Bebeği koltuk altından memeye doğru tutarak emzirsene hiç denedin miSol gogsum jiletleniyo sanki, silikon uc olmasına rağmen, ilk bir dakika dişimi sıkıyor um,sonra alisiyo aciya göğsüm, valla kremde kullanıyorum gecmiyo ,Allah yardım etsin bize.
Kizlar,göğüs ucum sürekli tikaniyo benim , satıyorum minik minik damliyo,sonra bastiritorum göğsüme, ucunu hafif hafif sıkıp bırakıyorum zorla açıyorum, açınca süt güzel geliyo.oglum emiyo ama bakıyorum sert gogsum, sagip masaj yapınca sut gelmeyen göğüsten 20 ml en az süt cikiyo, sizlerde de oluyomu bu, sol göğsünü ne yapsam kurtaramadim bu tikanikliktan
Bilmiyorum ki ben 3. Günden sonra günlük pede geçtim benimki de anormalBenim hala kanamam var canım benimde uzun sürdü galiba normali ne acaba
Kizlar sizin bebisler nasıl bı ben mi yadirgadim oğlumun karnı çok sıcak ve kırmızı ateşi var gibi yani ama başında bacaklarında pek bişey yok sizinde böyle mi dikkat ettiniz mi hic bide kusacak gibi öğürüyor gibi ama çıkaramıyor sanki doğduğundan beri bi defa kustu biraz once
26 gün olduBen parolu başka bir amt da kullandım sıfır fayda olduğu için sezeryan sonrası kullanmadım,doktor ikişer tane iç tek seferde dedi.kesin işe yaramaz diye ağrıyı yaşadım. Aynen senin ki gibi yatarsam hafifliği geciyo ayakta ve yurursem berbat oluyordu. Agladim ağrı yuzunden. 22 gün oldu çok şükür hafifledi,yok denecek kadar.senin kaç gün oldu
Bardak kapatma korkutuyor valla ki zaten yapacak biride yok eşim beceremez böyle şeyleribardak kapatın ağrıyan yerin etrafına. netten bak ateşli bardak kapama diye. . anında rahatlatır. . iki.üç kez yap ağrı diye bişey kalmaz. . tecrübe ile sabit. lohusalık bitince hacamat yaptırın. ağrıyan yerin etrafına yapacaksınız üstüne değil.
sonra bol z.yağı ile masaj..ardından üstüne havlu koy sıcak tur. ben bu çekilse kurtuldum. yaşadım aynısını , ilaç milaç fayda etmiyor. .
Yani sen o 2 günden sonra hiç kanama görmedinmi..benim 26 cı günum ve hala kanamam var benimki anormalmi acabaBen de lcw hamile reyonundan kendime yeni şeyler aldımrahimin aşağı inmesi tahmini 6 haftaymış yani 40 ımız çıkana kadar biraz toparlarız diye düşünüyorum ben sezeryandan sonra kanama yaşamadım 2 gün çok az geldi sonra bitti sizde nasıldı ?bence regl olmaya başlarsak faydası olur
Yok canım bitti kontrole de gitmedim hiç oğlanın derdinden anormal mi acabaYani sen o 2 günden sonra hiç kanama görmedinmi..benim 26 cı günum ve hala kanamam var benimki anormalmi acaba
26 gün olduvalla
Bardak kapatma korkutuyor valla ki zaten yapacak biride yok eşim beceremez böyle şeylerihacamatta korkutuyor napıcam ben
Bendede karın bayaa kalmiştı her gören neden karnın bukadar büyük kaldı diye soruyordu ama sanki git gide küçülüyor..benim göbek deliğim bile daha tam çukurlaşmadı..bence seninde daha bayaa toplayacak..bide iyileştikten sonra karın egzersizi yaparız olur biter
Ya inşallah canım, bugün yine biriyle karşılaştım doğuma ne kadar var dedi, ay banami denk geliyo anlamadım. Doğum yaptım deyince kusura bakma dedi. Doğum göbeğim baya büyüktü, yani insanlar da biraz düşünceli olsalar
Inşallah sorun yoktur bebeğinde. Sana sıcak geliyordur. Dereceyle ölçüm yapıp takip edebilirsin. Benim kızımda sürekli Öğürme halinde kusuverecek gibi. Hele memeyi bıraktıktan sonra azıcık daha emer belki diye göğsümu degditiyorum ya bir öğurüyor koca insan gibi. Bi de iki gündür kakasini yapmak için saatlerce ikiniyor mosmor kesiliyor ikinmaktan. O kadar ikinmaya rağmen azıcık yapabildi. Sizin bebişler nasil. Normal mi bu yaşadıklarımızKizlar sizin bebisler nasıl bı ben mi yadirgadim oğlumun karnı çok sıcak ve kırmızı ateşi var gibi yani ama başında bacaklarında pek bişey yok sizinde böyle mi dikkat ettiniz mi hic bide kusacak gibi öğürüyor gibi ama çıkaramıyor sanki doğduğundan beri bi defa kustu biraz once
Canlar iyi olmaya çalışıyorum. Üzüntüden sütüm gelmiyor bir türlü olanla emzirmeye çalışıyorum. Ne yaptıysam olmadı artık mama takviyesi yapıyorum ne yapayım. Takmamaya çalışıyorum ama elimde değil. Bu günlerin geçmesini bekliyorum sadece sabırla. Umarım sizler iyisinizdir. Buraya bakmaya fırsatım olmuyor pek.karapisso, karakedi demek tatlım. pissik derler bizde kediye. bende pisso dedim
Dilek canım benim. inanın sizlerin yaşadığını ilk bebeğime bende yaşadım. bakalbilrmiyim diye içimde bir sıkıntı olmustu. annem geldi 20 gün yanımda kaldı gitme diye ağlamıştım.
31 gün sürdü sendrom. Ağla ağla helak olmuştum , resimlere bakıyorum ruh gibiymişim. Çok normal hemen heöen ilk anne olan herkes yaşıyor bu durumları.
R rkndmt amin canım benim amin.
daha iyi olmana çooook sevindim. demek adamını yıkadın bile maşallah Size. Allah bağışlasın .
Hifaa amin kuzum. tatlım nasılsın. eve geçtin demi?
oğluşun nasıl ?
Nilayyy canım iyimisin sesin çıkmıyor ?
A asitane161719 bu gecenin hürmetine ikimizinde aile ziyareti kolay keyifli bol neşeli geçsin şekerim. inşallah herşey hep yolunda kolay ve huzurlu yaşarız hayatımız boyunca.
Takip ediyorum biraz önce annemler geldi annem normal kızım o dedi inşallah sorun yokturInşallah sorun yoktur bebeğinde. Sana sıcak geliyordur. Dereceyle ölçüm yapıp takip edebilirsin. Benim kızımda sürekli Öğürme halinde kusuverecek gibi. Hele memeyi bıraktıktan sonra azıcık daha emer belki diye göğsümu degditiyorum ya bir öğurüyor koca insan gibi. Bi de iki gündür kakasini yapmak için saatlerce ikiniyor mosmor kesiliyor ikinmaktan. O kadar ikinmaya rağmen azıcık yapabildi. Sizin bebişler nasil. Normal mi bu yaşadıklarımız
Canlar iyi olmaya çalışıyorum. Üzüntüden sütüm gelmiyor bir türlü olanla emzirmeye çalışıyorum. Ne yaptıysam olmadı artık mama takviyesi yapıyorum ne yapayım. Takmamaya çalışıyorum ama elimde değil. Bu günlerin geçmesini bekliyorum sadece sabırla. Umarım sizler iyisinizdir. Buraya bakmaya fırsatım olmuyor pek.
.deliiii seni temizliği unuttum diyor yaA asitane161719 nasıl güzel bayram kahvaltısina hazirlanman ❤ ben korkuyorum kv ye gitcez herkes orda olacak eltimler felan çocukları çok yaramaz inşallah kolayca atlatiriz ❤
Bide o değilde oruç olmayınca bayram arifesinde olduğumuzu felan farkında değilim bayram temizliğini de unutmuşum ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?