• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar eşim dışarda iftar yapmak istiyo bebekle birlikte ama 19 günlük olucaz bende çok erken diyorum o da herkes çıkıyo değişiklik olur diyo en fazla 2 saat diyo sizce bi sıkıntı olur mu tedirginim...
İnşallah olmaz canım çık açılırsın bebeğin sakinse.İlk oğlumda bizde çıkmıştık ama o zaman ramazan ağustostaydı bebeğimde 4 aylıktı yine de hiç durmadı.Herkes bize baktı.Gitmeseydim ondan iyidi çok gerildim ve yoruldum.Korkutmak istemem bebeğin akıllıysa çık yoksa daha kötü oluyo.Tecrübeyle sabit🙈

İnşallah olmaz canım çık açılırsın bebeğin sakinse.İlk oğlumda bizde çıkmıştık ama o zaman ramazan ağustostaydı bebeğimde 4 aylıktı yine de hiç durmadı.Herkes bize baktı.Gitmeseydim ondan iyidi çok gerildim ve yoruldum.Korkutmak istemem bebeğin akıllıysa çık yoksa daha kötü oluyo.Tecrübeyle sabit🙈
4 aylık bebekle daha zor olur durmaz belki ama inan yenidoğan benek daha kolay . nasılsın canım. paşalar nasıllar?

Hifaa Hifaa o uykusuzluğu hiç deme Allah sanada yardım etsin. hiç uyumuyormu paşa. . Bayramı 4 gözle bekliyorum. gerçi eşim mesai yapacak ama 3 gün bile iyi gelir bana. .şimdiden düşünüyorum memlekete gidince eşim olmadan nasıl yapacağım. şimdiden geriliyorum sonra bakarım elbet yemek temizlik işim olmayacak sadece bebeğe bakarım diyorum.

Kızlar biz 15 gunluk olduk ama aklıma takıldı gecen gun kontrole gittik doktor hava cok sıcak kısa kollu bile giydirebillrsn dedi bilemiyorum erkenmi evimiz teraslı gece bile cok sıcak oluyor ust kat. Suan siz nasıl giydiriyorsnz
Off bnde kararsizim yaa suan hastane cikislarini goyiyo kapali takim ama kisa ya gecmelimiliyiz

Bende ondan tedirginim 🙈 normalde duruyo ama bazen de çığlık çığlığa ağlıyo inşallah iyi tarafına denk geliriz 🙊

Cumartesi gitçez canım şimdiden tasası tuttu 🙈

canımsın bu akşam sandım. gidersiniz sanada çok iyi gelir inşallah.
bende memlekete gideceğim şimdiden 40 dereceleri görüyorlar. .nasıl gideceğim diye dert ettim kendime. acaba vazgeçsemmi diye düşünüyorum 🤔

canımsın bu akşam sandım. gidersiniz sanada çok iyi gelir inşallah.
bende memlekete gideceğim şimdiden 40 dereceleri görüyorlar. .nasıl gideceğim diye dert ettim kendime. acaba vazgeçsemmi diye düşünüyorum 🤔
Canım biz her akşam yarım saatte olsa çıkıyoz çok iyi geliyo özellikle bana 😂 Sakın vazgeçme değişiklik sana da çok iyi gelicek Allah yardım eder içini ferah tut canım ☺️

Hifaa Hifaa o uykusuzluğu hiç deme Allah sanada yardım etsin. hiç uyumuyormu paşa. . Bayramı 4 gözle bekliyorum. gerçi eşim mesai yapacak ama 3 gün bile iyi gelir bana. .şimdiden düşünüyorum memlekete gidince eşim olmadan nasıl yapacağım. şimdiden geriliyorum sonra bakarım elbet yemek temizlik işim olmayacak sadece bebeğe bakarım diyorum.
Aynen canım çok gazlı sabaha kadar çok sık uyanıyor rabbim yardımcımız olsun inşallah ❤️ bende 4 gozle bayramı bekliyorum 🙊
Seninde elbet yardım edenin olur memlekette büyük çocukları oyalasalar yeter aslında 😉

Kızlar eşim dışarda iftar yapmak istiyo bebekle birlikte ama 19 günlük olucaz bende çok erken diyorum o da herkes çıkıyo değişiklik olur diyo en fazla 2 saat diyo sizce bi sıkıntı olur mu tedirginim...
Bişey olmaz cik bence.
Bende 2 kez çıktım dışarı iftar için.
Markete vs de gittik 3 4kez falan.
Hava iyi olsaydı yine iftara gidecektik ama hava soğuk dışarı çıkamıyoruz.
Hava sıcak olduğunda bebeği pusetle bebek arabasına koyup yürüyüş yapıyoruz çok iyi geliyor.

Kızlar biz 15 gunluk olduk ama aklıma takıldı gecen gun kontrole gittik doktor hava cok sıcak kısa kollu bile giydirebillrsn dedi bilemiyorum erkenmi evimiz teraslı gece bile cok sıcak oluyor ust kat. Suan siz nasıl giydiriyorsnz

Bziim oda sıcaklığı 27.5 olduğu için kısakollu body altına ince penye eşofman altı giydiriyorum sadece

Arkadaşlar benim bebeğim emzirilme zamanı ağzını açıp sağa sola hızla sallıyor memeyi veriyorum ama tutmuyor ilk seferde illa bi ağlıyor 15 dk cebelleşiyoruz emcek diye. Neden?

Back