yaaa hiç deme o uyku halleri sabah uyandıktan sonra ve akşam yemekten sonra çok ağır oluyor bende. gözlerimi açamıyorum. kansızlıktan sonra oldu bu kadar çok.
ilaçlar şifa olsun Allahım
valla ben pijama giyince kendimi hasta gibi hissetmiyorum. en rahatı o sezeryan olunca özellikle. Ha birde sadece pijama giymem kafama göre.herkesin kendi rahatı tercihi tabi.
bizim 3 doğumumuz tecrübesi olmayanlar yaşıyor bu durumu. bende ilkte yaşadım çoğunu. birde bu telaşa sebep olan kızlar değil doktorları. yani doktorların senaryoları
ben daha öncede yazdım. başkasının doğumu veya yaşadığı beni etkilemiyor. herkesin yazısı kaderi başka. Allah korusun sağ selamet kucağımıza alırız inşallah.
benim asıl telaşım stresim evlatlarım son bir haftadır acayip kavga ediyorlar. ben namaza duruyorum inan ya,inan şaka değil o An ya arkamda ya önümde başlıyorlar. sudan sebepten çok sinir ediyorlar beni. eşim bile tutamıyor illa geliyorlar tepeME. diyor az gelin anneniz dinlensin , yok olmaz...
Doktorum dan Allah razı olsun normal doğuma olan bakisimi değiştirdi ve sohbet ettikçe kendini ablana emanet ediyor gibi hissediyorsun, tek hayal ettiğim bebeğimi kucağıma aldığım ilk an ve onun için aldığım cicileri giydirip bol bol anı biriktirmek:)
Öyle böyle doğacak ve unutacagiz kucagimiza aldığımızda mucizeyi:) bende olumsuz hikayeleri kulak ardı ediyorum, olumlu hikayeleri alıp benimki de böyle olur diyip kendimi olumlu etkiliyorum. Kötüyü değil iyiyi cagirmali, dua niyetine geçen bir ana denk gelir ağzımızdan kalbimizden güzel düşünceler geçsin :)