- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
Bilemedim işte canım kızım iki aylık felandi kanguruya ilk koydugumda şimdi de markete cikcam da aklıma geldi size sorayım dedimDaha cok kucuk degilmi kanguru icin cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemedim işte canım kızım iki aylık felandi kanguruya ilk koydugumda şimdi de markete cikcam da aklıma geldi size sorayım dedimDaha cok kucuk degilmi kanguru icin cnm
Canım ne dozda ve kaç saat arayla bir de aç mı tok mu veriyorsun ben arada bir veriyorum amaBen nurse harveys kullanıyorum canım. Doktor vermedi doktora gittiğimde gazı yoktu. Aile hekimliğinde ki doktor söyledi aldım bitkisel bir ürün, memnunum ben
Canım ne dozda ve kaç saat arayla bir de aç mı tok mu veriyorsun ben arada bir veriyorum ama
Arkadasmar bebegim 1 aylik surekli memede, napcam bilmem,ayni durumda olan var mi ? Emzik olarak kullaniyor beni ? Emmesi iyi evet ama yemek bile emzirirken yiyorum
Aynen canım korktuğum gibi olmadı şükür Bizimki de sevcek heralde hiç sesi çıkmadıKorkacak bişey yok dedik ya biz sana şimdi kolay olur şimdi bide nasıl alışırsa öyle gider bak benim kızım gezmeyi çok sever çünkü gezerek büyüdü
İnşallah canımmaşallah Size . bende çıkarız diye umut ettim ama sonra unutmuşum
hep böyle rahat edersin inşallah.
A asitane161719 demi ya. herşey bize bakıyor buda bizi stresé sokuyor. aslında eşimle gitseydim ne stres ne sıcaklık zorlamazdı. ama nasip değilmiş. inşallah işimiz kolaylaşır. kendimi motive ediyorum. evden çıkmam evde serindir diye. .
Canım benim doktor verdi sap diye damla ama diğer arkadaşların kullandığı organik onlar ismini söylerBazı anneler bebeklerinde gaz icin damla kullanıyordu damlanın ismi ne arkadaşlar birde doktor vermeden kullanabiliyormuyuz..
bitkisel Nurseharveys galiba ismi. bende 2.bebeğimde kullandım.Bazı anneler bebeklerinde gaz icin damla kullanıyordu damlanın ismi ne arkadaşlar birde doktor vermeden kullanabiliyormuyuz..
Canım ben kanguruyu kullanıyorum ama bebeği emzirme pozisyonunda taşıyorum. Klasik kullanım için henüz çok erken. Üç aylık olmaları lazım en azından.Kizlar iyi pazarlar ❤ bir sorum olacak bebekleri hiç kanguru ya koydunuz mu bişey olur mu ki
Kangurumuz bu
Benim bu klasik canım bana da erken geldiCanım ben kanguruyu kullanıyorum ama bebeği emzirme pozisyonunda taşıyorum. Klasik kullanım için henüz çok erken. Üç aylık olmaları lazım en azından.
Canım aynu durumdayim emzik konusunda da . Ilk günden beri deniyorum yok.Canım benimki de 24 günlük. Sürekli memede,yani sabit durup etrafı izlediği an yok,kucakta memede olmazsa kiyaneti kopariyo.mama verdiğim ve uyuduğu ankar dışında yaka iğnesi gibi dolaniyoruz, emzik kabul etmiyo maalesef aldım ben ama emziği cok cok cekiyo boş olduğunu anlayınca agliyo atiyo, belki seninki alır emzik, uyuturken emzik iyi oluyo şuan, elimle itmesin diye tutuyorum,dalınca ağzında kaliyo, en azından biraz soluklaniyirum
Emzik gibi kullanmıyor da bizim kucagimuzda memede huzur güven buluyorlar, bende kucağımda dolanıyorum mecbur
Altina kolumu koyuyorum canim yani kafasi yuksekte oluyor, valla bugun bitmis durumdaydım, emmesi bitince aramizi actim azcik ole beraber uyumusuz bi 20 dk cok iyi geldi. Yatarak emzirmezsem bende ne biyun ne bel kalcak birde gaz sorunu varbi oburda bende maşallah bir başladı bırakmıyor. em kus em kus döngü böyle oldu. halbuki tok ama benimle olmak istediği için sürekli memede kucakta. yatarak emzirme mide kağakçığını açık tuttuğu için kusma olasılığı yüksek. yoksa hakikaten yan yatarak emzirme kada rahat pozisyon Yok.
Canım ben sürekli kimyon içiyorum kimyon tohumunu demleyip faydası oluyorAltina kolumu koyuyorum canim yani kafasi yuksekte oluyor, valla bugun bitmis durumdaydım, emmesi bitince aramizi actim azcik ole beraber uyumusuz bi 20 dk cok iyi geldi. Yatarak emzirmezsem bende ne biyun ne bel kalcak birde gaz sorunu var
Kanguru için erken canım daha kafasını sabit tutamıyordur kemikleri su gibi hala Allah korusun bişey olur.Bilemedim işte canım kızım iki aylık felandi kanguruya ilk koydugumda şimdi de markete cikcam da aklıma geldi size sorayım dedim
Cnm biberon veriyosan emzkk ayni. Ben alıştıramiyorum Emzige valla. Çok az emdigi, mememi emzik yapiyorKızlar bizde 25 günlük olduk şimdiye kadar çok iyiydi ama bu iki gündür bebek sabah 5 gibi uyanıyor ve saatlerce 7 saat gibi bile uyanık kalıyor yani ne tam uyuyor nede tam uyanıyor sürekli sallanmak istiyor yada meme istiyor (ki memede sütüm çok yok) sizce bu normalmi ne oldu acaba ?????
Birde emzik vermek istiyorum ama kafası karışır memeyi bırakır diye korkuyorum çünkü hem meme hem biberon hem emzik çok olmazmı
Kızlar bizde 25 günlük olduk şimdiye kadar çok iyiydi ama bu iki gündür bebek sabah 5 gibi uyanıyor ve saatlerce 7 saat gibi bile uyanık kalıyor yani ne tam uyuyor nede tam uyanıyor sürekli sallanmak istiyor yada meme istiyor (ki memede sütüm çok yok) sizce bu normalmi ne oldu acaba ?????
Birde emzik vermek istiyorum ama kafası karışır memeyi bırakır diye korkuyorum çünkü hem meme hem biberon hem emzik çok olmazmı
Arkadaşlar doktorlarıniz size bebeklerin 2 saatte bir emzirilmesi gerektiğiyle ilgi açıklaması oldumu mesela nekadar zaman böyle 2 saatte bir uyandıracakmışız acaba??kimisi doğumdan 3 hafta sonraya kadar kimi bir aya kadar diyor