- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecanlı, sabırsızNasılsınız kızlar![]()
Randevu mu var yoksa yarın :)Heyecanlı, sabırsız![]()
Seni gördüm daha iyi oldum canım :)Nasılsınız kızlar![]()
Şuan yok kuzum genelde akşam 8-9dan sonra başlıyor bakalım olacak mıSeni gördüm daha iyi oldum canım :)
Sen nasılsın bugün var mı bulantı kusma
Akşam bulantısı desene :) ohh gezdin desene iyi yapmışın :)Şuan yok kuzum genelde akşam 8-9dan sonra başlıyor bakalım olacak mı
Bugün biraz dışarı çıktık, çarşıya gittik gezdik o yüzden iyiydim. Senin nasıl gidiyor var mı hareketlilik sende
Bende kesinlesmedn soylemesini istemem gecen yil eltime bebegin kiz demisti doktoru baska doktor erkek dedi erkek bebek kiyafetiyle hastaneye gittiler bebek dogdu kiz oyle bisi yasamak istememBende haftaya gideceğim doktora bana tahmin yapmayın net görünce söyleyin diyeceğim![]()
Aynen canım şükürler olsun, isyan etmiyorum ama bazen sınırlarımı zorluyorAkşam bulantısı desene :) ohh gezdin desene iyi yapmışın :)
Bulantılı kusmalı ağız tatsız bugünlere bin şükür![]()
Ay evet ya, gerçi bazı doktorlar kesin görmeden söylemiyorlar zaten, özellikle devlette olanlar.Bende kesinlesmedn soylemesini istemem gecen yil eltime bebegin kiz demisti doktoru baska doktor erkek dedi erkek bebek kiyafetiyle hastaneye gittiler bebek dogdu kiz oyle bisi yasamak istemem![]()
Bana 9 ay erkek demişler bi doğmuşum kızAy evet ya, gerçi bazı doktorlar kesin görmeden söylemiyorlar zaten, özellikle devlette olanlar.
Bir tanıdığımın bebişine önce kız sonra erkek dediler, sonra tekrar kız %100 dediler. 7. ayda erkeğe döndü doktoru şaka gibiydiŞükür ki erkek doğdu
![]()
Annelik işte canım orda başlıyo sabır sınama :)Aynen canım şükürler olsun, isyan etmiyorum ama bazen sınırlarımı zorluyor
Akşam bulantıları galp ben
Sen evdesin demi, çalışmıyordun? Allah koşturması olanların yardımcısı olsunn ya ben evdeyken dayanamıyorum baazen![]()
o da iyiymiş baban hissetmiş demek kiBana 9 ay erkek demişler bi doğmuşum kızher şey mavi tabi
babam hep demiş kız olacak hissediyorum doktor ne bilir diye
![]()
Ay bende öyleyim ama bugün bir ablam var tuttu doğumun zor olur az hareket et dediAnnelik işte canım orda başlıyo sabır sınama :)
Yok canım evdeyim çalışmıyorum tüm gün yan gel yat modundayımaynen canım çalışanların Allah yardımcısı olsun
![]()
Ablamın 8.ayda kesinleşti o haldeyken bile doğana kadar inanmıcam dediBana 9 ay erkek demişler bi doğmuşum kızher şey mavi tabi
babam hep demiş kız olacak hissediyorum doktor ne bilir diye
![]()
Ayy geçen aklıma gelmiştin canım, benim sat 13 temmuzHayirli aksamlar hanimlar uzun zamandir giremedim naslsnz
Benim sat 13 temmuzmus benimle ayni olanlar hele bi gelin
Ay daha çok yeniymiş cidden nasıl anlamamışo da iyiymiş baban hissetmiş demek kiNasıl anlayamıyorlar garip ya şuan için, teknoloji o kadar gelişmiş ilerlemiş falan ne bileyim bana garip geliyor. O anlattığım olay 6 ay önce oldu mesela ve büyükşehirde yaşıyorlar. Gerçekten garip
Ay bende öyleyim ama bugün bir ablam var tuttu doğumun zor olur az hareket et dediKorkuttu, sadece geziyom yaa buraya geldim yaa işte dedim
![]()
Kıız ne korkuyan ya o çocuk sonuçta içerde kalmıyacak elbet çıkacak dışarıo da iyiymiş baban hissetmiş demek kiNasıl anlayamıyorlar garip ya şuan için, teknoloji o kadar gelişmiş ilerlemiş falan ne bileyim bana garip geliyor. O anlattığım olay 6 ay önce oldu mesela ve büyükşehirde yaşıyorlar. Gerçekten garip
Ay bende öyleyim ama bugün bir ablam var tuttu doğumun zor olur az hareket et dediKorkuttu, sadece geziyom yaa buraya geldim yaa işte dedim
![]()
Ay daha çok yeniymiş cidden nasıl anlamamış
Yengem 9 ay boyunca gezdi hatta doğum gecesi 1de eve girdik 3 gibi sancıları başladı 17 saatte doğurdu yeğenimi yalan o hareket edersen doğumun kolay olur falan![]()
Bende kendimi kandırıyorum kızlar 1. trimester böyle olurmuş diye.Kıız ne korkuyan ya o çocuk sonuçta içerde kalmıyacak elbet çıkacak dışarıyatsanda doğcak hareket etsende şimdiden yat gitsin ilerde yatamıcan bile
![]()