Bizde normalde çıkıyoruz canım ama arabayla gezdiğimiz için ona ninni gibi geliyor... ilk defa pusetiyle biryerde duracak bakalım hayırlısı artıkBişey olmaz cik bence.
Bende 2 kez çıktım dışarı iftar için.
Markete vs de gittik 3 4kez falan.
Hava iyi olsaydı yine iftara gidecektik ama hava soğuk dışarı çıkamıyoruz.
Hava sıcak olduğunda bebeği pusetle bebek arabasına koyup yürüyüş yapıyoruz çok iyi geliyor.
Canım ben tane kimyon içiyorum demleyip bebeğe faydası oluyor sen de deneAynen canım çok gazlı sabaha kadar çok sık uyanıyor rabbim yardımcımız olsun inşallah ❤ bende 4 gozle bayramı bekliyorum
Seninde elbet yardım edenin olur memlekette büyük çocukları oyalasalar yeter aslında
Hapı ilk defa duydum hep damla veriliyor bizim buradaBizede d vitamini için hap verdiler anne sutunde eritip veriyoruz biz 18. Gün başlayın dediler.
Başlayacağım kuzum ama sağlık ocağının verdiğine değil sanırım ocean damla varmış araştırıp alayım diyorumBaslamalisin cnm bnce.kizimda biraz verdim sonra vermedim.ama pismanim.disi 1.5 yasinda cikti.onunla alakasida oluyo
Hangisini kullanıyorsun instegramda mühendisin oğlu diye bir sayfa var oraya bir bakın derim sağlık ocağının verdiği zararlıymış sanki forumlarda öyle okudum
Canım biz her akşam yarım saatte olsa çıkıyoz çok iyi geliyo özellikle banaSakın vazgeçme değişiklik sana da çok iyi gelicek Allah yardım eder içini ferah tut canım ☺
Bizede d vitamini için hap verdiler anne sutunde eritip veriyoruz biz 18. Gün başlayın dediler.
Kızlar sağlık ocağı bana bir damla verdi d vitamini 15. Gün başla dediler ama başlamadım bu konu hakkında fikri olan var mı ?
Evet ben yurtdışındâyimSen yurt dışındamıydın kuzum ?
sanki öyle hatırlıyorum?
burda hep damla şeklinde çünkü. hap özel bitkisel var. ben aldım hatta kendime kullanıyorum.
13 mayıs canım Melisa ismimaşallah Size . ne zaman doğdû seninki. ismi neydi ya. karıştıryorum kusura bakma.
ben ikikez çıktım. yarın oğlumun okuluna gidecek edecek 3
ya inşallah memlekette çok rahat ederim. Size yazarım güzel günlerimi. 3 çocukla
benim kız 2 gün büyük . melisa çok güzel isim maşallah . Allah Size bağışlasın.13 mayıs canım Melisa ismi ☺ Ne kusuru inşallah memlekette güzel günler geçirirsin haberlerini bekliyoruz☺
Sağol canım Allah razı olsun cümlemizinkini inşallahbenim kız 2 gün büyük . melisa çok güzel isim maşallah . Allah Size bağışlasın.
Hamdolsun canım iyiyiz çok şükür. Çocuklarla bir dingin bir dalgalı sularda yüzüyor gibiyizHmm tamam canım teşekkürler.Nasılsın bu arada asitanecimm kuzuların nasıl??Çıktımı kırkınız??
Hamdolsun canım iyiyiz çok şükür. Çocuklarla bir dingin bir dalgalı sularda yüzüyor gibiyizbugün 45 günlük olduk 1.5 ayı devirdik gitti gerçi ben çok daha uzun süre geçmiş gibi hissediyorum sana da öyle geliyor mu senin paşalar ne alemde canım alıştı mı büyük kuzun kardeşine
Büyüyoruz çok şükür kuzum büyüdükçe her şey daha sevimli gelmeye başladı bana inşallah güzel günleri gösterir Rabbim bize kuzularımızın.maşallah kız 45 günlük oldu demek adaşımız
bizimki 20 günlük oldu.
Sarılık tamamen gitti..çok şükür. .emmeside düzeldi daha iyi en azından.
Canım sadece sağmayla göğsünden çıkan süt miktarı buysa bebeğin emdiğinde çok daha fazlasını alabilir emin ol ve de doyar Allah'ın izniyle. Ama kakasını 2-3 günde yapması düşündürdü beni. Senin sütün var ama bebeğin seni yeteri kadar emmiyor mu acaba. İlk 15-20 gün ben de çok bocalamıştım çünkü . Bebeğini takip et sadece ağlamasını bekleme ıh dese memeyi ver ben öyle yapıyorum. Benim kızım acıkınca uykuya derin dalamiyor ama ağlamıyor da memeyi verince de kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyor. Şu anda sizin en geç 2 saatte bir beslenmeniz lazım. Bir de için rahat etsin istiyorsan yarım aylık olmuşsunuz sağlık ocağında bir kilosuna baktır derim. İki haftada ne kadar almış. En iyi oradan anlarsın doyup doymadığını.Kızlar emzirmeyi ne sürede yapıyorsunuz ben sadece anne sütü vermek istiyorum ama kakasını 2 - 3 günde bi yapıyo ara ara çok ağlıyo dayanamayıp mama veriyorum yetmiyor heralde... sağdığımda bir göğsümden 60 ml diğerinden 30 ml çıkıyo... Sadece anne sütü verenler nasıl yapıyosunuz...
Canım pazartesi gittiğimizde doğum kilomuza yeni ulaşmıştık ama mama takviyesi yaptım sarılıkta vardı çünkü o da düştü... Pazartesiden beri anne sütü ağırlıklı besliyorum ama kakasını 3. Gün anca yaptı arada çok ağladı mama verdim bende ama dediğin gibi bazen uyandıramıyorum 3 saati geçiyor yemesi... Bi de emerken ikisini birden emiyo 1 saati geçiyo göğüslerimin içinden et parçası çıkıyo sanki ben birazda göğüslerimi dinlendiriyorum çok sızlıyor çünkü...Canım sadece sağmayla göğsünden çıkan süt miktarı buysa bebeğin emdiğinde çok daha fazlasını alabilir emin ol ve de doyar Allah'ın izniyle. Ama kakasını 2-3 günde yapması düşündürdü beni. Senin sütün var ama bebeğin seni yeteri kadar emmiyor mu acaba. İlk 15-20 gün ben de çok bocalamıştım çünkü . Bebeğini takip et sadece ağlamasını bekleme ıh dese memeyi ver ben öyle yapıyorum. Benim kızım acıkınca uykuya derin dalamiyor ama ağlamıyor da memeyi verince de kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyor. Şu anda sizin en geç 2 saatte bir beslenmeniz lazım. Bir de için rahat etsin istiyorsan yarım aylık olmuşsunuz sağlık ocağında bir kilosuna baktır derim. İki haftada ne kadar almış. En iyi oradan anlarsın doyup doymadığını.
Büyüyoruz çok şükür kuzum büyüdükçe her şey daha sevimli gelmeye başladı bana inşallah güzel günleri gösterir Rabbim bize kuzularımızın.
Size de maşallah ayrıca sarılık atlatılmış.Biz 20 günlükken hala uğraşıyorduk ama şu an geçti çok şükür. Bu ayki kilo alımını merak ediyorum ben de. Bir de 2.ay aşımız var tabi. Üç tane birden yapılıyor malum. Aynı zamanda rota aşısını da yaptıralım diyorum. Maşallah o da 268 tlcik olmuş
Kızlar emzirmeyi ne sürede yapıyorsunuz ben sadece anne sütü vermek istiyorum ama kakasını 2 - 3 günde bi yapıyo ara ara çok ağlıyo dayanamayıp mama veriyorum yetmiyor heralde... sağdığımda bir göğsümden 60 ml diğerinden 30 ml çıkıyo... Sadece anne sütü verenler nasıl yapıyosunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?