Günaydın kizlar ❤

karapisso evet evdeyim canım Çarşamba gününden beri evdeyiz şükür baş başa rahatız çocuklarla kızımda çok yaramazlık yapmıyor Ensar'ın da gaz sorunu var sadece başka sorunumuz yok çok şükür

Sizler nasılsınız ? Pisikedii den ses yok demi
Bütün mesajları okuyorum da cevap yazamıyorum ya fırsat olmuyor ya halim olmuyor

Bebeği koltuk altından memeye doğru tutarak emzirsene hiç denedin mi
Tıkanıklık yoktur da oralarda süt birikmiştir.
Bende de oluyor ben o şekilde emzirince geçiyor

Evet yapıyorum canım,emzirmenin sonunda o şekilde bir 10 dk daha devam ediyo emmeye, bende ağrı ateş olmuştu göğsümde ve süt gelmiyordu, bir gün boyunca sıcak suyla masaj yapıp bu şekilde tersten emzirdim ve düzeldi göğsüm.
Şuan ucunda tıkanıklık oluyo, sıcak düşü tazyikli şekilde uca tutuyorum o sertleşip yapışmış süt parçaları sıcak suyla dagiliyo yoksa emzirsem bile orda kaliyo, bir saate yakın emdi sol gogsumu, bende arkasından sagdim hiç süt yok, duşa girdim suyu ucuna tuttum ucundaki parçalar kopa kopa hafif gitti ve sıktığımda bir iki kanal açılmış dokununca süt akmaya başladı. Nerdeyse böyle yapınca 15 ml süt cikiyo zaten toplasan 30 ml süt oluyo, 15 i içerde kaliyo böyle yapmazsan.

Kizlar sizin bebisler nasıl bı ben mi yadirgadim oğlumun karnı çok sıcak ve kırmızı ateşi var gibi yani ama başında bacaklarında pek bişey yok sizinde böyle mi dikkat ettiniz mi hic bide kusacak gibi öğürüyor gibi ama çıkaramıyor sanki doğduğundan beri bi defa kustu biraz once

ta benimki sürekli fazla emdiğini kusuyor. havalar çok sıcakladı benim kızın boynu karnı hep kırmızı. endişelenecek bişey yok tatlım içini rahat tut.
evine alışmana çok sevindim canım
daha iyi oluruz inşallah

26 gün oldu valla
Bardak kapatma korkutuyor valla ki zaten yapacak biride yok eşim beceremez böyle şeyleri hacamatta korkutuyor napıcam ben

Bendede karın bayaa kalmiştı her gören neden karnın bukadar büyük kaldı diye soruyordu ama sanki git gide küçülüyor..benim göbek deliğim bile daha tam çukurlaşmadı..bence seninde daha bayaa toplayacak..bide iyileştikten sonra karın egzersizi yaparız olur biter

Yani sen o 2 günden sonra hiç kanama görmedinmi..benim 26 cı günum ve hala kanamam var benimki anormalmi acaba

26 gün oldu valla

Bardak kapatma korkutuyor valla ki zaten yapacak biride yok eşim beceremez böyle şeyleri hacamatta korkutuyor napıcam ben

birileri olsa yapacak bu ağrıdan kurtulursun
ben baya çektim 2 yıla yakın. sonra masaj ve bardak kapatma ile kurtuldum. .şimdi az tutulsam hemen eşim yapar. eşimin başı ağrıdığında omuzlarınà bardak kapatırım anında rahatlama geliyor. kan dolaşımı arttığı için ağrı gidiyor . kas ağrısı baş ağrısı.

Ya inşallah canım, bugün yine biriyle karşılaştım doğuma ne kadar var dedi, ay banami denk geliyo anlamadım. Doğum yaptım deyince kusura bakma dedi. Doğum göbeğim baya büyüktü, yani insanlar da biraz düşünceli olsalar

banada ilk doğumumda biri dedi. doğum yaptım deyince , kilolarından hamile sandım seni dedi arsızca çok normal gibi. kalp kırmak lohusa kadını üzme gibi bişey düşünmüyor millet. pat pat laf say. neyseki sana diyen kusura bakmadà demiş.

Kızlar sağdığınız sütü odaya koydunuz Oda sıcaklığında ikram direkt bebeğe verilir mi ısıtmak gerekir mi ?ben benmari usülü ısıtıp veriyorum ve ısıtmamalı mıyım ?

Inşallah sorun yoktur bebeğinde. Sana sıcak geliyordur. Dereceyle ölçüm yapıp takip edebilirsin. Benim kızımda sürekli Öğürme halinde kusuverecek gibi. Hele memeyi bıraktıktan sonra azıcık daha emer belki diye göğsümu degditiyorum ya bir öğurüyor koca insan gibi. Bi de iki gündür kakasini yapmak için saatlerce ikiniyor mosmor kesiliyor ikinmaktan. O kadar ikinmaya rağmen azıcık yapabildi. Sizin bebişler nasil. Normal mi bu yaşadıklarımız

Canlar iyi olmaya çalışıyorum. Üzüntüden sütüm gelmiyor bir türlü olanla emzirmeye çalışıyorum. Ne yaptıysam olmadı artık mama takviyesi yapıyorum ne yapayım. Takmamaya çalışıyorum ama elimde değil. Bu günlerin geçmesini bekliyorum sadece sabırla. Umarım sizler iyisinizdir. Buraya bakmaya fırsatım olmuyor pek.

Takip ediyorum biraz önce annemler geldi annem normal kızım o dedi inşallah sorun yoktur
Tuvaletini yapma konusunda benim sipam da aynı şekilde kıpkırmızı oluyor ve özellikle altı açıkken yapıyor tuvaletini sabah her yanı kaka oldu geçen hafta da küçük çişini yapıyordu

A asitane161719 nasıl güzel bayram kahvaltısina hazirlanman ben korkuyorum kv ye gitcez herkes orda olacak eltimler felan çocukları çok yaramaz inşallah kolayca atlatiriz
Bide o değilde oruç olmayınca bayram arifesinde olduğumuzu felan farkında değilim bayram temizliğini de unutmuşum ya ben

iyi olursun inşallah ya. lütfen üzülme. gececek inşallah.

.deliiii seni temizliği unuttum diyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…