bardak kapatın ağrıyan yerin etrafına. netten bak ateşli bardak kapama diye. . anında rahatlatır. . iki.üç kez yap ağrı diye bişey kalmaz. . tecrübe ile sabit. lohusalık bitince hacamat yaptırın. ağrıyan yerin etrafına yapacaksınız üstüne değil.Parol kesmiyor bu ağrıyı maalesef..otururlen bile ağrıyor sadece uzanırsam hafifliyor ..senindemi öyleydi
Ben de lcw hamile reyonundan kendime yeni şeyler aldımKizlar bu göbek ne zaman iner yageçenlerde dışarı çıktım hamile sandılar kızın biri hamilelikte zor dedi birşey konuşuyorduk. Bende hamile değilim yeni doğum yaptım dedim.o göbek kalır öyle inmez dedi , inmiyo kaldi öyle , hiçbir kiyafetim olmuyo, bayramda hiçbir yere gitmicem okadar çirkin hissediyorum ki kendimi,önde kocaman göbek, kendine tayt üstüne bol tişört aldım ama göbek olduğundan dar duruyo.avm ye gittim hamilelerin geçtiği yerden geçtim hicbisey demediler , otobüste yer verirler öyle bişey. Kaç ayı bulur,3 aya iner mi ya önde basketbol topu var resmen,tatlı bile yemiyorum gobekte yağ yapar diye
Ben de lcw hamile reyonundan kendime yeni şeyler aldımrahimin aşağı inmesi tahmini 6 haftaymış yani 40 ımız çıkana kadar biraz toparlarız diye düşünüyorum ben sezeryandan sonra kanama yaşamadım 2 gün çok az geldi sonra bitti sizde nasıldı ?bence regl olmaya başlarsak faydası olur
Kizlar bu göbek ne zaman iner yageçenlerde dışarı çıktım hamile sandılar kızın biri hamilelikte zor dedi birşey konuşuyorduk. Bende hamile değilim yeni doğum yaptım dedim.o göbek kalır öyle inmez dedi , inmiyo kaldi öyle , hiçbir kiyafetim olmuyo, bayramda hiçbir yere gitmicem okadar çirkin hissediyorum ki kendimi,önde kocaman göbek, kendine tayt üstüne bol tişört aldım ama göbek olduğundan dar duruyo.avm ye gittim hamilelerin geçtiği yerden geçtim hicbisey demediler , otobüste yer verirler öyle bişey. Kaç ayı bulur,3 aya iner mi ya önde basketbol topu var resmen,tatlı bile yemiyorum gobekte yağ yapar diye
karapisso, karakedi demek tatlım. pissik derler bizde kediye. bende pisso dedim
Dilek canım benim. inanın sizlerin yaşadığını ilk bebeğime bende yaşadım. bakalbilrmiyim diye içimde bir sıkıntı olmustu. annem geldi 20 gün yanımda kaldı gitme diye ağlamıştım.
31 gün sürdü sendrom. Ağla ağla helak olmuştum , resimlere bakıyorum ruh gibiymişim. Çok normal hemen heöen ilk anne olan herkes yaşıyor bu durumları.
R rkndmt amin canım benim amin.
daha iyi olmana çooook sevindim. demek adamını yıkadın bile maşallah Size. Allah bağışlasın .
@Hifaa amin kuzum. tatlım nasılsın. eve geçtin demi?
oğluşun nasıl ?
@Nilayyy canım iyimisin sesin çıkmıyor ?
A asitane161719 bu gecenin hürmetine ikimizinde aile ziyareti kolay keyifli bol neşeli geçsin şekerim. inşallah herşey hep yolunda kolay ve huzurlu yaşarız hayatımız boyunca.
Oyy canım bam telime bastın. Öncelikle doğum kilosunu kaldı mı sende de... Benim 7-8 kilo fazlam var ve aynaya bakmak istemiyorum. Kendimi çok çirkin hissediyorum ama diyet de yapamıyorum emzirdiğim için. Göbeğim fazla kilolarım nedeniyle meydanda zaten sezaryenle birlikte daha da belirgin. Aşağıda fazlalık bir bölge var hemen dikiş yerinin üzerinde. Sarkıyor rahatsız ediyor. Şimdilik yapabildiğim ekmek tatlı türevlerini azaltmak ve hareket etmeye çalışmak. Fazla kilolar gitmeden göbeğin inmesini hayal edemeyeceğim sanırım.Kizlar bu göbek ne zaman iner yageçenlerde dışarı çıktım hamile sandılar kızın biri hamilelikte zor dedi birşey konuşuyorduk. Bende hamile değilim yeni doğum yaptım dedim.o göbek kalır öyle inmez dedi , inmiyo kaldi öyle , hiçbir kiyafetim olmuyo, bayramda hiçbir yere gitmicem okadar çirkin hissediyorum ki kendimi,önde kocaman göbek, kendine tayt üstüne bol tişört aldım ama göbek olduğundan dar duruyo.avm ye gittim hamilelerin geçtiği yerden geçtim hicbisey demediler , otobüste yer verirler öyle bişey. Kaç ayı bulur,3 aya iner mi ya önde basketbol topu var resmen,tatlı bile yemiyorum gobekte yağ yapar diye
Ben de lcw hamile reyonundan kendime yeni şeyler aldımrahimin aşağı inmesi tahmini 6 haftaymış yani 40 ımız çıkana kadar biraz toparlarız diye düşünüyorum ben sezeryandan sonra kanama yaşamadım 2 gün çok az geldi sonra bitti sizde nasıldı ?bence regl olmaya başlarsak faydası olur
Ne sacma.direk damla verseler ya.zor olmuyomu hapi eritmek falanBizede d vitamini için hap verdiler anne sutunde eritip veriyoruz biz 18. Gün başlayın dediler.
:) Burda bu şekilde veriyorlar.Ne sacma.direk damla verseler ya.zor olmuyomu hapi eritmek falan
yaaa çok hoşsun. bende kahvaltıyà hazırlanayım bari. bu bayram bize nasıl gececek bilmiyorum. içim buruk...Aminnn canım. Herkese hayırlı sabahlar. Güne çocukları yıkayarak başladım.Dolu dolu bereketli bir gün ve güzel bir haftasonu olsun hepimiz için. Bayrama da sayılı günler kaldı. Bayram hazırlıkları da başlasın bu arada oruç tutmadım ama ne zamandır bayram kahvaltısının hayalindeyim. Bayramdan çok kahvaltıya hazırlanacağım
Öyle de işte elde değil kiloyu takmakmak.yaaa çok hoşsun. bende kahvaltıyà hazırlanayım bari. bu bayram bize nasıl gececek bilmiyorum. içim buruk...
kimseleri görmek istemiyorum.
bayramdan sonrası için çok endişeliyim . niye böyle stres yapıyorum bilmiyorum
Bende dün bebeğimi yıkadım.
bugün çocukları yıkayacağım.
memlekete gideceğim eksiklerim var ama nasıl hallederiz bilmiyorum. belki dışarı çıkarız bekliyorum eşim ne derse...
evimiz bahçeli bugün iftarı bahçede çekirdek ailemle yapmayı düşünüyorum.
eşim pek inmeyi sevmez ama deneyeceğim.
sen nasılsın?
kilolarınıza takmayın lütfen .
kendinize zaman tanıyın. ve eminim çok güzelsiniz
benim yengem enine boyuna kilolu. ama çok güzel hatun. benden daha bakımlı ve güzeldir. bu nedenle güzellik göreceli diyorum. onada derim çuval giysen yakışıyor. hakikaten güZEL hatun.
Canım benim kız uyuduğu zaman uyanmıyor 2 saat sonra uyandırmaya çalışıyorum 3 saati buluyo uyanması sonra meme veriyorum ama doymuyo sürekli aranıyor 1 saatte emme sürüyo sonra ağlıyo bende doymadı diye mama veriyorum yetmiyor sanki... O kadar emzirdikten sonra ağlayınca elim ayağıma karışıyor emziremiyorum artık göğüslerimin acısından mama veriyorum ondan...Silikon uç kullandığım halde böyleyiz...benim kızım uyumuyor. O nedenle çok sık emiyor. ama uyuduğu zamanda 2 saat emmeden duruyor. yani belli bi standart yok.
sen sütüne bakma lütfen. sürekli emzirmeye bak. Gögüs ucu için açık tut nemli kaldıkça iyileşme süreci uzar. birde émerken ucunu tek almasın ağzına. ben çok çekiyorum göğsümden ucundan ya. 2 yaşına kadakr kızımda yaşadım. ucunu keserdi kopacak gibi olurdu. çözümü kuru tutmakta buldum.
sütten kestim rahat ettim.
korse kullan canım benim. bazılarının geç iniyor maalesef. üzülme emzirmene bak. kendine zaman tanı. neden çirkin olasın ki. sen annesin
Canım benim kız uyuduğu zaman uyanmıyor 2 saat sonra uyandırmaya çalışıyorum 3 saati buluyo uyanması sonra meme veriyorum ama doymuyo sürekli aranıyor 1 saatte emme sürüyo sonra ağlıyo bende doymadı diye mama veriyorum yetmiyor sanki... O kadar emzirdikten sonra ağlayınca elim ayağıma karışıyor emziremiyorum artık göğüslerimin acısından mama veriyorum ondan...Silikon uç kullandığım halde böyleyiz...
Benim hala kanamam var canım benimde uzun sürdü galiba normali ne acabaBen de lcw hamile reyonundan kendime yeni şeyler aldımrahimin aşağı inmesi tahmini 6 haftaymış yani 40 ımız çıkana kadar biraz toparlarız diye düşünüyorum ben sezeryandan sonra kanama yaşamadım 2 gün çok az geldi sonra bitti sizde nasıldı ?bence regl olmaya başlarsak faydası olur
Benim hala kanamam var canım benimde uzun sürdü galiba normali ne acaba
Doktor korse kullanma kesinlikle dedi. Kaslar kesilip dikildiği için,korse karin kaslarının tembellesmesine neden oluyormuş, o bölgenin bir kendine gelmesi gerekiyor dedi,60 kilo civarındayim şuan 4-5 kilo fazlam var ama göbek çok , nasıl iniyor bu göbek anlamadım, kanama hergun olsa inerdi belki
200 gr oldu canım 2 haftada anca kilosunu tamamladı şu an ne kadar bilmiyorum 1 hafta olcak nerdeyse tartılalı Dün mama verdim toplamda 4 ölçek gibi 3 defa kaka yaptı kabızlık yok ama anne sütü tam alınca daha çok çiş yapıyo... Düzenimi oturtturamadım daha ...Canım kilo kaybı ne kadar olmuştu ? Şöyle hesapla haftalık en az 150 200 gram almış olması lazım. Ağırlıklı olarak anne sütü alıyorsa her gün kaka yapmalı acaba kabızlık mı var. Bize 1 aylık kontrolde doktor günde kaç kere kaka yaptığını sordu. Bir de canım bebeğin daha çok küçük uykuya meyli olduğu için bence üç saat uyumasını bekleme sen uyandır. Benim kızım beni ilk 20 gün çok yormuştu sarılık da vardı zaten uyanmak istemiyordu ama ben zorla ağzına sağıyordum burnunu sıkıp yutturuyordum mecbur yoksa aç kalacaktı. Yirmi günden sonra düzene girdi çok şükür . İçin rahat etmeyecekse ya bir doktora başvur ya da pazartesi tekrar kilo alımına baktır kuzum bir haftada aldığı kilo iyiyse problem yoktur belkide böyle devam edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?