• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaaa hiç deme o uyku halleri sabah uyandıktan sonra ve akşam yemekten sonra çok ağır oluyor bende. gözlerimi açamıyorum. kansızlıktan sonra oldu bu kadar çok.
ilaçlar şifa olsun Allahım 💖

valla ben pijama giyince kendimi hasta gibi hissetmiyorum. en rahatı o sezeryan olunca özellikle. Ha birde sadece pijama giymem kafama göre.herkesin kendi rahatı tercihi tabi.
bizim 3 doğumumuz tecrübesi olmayanlar yaşıyor bu durumu. bende ilkte yaşadım çoğunu. birde bu telaşa sebep olan kızlar değil doktorları. yani doktorların senaryoları ;)

ben daha öncede yazdım. başkasının doğumu veya yaşadığı beni etkilemiyor. herkesin yazısı kaderi başka. Allah korusun sağ selamet kucağımıza alırız inşallah.

benim asıl telaşım stresim evlatlarım son bir haftadır acayip kavga ediyorlar. ben namaza duruyorum inan ya,inan şaka değil o An ya arkamda ya önümde başlıyorlar. sudan sebepten çok sinir ediyorlar beni. eşim bile tutamıyor illa geliyorlar tepeME. diyor az gelin anneniz dinlensin , yok olmaz...

Doktorum dan Allah razı olsun normal doğuma olan bakisimi değiştirdi ve sohbet ettikçe kendini ablana emanet ediyor gibi hissediyorsun, tek hayal ettiğim bebeğimi kucağıma aldığım ilk an ve onun için aldığım cicileri giydirip bol bol anı biriktirmek:)
Öyle böyle doğacak ve unutacagiz kucagimiza aldığımızda mucizeyi:) bende olumsuz hikayeleri kulak ardı ediyorum, olumlu hikayeleri alıp benimki de böyle olur diyip kendimi olumlu etkiliyorum. Kötüyü değil iyiyi cagirmali, dua niyetine geçen bir ana denk gelir ağzımızdan kalbimizden güzel düşünceler geçsin :)

Doktorum dan Allah razı olsun normal doğuma olan bakisimi değiştirdi ve sohbet ettikçe kendini ablana emanet ediyor gibi hissediyorsun, tek hayal ettiğim bebeğimi kucağıma aldığım ilk an ve onun için aldığım cicileri giydirip bol bol anı biriktirmek:)
Öyle böyle doğacak ve unutacagiz kucagimiza aldığımızda mucizeyi:) bende olumsuz hikayeleri kulak ardı ediyorum, olumlu hikayeleri alıp benimki de böyle olur diyip kendimi olumlu etkiliyorum. Kötüyü değil iyiyi cagirmali, dua niyetine geçen bir ana denk gelir ağzımızdan kalbimizden güzel düşünceler geçsin :)

aynen öyle 🤗😘
inşallah gönlüne göre doğumun olur .
illerde dinlenmek daha güzel tabi..ama bende halimden memnunum. şükürler olsun. arada bunaltıyor benimkiler süreklİ değil. ben dinleniyorum güzelce.
bende iyiyim şükürler olsun. bir haftayı daha geri bırakıyoruz, yarın Cuma ne çabuk geçti bu hafta.

kızlar akşam yemekten sonra avm'ye gittik. yakın yerde. orda çok değişik ağrılar girdi karnımà. sanki bıçak değmiş gibi. oturdum gene devam etti ama şimdiyok elhamdülillah.
ben yürürsem iyi gelir diye düşündüm bacaklarım için ama gel görki tamamen kitlendi yürüyemedim :(
A asitane161719 kalça bacak ağrısı çatı ile alakalı olabilirmi ?

kızlar akşam yemekten sonra avm'ye gittik. yakın yerde. orda çok değişik ağrılar girdi karnımà. sanki bıçak değmiş gibi. oturdum gene devam etti ama şimdiyok elhamdülillah.
ben yürürsem iyi gelir diye düşündüm bacaklarım için ama gel görki tamamen kitlendi yürüyemedim :KK43:
A asitane161719 kalça bacak ağrısı çatı ile alakalı olabilirmi ?
Canım geçmiş olsun öncelikle. Sadece kasığına giren bıçak acısı gibi ani sancılar ise bana da oluyordu ilk gebeliğimde canım. Yürürken birden iki büklüm kalıyordum yürüyemiyordum. Biraz oturup dinlenince geçiyordu . Son haftalarda yaşamıştım birkaç kez. İçin rahat etmez ise doktoruna bir danış canım. Çatı ağrısı genital bölgede oluyor kasıkta değil canım.

Canım geçmiş olsun öncelikle. Sadece kasığına giren bıçak acısı gibi ani sancılar ise bana da oluyordu ilk gebeliğimde canım. Yürürken birden iki büklüm kalıyordum yürüyemiyordum. Biraz oturup dinlenince geçiyordu . Son haftalarda yaşamıştım birkaç kez. İçin rahat etmez ise doktoruna bir danış canım. Çatı ağrısı genital bölgede oluyor kasıkta değil canım.
yok benim kalça kemiği basen heryer tutuluyor yürüyemiyorum ağrıdan.
ayağa kalkınca oluyor otururken yok.

yok benim kalça kemiği basen heryer tutuluyor yürüyemiyorum ağrıdan.
ayağa kalkınca oluyor otururken yok.
Benim de daha çok gece oluyor kalça basen ağrılarım günün yorgunluğundan sanırım benimki sağa sola dönemiyorum. Seninkinin nedenini anlayamadım kuzum belki de senin de ayakta uzun süre kalmaktan oluyordur . Hareketli bir hayatın var çünkü anlattığından anladığım kadarıyla. Dinlenmeyi dene uzun uzun. İnşallah iyi gelir. Yine de geçmezse doktoruna danış ki en güzel bilgiyi eminim o verecektir sana ;)

Benim de daha çok gece oluyor kalça basen ağrılarım günün yorgunluğundan sanırım benimki sağa sola dönemiyorum. Seninkinin nedenini anlayamadım kuzum belki de senin de ayakta uzun süre kalmaktan oluyordur . Hareketli bir hayatın var çünkü anlattığından anladığım kadarıyla. Dinlenmeyi dene uzun uzun. İnşallah iyi gelir. Yine de geçmezse doktoruna danış ki en güzel bilgiyi eminim o verecektir sana :KK66:

inşallah canım sağolasın.

Iyi geceler kizlar.herkes iyidir insallh.dogum yapan oldumu.uzun suredir giremedim.kizim sagolsun telefonumu ayaginin altina alip cigneyip kirmis.tlf suz kaldim.simdi emanet buldum onu kullaniyorum.35 haftalik olduk sukur.38+ da yaparz dogumu dedi doktor sezeryan olcagi icin.cok fena sikstirir oldu bnm oglan.kizda boyle degildim ama bu nefesimi kesiyo resmen.poposu kafasi resmen ayirt edecek sekilde surekli donuyo icerde.hic bi is yapamaz oldum artk iyice agirlastim egil kalk zorlanmaya basladm.sag salim dogursaydik bi.sizlerde ne var ne yok

Bide gunum resmen tuvalette geciyo sanki cocuk mesanenin ustunde yatiyo.gitmemis gibi skısıyorum.geceleri dogru durust uyuyamaz oldum.

hayırlı geceler. kendine bebeğine iyi bak. Allaha emanetsiniz. yazarsın kısa zamanda inşallah özletme kendini 😘
hayırlı geceler canım bnm tl hala olmadı topikten cok uzak kalmayım diye eşimin tlden girdim kk ya ☺
inşallah herşey gönlünüze göre olur hayırlı geceler Allaha emanet olun 😘

hayırlı geceler canım bnm tl hala olmadı topikten cok uzak kalmayım diye eşimin tlden girdim kk ya ☺
Hayırlısı ile seni en kısa zamanda yine aramıza bekliyoruz canım. Sen de Allah'a emanet ol 💗😉

iyi yaptın canım benim. bil mukabil tatlım inşallah gönüllerimizde ne varsa en hayırlısı olur. Rabbim bizleri razı eylesin nasibimize.
öpüyorum seni 😘

Iyi geceler kizlar.herkes iyidir insallh.dogum yapan oldumu.uzun suredir giremedim.kizim sagolsun telefonumu ayaginin altina alip cigneyip kirmis.tlf suz kaldim.simdi emanet buldum onu kullaniyorum.35 haftalik olduk sukur.38+ da yaparz dogumu dedi doktor sezeryan olcagi icin.cok fena sikstirir oldu bnm oglan.kizda boyle degildim ama bu nefesimi kesiyo resmen.poposu kafasi resmen ayirt edecek sekilde surekli donuyo icerde.hic bi is yapamaz oldum artk iyice agirlastim egil kalk zorlanmaya basladm.sag salim dogursaydik bi.sizlerde ne var ne yok

aynı şeyleri yaşıyoruz yalnız benim kız daha sakin. hreletleri beni yormuyor çok hıçkırıyor o kadar. neyse az kaldı annesi 3 hafta sonra rahat edersin inşallah . herşeyin hazırdır. bu arada kızında az değilmiş. ne diye kırdı telefonunu yaşı kaç ?

Hayırlı huzurlu bereketli çok güzel bir Cuma'mız olsun canlarım 🤗😍

Allahım bayramımız hürmetine bizlere sağlık afiyet versin. en güzelinden kolayından doğumlar nasip etsin 💞💖💗

Su gibi selamete erelim bu kutsal yolculuğumuzun sonunda inşallah 😍💞

Evlatlarımız göz aydınlığımız olsun❤

Bugun okuldan annelerle kahvaltı programındayız inşallah.
Cuma hürmetine çık dualar ederim sizlerede.
sizlerden dua bekliyorum.

Herkesin işi gücü rast gitsin, iyilerle arkadaş yoldaş eş doST olalım , hızır a.s gibi yardımcı muhabbeti insanlarla yollarımız birleşsin.
🤗💕💖💗💞💕💖💗💞
Zira insan insana muhtaç 🤗😘

Günaydın kızlar, hepinize iyi güzel cumalar benden de :)

Benim günüm çok güzel haberlerle başladı. Kızım çok şükür büyümüş, 2 kg olmuş. Nasıl mutlu oldum anlatamam. :))
Hala ters duruyor, kafası yukarıda. Doktorda böyle giderse sezaryen olucaksın dedi. Amaan sağlıkla gelsin de nasıl olursa olsun artık umrumda değil.

İnşallah sizler de güzel haberler alırsınız!

Benim günüm çok güzel haberlerle başladı. Kızım çok şükür büyümüş, 2 kg olmuş. Nasıl mutlu oldum anlatamam. :))
Hala ters duruyor, kafası yukarıda. Doktorda böyle giderse sezaryen olucaksın dedi. Amaan sağlıkla gelsin de nasıl olursa olsun artık umrumda değil.

Gözün aydın canım. Hayırlı cumalar hepimize :KK200:

Günaydın canım hayırlı cumalar. Çok şükür içini rahatlatan haberlerle gelmişsin. Maşallah kızına demekki gelişimi gayet yerinde. İnşallah sıradaki kontrollerde daha da güzel haberler alırsın meleğinden ;)

Back