Günaydın kızlar, hepinize iyi güzel cumalar benden de :)
Benim günüm çok güzel haberlerle başladı. Kızım çok şükür büyümüş, 2 kg olmuş. Nasıl mutlu oldum anlatamam. :))
Hala ters duruyor, kafası yukarıda. Doktorda böyle giderse sezaryen olucaksın dedi. Amaan sağlıkla gelsin de nasıl olursa olsun artık umrumda değil.
hadi gözün aydın. benimde aynısı oldu ya..ama hafta olarak 31.haftaydı 2 hafta geride olan kızım 1.800 olmuştu. .çok çok güzel her artıknragat nefes alırsın..ben çok rahatlamıştım şükürler olsun vedaim olsun. aynen öyle hangisi hayırlısı ise , kızın ve sen sağlıklı olduktan sonra, anne dostu kurtarıcı sezeryan oldum ben iki kez. öyle böyle önemli olan sağlıklı olmanız
GÜNAYDIN!!Burdayımmm canım, teşekkür ederim sorduğun için.Dün oğlumun doğum günüydü hediyeydi pastaydı çarşıya çıktık azcık yoruldum bugün biraz kalça ağrım var. Onun dışında çok şükür bi sıkıntım yok. Sen nasılsın tatlımm??
maşallah kuzum, Allah Size bağışlasın nicee iman dolu güzel sağlıklı huzurlu berektli yıllarınız olsun. çok güzel günlerini görmeniz nasip olsun .
Maşallah bana, bugün çok iyiyim güne güzel başladık. hazırız kahvaltıya gideceğiz. keyifli bir gün beni bekliyor inşallah. bir süsledim hazırladımki yeni gelin gibi
Benim günüm çok güzel haberlerle başladı. Kızım çok şükür büyümüş, 2 kg olmuş. Nasıl mutlu oldum anlatamam. :))
Hala ters duruyor, kafası yukarıda. Doktorda böyle giderse sezaryen olucaksın dedi. Amaan sağlıkla gelsin de nasıl olursa olsun artık umrumda değil.
aynı şeyleri yaşıyoruz yalnız benim kız daha sakin. hreletleri beni yormuyor çok hıçkırıyor o kadar. neyse az kaldı annesi 3 hafta sonra rahat edersin inşallah . herşeyin hazırdır. bu arada kızında az değilmiş. ne diye kırdı telefonunu yaşı kaç ?
2.5 yasinda.daha bir sene bile olmadi tlf alali.yere koymus ustune basa basa kirmis.naptn kizim diyoruz boyle boyle yaptim diyo.cok akillli ama bi o kadarda yaramaz faydayi zarari bilmiyo.vala hic biseyim hazr degil kardesimle gorumcem den gelecek bebek kiyafeti daha gelmwdi bekliyom.
Gecen emzik aldim bebege kizim gordu bu benim diyo.cikardi emmeye basladi.eski emzigi duruyodu verdim iki gun emzikle gezdi.valla cok kiskancak gibi benm isim baya zor
maşallah kuzum, Allah Size bağışlasın nicee iman dolu güzel sağlıklı huzurlu berektli yıllarınız olsun. çok güzel günlerini görmeniz nasip olsun .
Maşallah bana, bugün çok iyiyim güne güzel başladık. hazırız kahvaltıya gideceğiz. keyifli bir gün beni bekliyor inşallah. bir süsledim hazırladımki yeni gelin gibi
oy maşallah canım benim de öyleydi kuzum her gün 1 tane muhakkak muz yedim ,yoğurt yedim toparlandı miniğim hala zayıf ama çok değil sen de muz ,kaşar,ceviz,yoğurt ,yumurta,süt düzenli tüket inş faydasını görürsün
Canım kasılmalarına bel ağrısı da eşlik ediyor mu ? Ve daha da önemlisi düzenli mi ? Benim de kasılmalarım iki gündür çok fazla ama düzensiz olduğu için şimdilik önemsemiyorum.
Hamdolsun canım iyiyim haftalar geçiyor hızla az kaldı inşallah kavuşmalara çarpıntı konusunda bir fikrim yok ama arkadaşlar bilgisi varsa yardımcı olacaktır diye düşünüyorum
Kızlar göğsünüz için şimdiden krem kullanıyor musunuz ya da ne önerirsiniz... Benim arada çok sızlıyor ve 3 parça gibi duruyo daha kötü olmasından korktum önlem amaçlı ne kullanabilirim...
Canım kasılmalarına bel ağrısı da eşlik ediyor mu ? Ve daha da önemlisi düzenli mi ? Benim de kasılmalarım iki gündür çok fazla ama düzensiz olduğu için şimdilik önemsemiyorum.
canım bel ve kasıklarda ağrı var ama temizlik yaptık ondan mı kasılmadan dolayı mı anlayamadım pek kasılma sayacı aklıma geldi oradan takip edeceğim çok sık sancı oluyor ama büyük ihtimalle düzensizdir