyyy paranoyak oldum valla ya bişey olursa diye kafayı yicem Allah a emanet miniklerimiz hayırla kucagimiza alalım hepimiz de inşallah 1 hafta kaldı kontrole sabırsızlanıyorum yaaa....
Allah'ım bizi bu mide bulantilarindan kurtarsın en kısa zamanda.ayyy valla mide bulantim hiç olmadı diyen hamilelere okadar imreniyirumki.masallah onlara bende 4 ay boyunca mide bulantısıyla kivraniyorum.
Canım 2 gün öncede ben öyleydim hatta üşüttüm mu dedim ayağıma tuluk koydum kendimi sıcak tutunca geçti doktoruma sordum normal rahim büyüyor bebek gelişiyor ondan kaynaklı dedi hatta benim kasıklarımla beraber gobegim de çok ağrıyordu sabah geçti ama endişelenmemeye çalış sıcak tut kendini geçer inşallah....Kızlar sizinde böyle hafif adet ağrısı. Rahimde kasılma gibi ağrı varmı ?
Kontrollüm 2 hafta sonra. Bugün ağrı hiç geçmedi sadece uzanınca rahatlıyorum. Acaba yarın hastaneye mi gitsem
Canım 2 gün öncede ben öyleydim hatta üşüttüm mu dedim ayağıma tuluk koydum kendimi sıcak tutunca geçti doktoruma sordum normal rahim büyüyor bebek gelişiyor ondan kaynaklı dedi hatta benim kasıklarımla beraber gobegim de çok ağrıyordu sabah geçti ama endişelenmemeye çalış sıcak tut kendini geçer inşallah....
Canım Allah yardımcın olsun.binn sukur halime ama işte bazen böyle sitem edebiliyorm.dengemde bozuk işte.bide dinlenemiyorum hiç oğlum midem bulandı çay canım annem sana ne oldu diyor.bide oturup ona ağlıyorum.biseyim yok annecim üşüttüm biraz diyorum.daha çok erken inada söyleyemiyorum kardeşin var diye uzun bı sure olduğu için önümüzde çocuk beklemekten sklmasin diye son aylarımda Söyleyim diyorum.Kiz oyle deme
Benim hic bulantim olmadi sadece bir kere oldu onda da lavabo basinda mutluluktan agladim :)
Ben ustten degil de alttan cikariyorum6 haftadan beri kanamam var keske midem bulansa da kanamam olmasa inan benimki daha kotu
Ben söyledim. Sürekli neden hastasın diyor ve kucak istiyordu. Şimdi en azından sebebini biliyor ve kucak istemiyor. Ama beklemekten sıkılma konusunda kesinlikle haklısın. Sürekli ne zaman gelecek kardeşim diyor. Zaman kavramıda çok yok ki düzgüncene anlatasın. Mevsimlerle anlatmaya çalıştım bende. Ne kadar başarılı oldum bilmiyorum ama.Canım Allah yardımcın olsun.binn sukur halime ama işte bazen böyle sitem edebiliyorm.dengemde bozuk işte.bide dinlenemiyorum hiç oğlum midem bulandı çay canım annem sana ne oldu diyor.bide oturup ona ağlıyorum.biseyim yok annecim üşüttüm biraz diyorum.daha çok erken inada söyleyemiyorum kardeşin var diye uzun bı sure olduğu için önümüzde çocuk beklemekten sklmasin diye son aylarımda Söyleyim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?