- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
Ama valla unutmuşum şimdi hangi ara hangi işi yapsam diye bakıyorum.deliiii seni temizliği unuttum diyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama valla unutmuşum şimdi hangi ara hangi işi yapsam diye bakıyorum.deliiii seni temizliği unuttum diyor ya
A asitane161719 nasıl güzel bayram kahvaltısina hazirlanman ben korkuyorum kv ye gitcez herkes orda olacak eltimler felan çocukları çok yaramaz inşallah kolayca atlatiriz
Bide o değilde oruç olmayınca bayram arifesinde olduğumuzu felan farkında değilim bayram temizliğini de unutmuşum ya ben
Benimki de 2 defa üzerime kaka yaptı Açmaya korkuyomTakip ediyorum biraz önce annemler geldi annem normal kızım o dedi inşallah sorun yoktur
Tuvaletini yapma konusunda benim sipam da aynı şekilde kıpkırmızı oluyor ve özellikle altı açıkken yapıyor tuvaletini sabah her yanı kaka oldu geçen hafta da küçük çişini yapıyordu
Bizde normalde kv de toplanıyoruz ben kalabalık diye gitmicem canım öyle bi şansın varsa gitmeA asitane161719 nasıl güzel bayram kahvaltısina hazirlanman ❤ ben korkuyorum kv ye gitcez herkes orda olacak eltimler felan çocukları çok yaramaz inşallah kolayca atlatiriz ❤
Bide o değilde oruç olmayınca bayram arifesinde olduğumuzu felan farkında değilim bayram temizliğini de unutmuşum ya ben
Yok maalesef canım şimdilik ama o gün yine belli olmaz hayırlısı inşallahBizde normalde kv de toplanıyoruz ben kalabalık diye gitmicem canım öyle bi şansın varsa gitme
Korkacak bişey yok dedik ya biz sana şimdi kolay olur şimdi bide nasıl alışırsa öyle gider bak benim kızım gezmeyi çok sever çünkü gezerek büyüdüKızlar bu arada bu akşam dışarda iftar yaptık evden geç çıktık orda mama verdim uyudu eve gelene kadar hiç anlamadık var mı yok mu
maşallah Size . bende çıkarız diye umut ettim ama sonra unutmuşumKızlar bu arada bu akşam dışarda iftar yaptık evden geç çıktık orda mama verdim uyudu eve gelene kadar hiç anlamadık var mı yok mu
Seni şimdi daha iyi anladım. Eşinle gitmeyeceksen tabiki stres olur bu kadar çok düşünürsün kuzum. Yerinde olsam ben de düşünürdüm. Oğlumla tek başıma çok uçak yolculuğu yaptım ama senin şimdi üç çocuk ve üçü de küçük daha. Haklısın yani düşünmekte. Ben eşimle gideceğim ve kendisi oradan askere gidecek. Bir ay görüşemeyeceğiz. Bakma tatil dediğime yani bizim de ayrılık var işin ucunda. Hiç bu kadar ayrı kalmamıştık üstelik. Bilmiyorum nasıl geçecek zaman .maşallah Size . bende çıkarız diye umut ettim ama sonra unutmuşum
hep böyle rahat edersin inşallah.
A asitane161719 demi ya. herşey bize bakıyor buda bizi stresé sokuyor. aslında eşimle gitseydim ne stres ne sıcaklık zorlamazdı. ama nasip değilmiş. inşallah işimiz kolaylaşır. kendimi motive ediyorum. evden çıkmam evde serindir diye. .
Seni şimdi daha iyi anladım. Eşinle gitmeyeceksen tabiki stres olur bu kadar çok düşünürsün kuzum. Yerinde olsam ben de düşünürdüm. Oğlumla tek başıma çok uçak yolculuğu yaptım ama senin şimdi üç çocuk ve üçü de küçük daha. Haklısın yani düşünmekte. Ben eşimle gideceğim ve kendisi oradan askere gidecek. Bir ay görüşemeyeceğiz. Bakma tatil dediğime yani bizim de ayrılık var işin ucunda. Hiç bu kadar ayrı kalmamıştık üstelik. Bilmiyorum nasıl geçecek zaman .
Amin canım Allah razı olsun. Aslında her şey uçağa binene kadar. Ben hep o kapılardan geçene kadar stres yaşıyorum. Detaylı aradıkları için ... Ayakkabıya kadar çıkarttırıyorlar bazıları kucağımda çocuk ne yapacağımı şaşırıyorum. Uçakta epey rahat edersin kuzum çocuklar söz dinledikten sonra sıkıntı çıkmaz Allah'ın izniyleAllah yardımcın olsun. inşa göz açıp kapayıncaya kadar geçer gider bir aycık.
Allah can sağlığı versin. 3 koltuk olacak bizim. aslında rahat bir yolculuk olur diye düşünüyorum . umarım herşey yolunda gider hepimiz adına.
Bnmde cok agriyo emzirirken egildigm icinmi diyorumda bilmiyorum ama dedigin gibi birtek sirt ustu yatinca rahatliyorum.Parol kesmiyor bu ağrıyı maalesef..otururlen bile ağrıyor sadece uzanırsam hafifliyor ..senindemi öyleydi
O ağrılar için sıcak su cok iyi geliyor bide bol hareket elden geldiğince hareketli olmak.Bnmde cok agriyo emzirirken egildigm icinmi diyorumda bilmiyorum ama dedigin gibi birtek sirt ustu yatinca rahatliyorum.
Kizlar yan yatarak emzirin ben cok rahat ettim.gece gep yatarak emziriyorumBnmde cok agriyo emzirirken egildigm icinmi diyorumda bilmiyorum ama dedigin gibi birtek sirt ustu yatinca rahatliyorum.
Bazı anneler bebeklerinde gaz icin damla kullanıyordu damlanın ismi ne arkadaşlar birde doktor vermeden kullanabiliyormuyuz..
bi oburda bende maşallah bir başladı bırakmıyor. em kus em kus döngü böyle oldu. halbuki tok ama benimle olmak istediği için sürekli memede kucakta. yatarak emzirme mide kağakçığını açık tuttuğu için kusma olasılığı yüksek. yoksa hakikaten yan yatarak emzirme kada rahat pozisyon Yok.Arkadasmar bebegim 1 aylik surekli memede, napcam bilmem,ayni durumda olan var mi ? Emzik olarak kullaniyor beni ? Emmesi iyi evet ama yemek bile emzirirken yiyorum
Daha cok kucuk degilmi kanguru icin cnmKizlar iyi pazarlar ❤ bir sorum olacak bebekleri hiç kanguru ya koydunuz mu bişey olur mu ki
Kangurumuz bu