Hoşgeldın aramıza.canım ben tiroit tam tersi yavaş çalışıyor ve ilaç kullanıyorum.ilaç verdılerse muhakkak kullan sakın ihmal etmeMerhaba hanimlar ben araniza yeni katildim. Doğum mayıs gibi olacak saniyordum ama dr.um nisan 15 e kadar aliriz sezeryan olacağı için dedi.10. Haftamdayim. Troid bezlerim biraz düzensizmiş hızlı çalışıyorlarmış. Var mı aranızda bunu yaşayan ya da daha once yaşamış olan
Hoşbuldum canım. Endokrolojiye gittim ilaç vermedinen geç aralıkta normale döner dedi.endişelenecek kadar yüksek değil dediHoşgeldın aramıza.canım ben tiroit tam tersi yavaş çalışıyor ve ilaç kullanıyorum.ilaç verdılerse muhakkak kullan sakın ihmal etme
Bi uyuyan bebiş dahaKızlar bende bugün ikili testimi oldum. Bebeğim uyuyor gibiydi ve ters pozisyondaydı :) bayaa uğraştık öksüre öksüre ölçü alacak aşamaya getirdikçok şükür ense kalınlığımız 1.21 çıktı burun kemiği gelişmiş omurgalar oluşmuş ve yüzde 95 kız dedi sonra kan verdim 1 haftaya çıkarmış.
Ve ben bugun 11+5 olarak gittim ama 12+2 çıktım. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Senin gideceğini biliyodum canım hemen baktım sana zaten senin için de çok sevindimBi uyuyan bebiş daha
Bizimde bugün ikili vardı bizimki ne yaptıysak uyanmadı
Maşallah miniğine kuzum güzel haberlerle geldin şükür sende inşallah kan sonucuda temiz çıkar.
Bende bugün 12+0 diye gittim 11+6 çıktı
Teşekkürler canım amin inşallah sizlerden de güzel haberler bekliyoruzGüzel haberler geliyor yavaş yavaşgözün aydın canım, darısı bekleyenlerin başına
Uç yıl oldu sanırım arkadaşımla gıttıgım hatta 4 bıle olmuştur.belkıde degişmiştır yeriHikmet bey oraya mi geçmiş şaşırdım başka yerdeydi sanki
Konya için konuşuyoruz galiba başkent feyza hanım vazgeçilmezim oğlumun da doktoru oydu çok şükür tüm korkularımı anladı yardımcı oldu hala her gittiğimiz zaman sarilırız o d3rece aştık sağolsun muhabbeti
Zaten hamilelıkte yukselır genelde.senınde normale döner benceHoşbuldum canım. Endokrolojiye gittim ilaç vermedinen geç aralıkta normale döner dedi.endişelenecek kadar yüksek değil dedi
Radyasyon değilde ses dalgsıyla bakılıyor onun zararı yokta belli bir süreden sonra makinanın ısısı artıyor o sıcaklığın bebeğe zarar verip vermediği hakkında bilgi yok galiba. Yinede 2-3 haftadan sık gitmeye gerek yok aslında. Ama bu başlarda bebeği hissetmediğimiz için çok normal bence. Sonuçta iyi mi değil mi bilemiyoruz ki insan istemese de evham yapıyoya bende 8.haftada gittim bir ay sonra ikiliye gel dedi.Bir hafta geçti şu anda ve bebegimi özledim.Zaman geciyor sanki.Esimde gitmeme izin vermiyor .Radyasyon alamazsin her hafta diyor. Ultrasonda görünce en azndan içim rahatliyordu
Kuzum inanki çok unutkan oldum hamilelikten mi nedir anlamadım.Senin gideceğini biliyodum canım hemen baktım sana zaten senin için de çok sevindimsen unuttun ama şaka yapıyorum valla kuzum sola dönüyorum yok öksürüyorım yok doktor çok inatçı dedi bir an korktum bende hemen kalp atışlarını dinletti rahatladım.
Doktor bu aralar haftalar oynar biraz dedi 2 hafta sonra gel cinsiyeti tam netleştirelim hem de kan sonucuna bakarım dedi zaten olumsuz bir şey olursa arıyoruz dedi sonuçlarla ilgili ya da ararsın dedi. Tevekkül ediyorum canım en baştan duam hep sağlıklı hayırlı bir evlattı içimi de rahat tuttum hep allah bir şeyi yaşatacaksa zaten sağlıklı doğar sonradan hasta olur kaçamayız ki..
Yaş faktörü var mıydı canım ense kalınlığın güzel gelmiş,doktor riskli görse kanı kesin alalım derdiben ikili test yaptırmadım kötü mü ettim acaba ensesi 1 çıktı kan vermedim
Bende ilk gebeliğimde ayniydim bundada aynı olacak diye aklım çıktı ki başlamıştı ciddi ciddi sağlık ocağındaki ebe bana maden suyunu önermişti aklıma geldi kullanıyorum şimdi her sabah içiyorum.simdilik çok hafif geçiriyorum.insallah böyle devam ederCanım dün akşam su içsem dahi çıkarıyordum hiçbir şey durmuyordu midemde o yüzden hastaneye gittim. normal bulantılarda kullanırım ama
Valla canım o doktoru duymadım 3 tane kadın dogumcu var herkes memnun doğum ücreti de uygun muayene ücretleri pahalı biraz.Orda bırde hıkmet karabacak var çok sevılen bır doktor.arkadaşımla gıtmiştım bı kere çok hoşuma gıttı doktor
Yok canım karından baktı zaten ben ptesi devlette doktora gitmiştim o zamanda görebilmiştik karından ve kıpır kıpırdıCuttingcorners kuzum alttan bakmadı demi doktorun anladığıma göre karından bakmış.
Bi sonraki 2 hafta sonraki kontrolün ne zaman banada 10 gün sonra gel dedi 9 ekime alıcam Allah işi karışmazsa randevuyu
2 haftadır mutfağa girip yemek yapamıyorum. Soğandan iğrendim öyle böyle kokmuyor.
Komedi haldeyim camdan kafamı çıkara çıkara çorba yaptım az önce.
ayy çok komiğiz geçecek inşallahBende soğandan tiksindim.
Bugün canım pırasa yemeği çekti. Gittim aldım. Yemeği yaptım ocağa koydum. Yemekten çıkan koku mide bulandırdı. Evde dört döndüm nereye kaçacağımı şaşırdım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?