Aasitane161719
nasıl güzel bayram kahvaltısina hazirlanman ben korkuyorum kv ye gitcez herkes orda olacak eltimler felan çocukları çok yaramaz inşallah kolayca atlatiriz
Bide o değilde oruç olmayınca bayram arifesinde olduğumuzu felan farkında değilim bayram temizliğini de unutmuşum ya ben
Kahvaltıda sadece eşim ve çocuklar olacağı için sıfır stres sıfır sıkıntı canım kalabalık ortamlar beni de geriyor bazen yalnızlığın gözünü seveyim eve yeni geçtin ya canım hem de ensar paşa çok küçük daha aklına gelmemesi çok normal temizliğin. Bizim düzen oturdu gibi ama ben bile yapmadım temizlik az bir şey yapacağım detaya girmeyeceğim giremem de zaten çocuklardan fırsat yok
karapisso
kız sabahtan beri sana cevap yazacağım yazamadım şu anda bile zor yazıyorum Zeynep kucağımda mızmızlanıyor eli ayağı durmuyor telefonu bile zor zaptediyorum yanlışlıkla tuşlara basıyor
Bayram sonrası için ben bazen gerilsem de genel anlamda kendimi daha rahatlayacak gibi hissediyorum niyeyse. Ama inşallah hayırlısını yaşatır Rabbim bizlere . Hazırlıklardan tut çocukların bakımı evin temiz bırakılması yolculukta yaşanacaklara karşı önlem gittiğimiz yerde neler olabilirine kadar bize baktığı için stres olmamız hem mantıklı hem doğal aslında. Dur bak yazınca ben de gerildim şimdi
Takip ediyorum biraz önce annemler geldi annem normal kızım o dedi inşallah sorun yoktur
Tuvaletini yapma konusunda benim sipam da aynı şekilde kıpkırmızı oluyor ve özellikle altı açıkken yapıyor tuvaletini sabah her yanı kaka oldu geçen hafta da küçük çişini yapıyordu
Aasitane161719
nasıl güzel bayram kahvaltısina hazirlanman ❤ ben korkuyorum kv ye gitcez herkes orda olacak eltimler felan çocukları çok yaramaz inşallah kolayca atlatiriz ❤
Bide o değilde oruç olmayınca bayram arifesinde olduğumuzu felan farkında değilim bayram temizliğini de unutmuşum ya ben
maşallah Size . bende çıkarız diye umut ettim ama sonra unutmuşum
hep böyle rahat edersin inşallah. Aasitane161719
demi ya. herşey bize bakıyor buda bizi stresé sokuyor. aslında eşimle gitseydim ne stres ne sıcaklık zorlamazdı. ama nasip değilmiş. inşallah işimiz kolaylaşır. kendimi motive ediyorum. evden çıkmam evde serindir diye. .
maşallah Size . bende çıkarız diye umut ettim ama sonra unutmuşum
hep böyle rahat edersin inşallah. Aasitane161719
demi ya. herşey bize bakıyor buda bizi stresé sokuyor. aslında eşimle gitseydim ne stres ne sıcaklık zorlamazdı. ama nasip değilmiş. inşallah işimiz kolaylaşır. kendimi motive ediyorum. evden çıkmam evde serindir diye. .
Seni şimdi daha iyi anladım. Eşinle gitmeyeceksen tabiki stres olur bu kadar çok düşünürsün kuzum. Yerinde olsam ben de düşünürdüm. Oğlumla tek başıma çok uçak yolculuğu yaptım ama senin şimdi üç çocuk ve üçü de küçük daha. Haklısın yani düşünmekte. Ben eşimle gideceğim ve kendisi oradan askere gidecek. Bir ay görüşemeyeceğiz. Bakma tatil dediğime yani bizim de ayrılık var işin ucunda. Hiç bu kadar ayrı kalmamıştık üstelik. Bilmiyorum nasıl geçecek zaman .
Seni şimdi daha iyi anladım. Eşinle gitmeyeceksen tabiki stres olur bu kadar çok düşünürsün kuzum. Yerinde olsam ben de düşünürdüm. Oğlumla tek başıma çok uçak yolculuğu yaptım ama senin şimdi üç çocuk ve üçü de küçük daha. Haklısın yani düşünmekte. Ben eşimle gideceğim ve kendisi oradan askere gidecek. Bir ay görüşemeyeceğiz. Bakma tatil dediğime yani bizim de ayrılık var işin ucunda. Hiç bu kadar ayrı kalmamıştık üstelik. Bilmiyorum nasıl geçecek zaman .
Allah yardımcın olsun. inşa göz açıp kapayıncaya kadar geçer gider bir aycık.
Allah can sağlığı versin. 3 koltuk olacak bizim. aslında rahat bir yolculuk olur diye düşünüyorum . umarım herşey yolunda gider hepimiz adına.
Allah yardımcın olsun. inşa göz açıp kapayıncaya kadar geçer gider bir aycık.
Allah can sağlığı versin. 3 koltuk olacak bizim. aslında rahat bir yolculuk olur diye düşünüyorum . umarım herşey yolunda gider hepimiz adına.
Amin canım Allah razı olsun. Aslında her şey uçağa binene kadar. Ben hep o kapılardan geçene kadar stres yaşıyorum. Detaylı aradıkları için ... Ayakkabıya kadar çıkarttırıyorlar bazıları kucağımda çocuk ne yapacağımı şaşırıyorum. Uçakta epey rahat edersin kuzum çocuklar söz dinledikten sonra sıkıntı çıkmaz Allah'ın izniyle
Ben nurse harveys kullanıyorum canım. Doktor vermedi doktora gittiğimde gazı yoktu. Aile hekimliğinde ki doktor söyledi aldım bitkisel bir ürün, memnunum ben
Arkadasmar bebegim 1 aylik surekli memede, napcam bilmem,ayni durumda olan var mi ? Emzik olarak kullaniyor beni ? Emmesi iyi evet ama yemek bile emzirirken yiyorum
Arkadasmar bebegim 1 aylik surekli memede, napcam bilmem,ayni durumda olan var mi ? Emzik olarak kullaniyor beni ? Emmesi iyi evet ama yemek bile emzirirken yiyorum
bi oburda bende maşallah bir başladı bırakmıyor. em kus em kus döngü böyle oldu. halbuki tok ama benimle olmak istediği için sürekli memede kucakta. yatarak emzirme mide kağakçığını açık tuttuğu için kusma olasılığı yüksek. yoksa hakikaten yan yatarak emzirme kada rahat pozisyon Yok.