• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

badi alttan ayaklı pijama üstüne tulum. ev sıcak ama bakıyorum kızım terlemedi. .terlemesine müsade etmeyecek incelikte giydiriyorum. terlemesi kötü. üstüne soğuk olursa üşütür.
İste bizimki terliyor canım ya gece bile uyanınca saçları ıslak ıslak oluyor çok sacı var bide oda sıkıntı yapıyor galba

Canım o mamanın özelliği nedir ne kadar mama veriyorsunuz minnoşa aptamil prosyneo demiştiniz sanırım ,ben hip kullanıyorum ama kararsızım benim Bebek emmiyor tutmuyor beni sürekli süt sağıyorum hem sağdığım sütü hem mama veriyoruz biberonla psikolojim bozuldu başıma agrılar giriyor çaresiz kaldım kayınvalidem Yanımda yarın gidecek napacağım bilmiyorum
Aynen canım bebeğe yaradı başka mama kullanıyordum ağır geldi galiba ben şu an 2 ölçek veriyorum ama emzirdiğim zaman 1 ölçek veriyorum gazı vardı daha rahat çıkartıyor sarılığı baya atlattık çok şükür topladı kendini kilosu arttı...

R rkndmt günaydın canım.Birşey takıldı da aklıma. Bizim miniğin yüzünde ve boynunda minik minik sevilciler çıktı.Netten baktım yenidoğan bebeklerde olabilir diyor.Normalmiş.Ben nurse-harveysten mi oluyor acaba diye düşündüm.Var mı sizde böyle birşey??
Canım biz gaz damlası kullanmıyoruz ama benim kızımda da var o sivilcelerden. Özellikle alnında ve yanaklarında. Sıcaktan olduğunu düşünüyorum ben de . Çünkü daha serin bir ortama geçtiğimizde ya da yıkadıktan sonra sönüyor. Ciltleri çok ince ve hassas ya bir iki aya kadar düzelir diye düşünüyorum inşallah 😊

Kızlar biz 15 gunluk olduk ama aklıma takıldı gecen gun kontrole gittik doktor hava cok sıcak kısa kollu bile giydirebillrsn dedi bilemiyorum erkenmi evimiz teraslı gece bile cok sıcak oluyor ust kat. Suan siz nasıl giydiriyorsnz
Bizim buralarda hava 36 dereceye dayandı. Bana göre nefes alınamayacak kadar sıcak bir odada bugün kızıma kısa kollu giydirdim on dk sonra baktım kolları serinlemiş biraz daha beklesem üşüyecek belki de. Risk alamadım tek kat uzun kollu giydirdim. Bu arada biz 44 günlük olduk.

Bizim buralarda hava 36 dereceye dayandı. Bana göre nefes alınamayacak kadar sıcak bir odada bugün kızıma kısa kollu giydirdim on dk sonra baktım kolları serinlemiş biraz daha beklesem üşüyecek belki de. Risk alamadım tek kat uzun kollu giydirdim. Bu arada biz 44 günlük olduk.
Masallah canım size ne guzel 40 nz cıkmıs bende öyle yapıyım dedigin gibi risk almıyım uzun kollu tek kat giydiriyim

Kızlar eşim dışarda iftar yapmak istiyo bebekle birlikte ama 19 günlük olucaz bende çok erken diyorum o da herkes çıkıyo değişiklik olur diyo en fazla 2 saat diyo sizce bi sıkıntı olur mu tedirginim...
Neden sıkıntı olsun ki canım siz kendinizi iyi hissediyorsaniz

Kızlar eşim dışarda iftar yapmak istiyo bebekle birlikte ama 19 günlük olucaz bende çok erken diyorum o da herkes çıkıyo değişiklik olur diyo en fazla 2 saat diyo sizce bi sıkıntı olur mu tedirginim...
Yok canım tedbirli olduktan sonra sıkıntı olmaz inşallah. Alıştırma olmuş olur onun için de... 😉

bebek arabası puset varsa neden olmasın canım?
çıkmadan iyice dıyduğundan emin olmalısın uyku saatine denk gelirse harika olur..2 saat uyur inşallah.

bebek arabası puset varsa neden olmasın canım?
çıkmadan iyice dıyduğundan emin olmalısın uyku saatine denk gelirse harika olur..2 saat uyur inşallah.
Var canım bebek arabasında pusette olucak geç çıkarız arabada doyurursun diyo eşimde bakalım içimi rahatlattınız sağolun kızlar☺️

Durur mu diye tedirginim bi de diyorlar ya 40 ı çıksın diye... Eşim öyle şeylere takılmaz bende ama çevremizde çok söyleniyo aklıma takıldı o yüzden...
40 ı çıkması çocuklar için değil normalde sadece anneler için lohusalık dönemine kullanılmış bir tabir ama işlerine geldiğine çekmiş elalem siz elaleme bakmayın durur bebiş bişey olmaz inşallah ❤️

Canım biz gaz damlası kullanmıyoruz ama benim kızımda da var o sivilcelerden. Özellikle alnında ve yanaklarında. Sıcaktan olduğunu düşünüyorum ben de . Çünkü daha serin bir ortama geçtiğimizde ya da yıkadıktan sonra sönüyor. Ciltleri çok ince ve hassas ya bir iki aya kadar düzelir diye düşünüyorum inşallah 😊
Hmm tamam canım teşekkürler.Nasılsın bu arada asitanecimm kuzuların nasıl??Çıktımı kırkınız??

Back